Днес от 19:00ч Марио Жардел във Фен Клуба
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Днес от 19:00ч Марио Жардел във Фен Клуба
В 19:00 Супер Марио на среща с феновете в нашия Фен Клуб, който желае нека присъства
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Re: Днес от 19:00ч Марио Жардел във Фен Клуба
Който е ходил после да пише.Че аз например не съм във Варна и няма как да отида.Пък и със сигурност има други като мене дето не са отишли, а им е интересно какво е станало.ПОЗДРАВИ. 

-
Много земен човек!Няма ги позите и надувките на звездите от такава класа.Човек с когото ако не е езиковата бариера,винаги ще намериш какво да си кажеш.Сърдечен,отзивчив,усмихнат.Все неща които напоследък изчезнаха от речника на българите.За човек с такива сериозни проблеми в живота се държи супер адвкватно.Иначе заяви,че всичко в Черно море откъм шефове е ПЕРФЕКТНО!Всичко обещано е изпълнено на 100%,каквото и да е то.Изказа желание да остане във Варна до 2013 година,като съответно има огромно желание да си върне познатата на всички форма.Ще опита да вкарва много голове за морето.От мен-Дано се получи и да гледаме наистина един СуперМарио!
- Sagittarius
Аз мисля,че нашия позитивизъм към Жардел,отличното отношение на шефовете и подкрепата на треньор и отбор ще е катализатора на завръшането на легендата за Супер Марио.Жардел е такъв човек-позитивен,харизматичен.Където беше като играч помня само отлични колективи,висок дух и спокойствие.Всички го обичаха.Начина по който тренира-упорито и над 100% ме кара да си мисля,че във Варна той ще си падне на мястото,ще остави завинаги личните си проблеми зад гърба си и ще поведе отбора ни с головете си.Той и сега дава пример-със сигурност нашите младоци не са виждали някой да тренира така,3 разово от 5 и 30 сутринта до вечерта-здраво опъване на каиша!Жардел показа истинското лице на професионализма в спорта - Велизар казва върти обиколки - Жардел пита "колко"....да не казвам как би реагирал нашенец...уфффф.пуфффф,с кисела физиономия и едва-едва мрънкайки си под носа ще се позатича леко....Велизар го оставя на пейката-тук сме свикнали да виждаме само едни начумерени физиономии,остри реплики и тровене на атмосферата...а Жардел?Ами той просто изпълнява и на следващия ден тренира още по-упорито.Сега разбрахме защо е бил най-добрият и защо тук и да имаме таланти често се провалят...от мързел,от липса на желание и професионализъм.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...