Вероятен стартов състав за новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: Вероятен стартов състав за новия сезон?

Мнениеот Mussolini » 21 юли 2010 11:59

f0rbidden написа:Нали се досещата, че Велизар няма да остави Жардел на пейката?

Няма да е на пейката, но аз предполагам, че ще го пуска в края на мача, т.е., няма да е титуляр. :)

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 21 юли 2010 14:04

Твърд титуляр, докато се оправят Миро и Жоро. :)

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 21 юли 2010 14:05

Относно Жардел си мисля че още в първата среща на Тича срещу Пирин ще го пусне за 10-15 минути.Просто да направи кеф на публиката,а и не се знае дали няма да имаме специални договорки с телевизията. ;) Нашите босове,ако не друго,поне пари умеят да правят!А Миро не съм го пропуснал.Нарочно не съм го споменал,защото според мен е супер проблематично възстановявзнето му.Бах казал на стрелеца че няма да го видим в игра есента,а той беше убеден че ще започне сезона.За съжаление,даже и Жорката няма да започне сезона. :twisted: Но това с доктора е една друга тема.А Данчо няма да започне като десен външен халф,при положение че имаме Дани Г и Ели.Така мисля.За Божилов си мисля че не е в оптимална форма и няма да го мъчи,при положение че се очакваше да започне подготовка едва в края на юли.Това ранното оправяне хем ме радва,хем ме притеснява,да не вземат да го объркат и него,че тогава става страшно!Оптималния състав с мнооого уговорки е
1.Илко
2.Алвеш
3.Шерифа
4.Тиаго
5.Танка
6.Гравесен :)
7.Дани Д/Ели/
8.Дани Д
9.Юрука
10.Адемар
11.МараДончо
Това е оптималния според мен състав.А какво мисли Велизар,ще разберем скоро.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 21 юли 2010 15:46

Някой, който е гледал контроли или тренировки, може ли да каже дали пак има експерименти в защита с трима централни и два бек-а, които търчат напред-назад :-) Щото миналато година и това видяхме ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 21 юли 2010 17:22

Няма такова нещо. :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 юли 2010 21:38

В контролите ми се струва,че най-добрия ни състав е следният(като а старт):

-----------------------Пиргов--------------------

Сашо-------Сашко-------Дяков-------Тиаго
----------------------Димов---------------------
---------Д.Георгиев----------Адемар---------
Юруков-----------------------------Атанасов
------------------Божилов-----------------------
Велизар налага изключително подходящата за нас схема 4-3-3,схема много по-добра за агресивен футбол от една дефанзивна примерно 4-5-1(която ще е добре пък за гостувания).Разбира се възможни са вариации,като на мястото на Адемар или Д.Георгиев да играе Димитър Петков.Разбира се,това е съставът без Жоро Илиев,без Миро Манолов и с Жардел на пейката.До 4-ти кръг най-много на мястото на Божилов ще застане Жардел,а на това на Даниел Георгиев-Жоро Илиев.Като цяло обаче се вижда,че и без някои играчи имаме необходимия потенциал...

Най-хубавото е,че в нашата схема на двата фланга имаме най-агресивните играчи в Агрупа,едни от най-бързите.Сащо Алвеша е най-острия десен защитник,със сигурност и най-бързия в А група,десния ни фланг особено с Даниел Г. или Тошко Колев става просто експлозивен,но на Алвеша дори понякога не му е нужна помощ в атака...по-скоро някой да го покрие отзад докато щурмува в атака.Отляво Марадончо май е най-доброто попълнение,всичко което чета като полжения ги създава той и това е добре,левия ни фланг не беше добър откъм бързина и атака.Там и Тиаго много одбре се напасна.На това се дължи,че създаваме много положения,Марадончо и Алвеша ще вземат здравенцето на немалко защити
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 21 юли 2010 22:00

Дано да си прав. Харесва ми идеята ти за стартов състав.
Но хората са казали: който плаща, той поръчва музиката! Велизар си избира, не можем да му се месим в нещата.

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 21 юли 2010 22:57

Чета и се чудя,зашо никой не измисли схема с Румбата и Ратников???? Бързи експлозивни,добре боравещи с топката. Аз мисля, че Ратников добре би се справил на първо време до възтановяването на Жорката на неговото място. Направи ми добро впечатление това момче в последните мачове на предния сезон когато Велизар го пускаше за малко. А и мисля, че ако излезе титуляр в някой от мачовете ще покаже на какво е способен(има потенциал в него). Като резерва мисля му е трудно да влезе в мача.Лично мнение. Чакам опровержения и подкрепи. А Румбата е безпорен талант(две мнения по въпроса няма).
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 юли 2010 11:56

------------------ Пиргов-----------------
-Сашко --- Дяков---Алекс.----Тиаго
Д.Георгиев--Димов--Юруков--Адемар
----------Божилов-------Д.Атанасов

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юли 2010 12:36

Румбата все още няма достатъчно опит и рутина-като доказателство припомням как изпусна в стил Йовов срещу Левски на празна врата от 2 метра и половина.Все пак той и Тошко са първи опции за флангови смени,но все пак тръгват от пейката.При липсата на Жоро,Миро и Жардел първите кръгове отбора ще се крепи основно на Юрука,Дани Димов и Марадончо.Те ще са лидерите на отбора поне докато Жардел и Жоро влязат в ритъма,а за Миро-неговата е далечна засега.Важното е,че имаме много вариативност в отбора и равностойни смени без Жоро,Ратников там е алтернатива,Владко Костадинов и Янчо Андреев,който някак си се задържа в отбора....току виж пък той е така като Румбата,пробил юноша изневиделица 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”