07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море

Мнениеот keanu1936 » 03 авг 2010 12:12

МАЧА ЩЕ Е ИНТЕРЕСЕН,ДАНО ДА СЕ ПОЛУЧИ БИТКА, ДА ИМА ПОВЕЧЕ ГОЛОВЕ И НЕКА ПО ДОБРИЯТ ДА ПОБЕДИ!!!!(3:2) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 03 авг 2010 13:10

Виждам, че взаимно все още се уважаваме, което е похвално както за Пловдив така и за Варна.
Винаги когато има "Респект" , се получава такъв обратно, ЕВАЛА, писна ми да чета разни.............."оня е прасе пък ти си говедо" "к*р за Л****И" и т.н.

П.П. и 2:3 не е лош резултат!!! :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 03 авг 2010 13:58

Батстанчо написа:Виждам, че взаимно все още се уважаваме, което е похвално както за Пловдив така и за Варна.
Винаги когато има "Респект" , се получава такъв обратно, ЕВАЛА, писна ми да чета разни.............."оня е прасе пък ти си говедо" "к*р за Л****И" и т.н.

Нормално е като има уважение от двете страни да се получи хубав коментар и диалог за мача, а и не виждам какво може да делим с вас за да има дразги.
Иначе както каза някой от нашите този мач е много важен за нас. Трябва да започнем с победа мачовете на обновения ни стадион. Ясно е, че двубоя ще е труден и за двата отбора в смисъл трудно ще се победим, защото сме еднакво добри. Ще видим какво ще се получи в събота привечер на Лаута. Успех на Черно Море за в бъдеще. ;)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

morqk77
Контакти:

Мнениеот morqk77 » 03 авг 2010 14:22

fena написа:
Батстанчо написа:Виждам, че взаимно все още се уважаваме, което е похвално както за Пловдив така и за Варна.

Нормално е като има уважение от двете страни да се получи хубав коментар и диалог за мача, а и не виждам какво може да делим с вас за да има дразги.
Иначе както каза някой от нашите този мач е много важен за нас. Трябва да започнем с победа мачовете на обновения ни стадион. Ясно е, че двубоя ще е труден и за двата отбора в смисъл трудно ще се победим, защото сме еднакво добри. Ще видим какво ще се получи в събота привечер на Лаута. Успех на Черно Море за в бъдеще. ;)

Аааа, не! При цялото ми уважение към пловдивския Локомотив не съм съгласен, че сме еднакво добри тази година. Моряците са по-добрия тим и резултата е ясен - 0:2
ПРИВЕТ ОТ ЗЕЛЕНИЯ, ТЪМНО ЗЕЛЕНИЯ И Т.Н И Т.Н.
Демек, ние сме на всеки километър и от тук до края на света!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 авг 2010 14:28

Моряците трябва да излязат със същия състав от мача с Пирин, с една промяна : на мястото на Стоянов титуляр трябва да е Д.Петков :idea:

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 03 авг 2010 14:38

Sole написа:Моряците трябва да излязат със същия състав от мача с Пирин, с една промяна : на мястото на Стоянов титуляр трябва да е Д.Петков :idea:

Любопитно ми е кой ще играе на мястото на Ели. :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 авг 2010 14:42

f0rbidden написа:
Sole написа:Моряците трябва да излязат със същия състав от мача с Пирин, с една промяна : на мястото на Стоянов титуляр трябва да е Д.Петков :idea:

Той не игра с Пирин

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 03 авг 2010 14:43

Последния мач Ели не игра, той се контузи на последната тренировка преди мача. За мача в събота нямам мнение последните 2 сезона сме много по-добри от локото като качество и селекция но те умеят да печелят в Пловдив затова ние трябва да счупим каръка.
Прогноза красив мач с много атаки хубава атмосвера на обновения Лаута и 1:2 резултат с голове на Юруков и Марадончо :)иначе съжелявам, че няма да присъствам на мача с момчетата от локо е хубаво да пие :)
УСПЕХ!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 03 авг 2010 14:45

Предполагам Данито :)

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 03 авг 2010 15:03

Абе за Локо не знам, ама за Черно Море мача е не по-малко важен.Един труден стадион за нас, крайно време е традициите да се прекъснат и да вземем трите точки от Пловдив.За нас е много важен мача, защото победата ще повдигне духа на игачите ни - първо нов успех и второ победа на изключително негостоприемно за нас място.Ако гоним Европа победа срещу такива отбори е задължителна.Успех на Локо по-нататък и се надявам на 3 точки за моряците. :)

Върни се в “Черно море”