Време е Велизар да си ходи !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Време е Велизар да си ходи !
Те нашите се излежават на плажа .
Това не знам коя тема поред е,със същото заглавие.И аз не харесвам и не искам Велизар,даже след Каварна заради него,най-вече,нито веднъж на стъпих на Тича,но разбрах че,колкото и да се реве срещу него,ефекта е никакъв.Преди го казах във форума,преди малко го споменах,в темата и пак ще кажа.НЯМА да обръщам внимание на Попа,да не се ядосвам допълнително.
П.П.Дано на третия път,все пак му вземат оставката.А дотогава по-спокойно.Няма смисъл,да се товаря и заради Велизар.
П.П.Дано на третия път,все пак му вземат оставката.А дотогава по-спокойно.Няма смисъл,да се товаря и заради Велизар.
Само Черно море.
Днес играхме слабо, спор няма. Имахме и късмет с една засада. Обаче, автора на темата, стига интриги.
Не мисля че Попов е виновен. Играчите ви са големи коптори. Дърводелци. Какво да направи треньора ви с Георги Божилов отпред. Халфовете ви ритат като коне и не умеят да създават положения. За това не ви е виновен треньора. Мисля че трябва да потърсите вината другаде.
- martinski1970
- Контакти:
Sagittarius написа:Stiks написа:storm написа:Локото ако беше останал Гара при тях и бяха сигурни за Европа .
Ние сме сигурни за Европа!Няма кой да ни спре- черно море ли, или черноморец !?!!
Я недей ме занася подценихме ви плажните играчи ще сте пак няколко места зад нас накрая.Истината я видя в Севлиево,толкова ви струва отбора,просто ви подценихме,но ще си го върнем във Варна
трябва да си много сляп пи4 да кажеш 4е това е подценяване
ДАИТЕ ДУЗПА-СПАСЕТЕ leWCki
- Sagittarius
А какво е?Ако се бяхме хврълили със стръв щях да кажа други работи....но като гледах как Адемарчо прави петички и как от това се губи топката,как от петички и тем подобни тръгнаха и двата гола...е,да,подценяване.Но няма значение,едва началото е,ние сме от най-класните отбори и ще се върнем в челото,а тези дето ни биха днес пак ще са места под нас.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- martinski1970
- Контакти:
1926 написа:Не мисля че Попов е виновен. Играчите ви са големи коптори. Дърводелци. Какво да направи треньора ви с Георги Божилов отпред. Халфовете ви ритат като коне и не умеят да създават положения. За това не ви е виновен треньора. Мисля че трябва да потърсите вината другаде.
а кои направи селекцията.........кои казва какви игра4и
му трябват.Да не е виновен попов 4е 2 пъти подава оставка-=виновни са щангистите дето толкова разбират
- martinski1970
- Контакти:
велизар е доказан специалист.......с бяло колан4е
- Sagittarius
За пета поредна година падаме от Локо на "Лаута" по един и същи начин. Вкарват ни ранен гол след наша грешка и трудно се връщаме в мача и ли въобще не можем да се върнем . Поздравления за победата на Локо, заслужена е, но ние играхме с футболисти, които нямат характер. Основните ни играчи скоро ще се завърнат и някои, които днес имаха възможност ще се докажат просто ще отстъпят местата си. Използвахме всичко за атака, дори включих Жардел, но на него му трябва страшно много време да навлезе във форма", заяви Попов.
Какво ревете?Истината казва човека.Адемар,Даниел Г - добри играчи,но извън Варна не могат да носят отговорност.Крият се.Цялата халфова линия пробва да се скрие зад гърба на Димов,е,трудно е само на 21 години да играеш за няколко човека.Домакинов и той мишок пълен,Танка просто щеше да убие Карвальо,но не знам защо Домакинов игра,може би проблем някакъв е станалЗа Жардел е ясно,че ще е във форма след месец-два,никой не очаква от него да вади отбора точно сега,важно е да влиза и да поддържа ритъм.Божилов се включи добре в мача и ми хареса въпреки пропуска.Румбата-трудно на 20 години ще обръща сам мачове.Единствено можем да корим Велизар,че не пусна Ратников титуляр вместо Адемар,това беше задължителен ход и също,че не нареди на Дани Г да играе по-назад,да помага на Беройския,още в началото се видя,че днес там ще имаме проблеми
Какво ревете?Истината казва човека.Адемар,Даниел Г - добри играчи,но извън Варна не могат да носят отговорност.Крият се.Цялата халфова линия пробва да се скрие зад гърба на Димов,е,трудно е само на 21 години да играеш за няколко човека.Домакинов и той мишок пълен,Танка просто щеше да убие Карвальо,но не знам защо Домакинов игра,може би проблем някакъв е станалЗа Жардел е ясно,че ще е във форма след месец-два,никой не очаква от него да вади отбора точно сега,важно е да влиза и да поддържа ритъм.Божилов се включи добре в мача и ми хареса въпреки пропуска.Румбата-трудно на 20 години ще обръща сам мачове.Единствено можем да корим Велизар,че не пусна Ратников титуляр вместо Адемар,това беше задължителен ход и също,че не нареди на Дани Г да играе по-назад,да помага на Беройския,още в началото се видя,че днес там ще имаме проблеми
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Какво значи плажен отбор??? Във Варна нещо много насериозно сте се взели! И някой каза как можело да губят лесни точки?!?! Че то на ЛАУТА всички си признават, че играят трудно, а сега изведнъж плажен отбор!!! МАЙКО МИЛА - пази боже сляпо да прогледа!!! Но нищо - вие пак ще сте няколко места над нас
! Да не говорим, че доскоро след всяко гостуване на вашия гранд всички, че дори и Левски и ЦСКА се оплакваха от съдиийски тесли ! Изгледайте мача отново утре, наспани, и просто ще видите, че един отбор играе толкова, колкото му позволят - даже не може да имате претенции към съдията!!!