Черно Море : Черноморец (Екскурзия)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно Море : Черноморец (Екскурзия)

Мнениеот garfild8 » 26 юли 2010 21:57

furia написа:4etete i se u4ete verni sa rabotite koito gi kazvam moje da ne vi e priqtno sa e fakt

И верни да бъдат,кажи НЯМАШ ЛИ БЪЛГАРСКИ.Изобщо не съм ги чел.Няма и да го правя. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 26 юли 2010 22:42

gambara написа:еи заради такива цървули ще се бръкна 200 лева за ложата

Добра идея.Стига да ги имаш 200 лева. :)
Само Черно море.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 27 юли 2010 09:54

Този чукундур съм го засичал във Варна-спорт.Същото мрънкало,само на латиница пише и се казва Павлин.Оня Павлин,дето има сигнали постоянно и много я чува тази игра.Сега и от мене да чуеш малко напътствия.Вземи изкарай едно висше спортно образование,или поне лиценз за треньор.Подай си молбата на Тича за треньор на децата,покажи какво можеш,след някоя друга годинка застани на пейката на мъжете и тогава ще разбереш какъв си некадърник,като ревнат Слави и обущарската компания във врата ти.И спри с тази латиница.А ако случайно си някакъв фес и ти прави кеф да пишеш на БГ с турски букви,по добре смени форума,че тук като гледам работата не отива на добре за теб.Ще те усетят феновете кой си и дупе ти яко тогава.Плювалник!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 юли 2010 15:13

Алооооооооооооооооооооооо,аз за ралика от тебе поне си направих труда да отида до Бургас да гледам мача-къде с влакове,къде с кола,бръкнах се и с някой лев...ама отидох,нали?И това което пиша са впечатления от мача,от това което съм видял наживо и мога да преценя някои неща.като например,че в отделни епизоди вдигахме оборотите с много разигравания и Черномроец не можеха да минат центъра.Това са факти.Контролите не са точкоборство,а отигравания на ситуации,на разменени постове.Разбра ли бе,хленчещ марсол такъв?Ако си беше мръднал гъ*а до Бургас може би глупавата ти тиква щеше да асимилира,че мачле в което Ради Бачев играе десен защитник е крайно експериментално.Както и да е,какво си тровя нервите с някакъв.....и аз не знам какъв да те нарека.Отивай на Коритото чуваш ли,там е мястото на такива като тебе акълджии,твоята работа не е да даваш акъл,да оценяваш треньор,играчи,клубна политика....ок?Айде въз :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”