СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Thomson » 28 юли 2010 20:15

Дали някъде се продават фанелки с имената и номерата на играчите?
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 юли 2010 22:33

А бе,колега f0rbidden,да не си се дрогирал,бе момче? :roll: Какви са тези теми за Воня-та и темите в които играеш ролята,на ''Точно време''. :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 28 юли 2010 22:59

garfild8 написа:А бе,колега f0rbidden,да не си се дрогирал,бе момче? :roll: Какви са тези теми за Воня-та и темите в които играеш ролята,на ''Точно време''. :lol: :lol:

Тази за Вонята направо ме уби! :lol: :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 юли 2010 23:03

more написа:
garfild8 написа:А бе,колега f0rbidden,да не си се дрогирал,бе момче? :roll: Какви са тези теми за Воня-та и темите в които играеш ролята,на ''Точно време''. :lol: :lol:

Тази за Вонята направо ме уби! :lol: :lol: :mrgreen:

Ами това си е,направо,да пукнеш от смях. :lol: :mrgreen:
Само Черно море.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 10 авг 2010 17:46

Понеже изтриха темата за първия официален гол на Жардел с нашия екип (не, че не трябваше да я трият, че се превърна на бойно поле), но аз пък искам да си изкажа една мисъл затова ще я постна тук. Не знам как е протекъл мача, с какво темпо, но факта, че е изиграл 65 минути преди да го сменят вече е добра новина за нас. До 2-3-4 седмици се надявам вече да бъде в една далече по-добра кондиция и форма. Успех!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 10 авг 2010 18:11

Жардел е готов за игра поне едно полувреме.Аз оабче мисля,че е по-добре Супер Марио да започва мачовете вместо да ги завършва.Ето примерно с Академик,те ще се окопаят мъжката 11 отзад и ни трябва таран още от 1-вата минута.Трябва ни отличната игра с глава на Марио Жардел.Кой ще почва да ги мачка?Юрука ли,това е несериозно.Марио отпред,да поведем 2:0 и да го сменят с Румбата Николов,Капитанов и т.н. бързаци,които вече да ги хванат на контра,където Супер Марио не би бил така полезен....макар,че не точно,овладява първа топка и пуска пас към крилата....изобщо няма грешка,нека само влезе във форма.Е,не е тоя играч отпреди 8 години,но за България би бил смъртоносен :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 10 авг 2010 19:12

Понеже изтриха темата, ще се повторя:
написа:Бразилската звезда се разписа във вратата на Левски в 40-ата минута, когато засече с глава центрираната топка и я прати неспасяемо в горния ъгъл - 1:0.

Явно Супер Марио не е забравил как се вкарва с глава.Нещо, което в нашето първенство би било изключително ценно.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 авг 2010 15:53

Последното ти изречение,е повече от ясно.Ама нали знаеш,понякога човек изтрещява и не мисли,като пише нещо. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 авг 2010 17:02

ОК, тъй е де, просто по-леко с брадвата. Какво обидно има в "аграрен форум"? В коя точка от правилата да го намеря? Аграр обидна дума ли е? Или проблема е, че някой ще се почувства обиден? На Вие ли да им говоря? Едно е да има нецензурни думи и псувни, друго е метафори и епитети. Последния път като ме баннаха, ме уведомиха, че покрай сухото горяло и мокрото и ай честито. А повече от два дена го търпях въпросния АГРАР, да влиза и да се изтропва през 15 мин. Както и да е, май нищо от това нямаше смисъл, ама айде нали е СПАМ.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 авг 2010 17:21

Преди месец нарекох,онзи индивид с бягащата овца[offtopic]кретеноиден мангал[/offtopic],не мислех че е обида,защото преди фразата имаше въпрос ''Разбра ли'',ама някой ме банира за една седмица.Че и още някои от нашите,го отнесоха заради него.Интересно дали са го изкундили доживот,защото 2 (два)дена(на 9 и 10 юли),ни плю и обижда и се канеше да пикае на центъра на Тича и никой не го озапти и го ОСТАВИХА модовете,два дни да ни ''храни'' и обижда всички.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”