100 коефицент - Черно Море шампион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: 100 коефицент - Черно Море шампион

Мнениеот sedem_!_dva » 22 яну 2009 22:07

Ако имахте малко срам нямаше да говорите така за Левски, защото на аватара на greenway виждам един човек, който е един от най-големите левскари, а и в момента той ви носи на гърба си.
NON MOLLARE MAI

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 22 яну 2009 22:10

sedem_!_dva написа:Ако имахте малко срам нямаше да говорите така за Левски, защото на аватара на greenway виждам един човек, който е един от най-големите левскари, а и в момента той ви носи на гърба си.

Da no tozi talant ne e trygnal ot uefski, vie nikoga ne stei izkarvali nito edin mlad talanat......Ilian Iliev ne vi li e nosil na gyrba ve govedo?ama toi e trygnal ot 4erno more, Alex e trygnal ot Marica, kakto vsi4kite vi biv6i zvezdi ne sa trygvali ot podhuqne, vie ne mojete da izkarate nito edin talant

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 яну 2009 22:12

MORSKI написа:Ей психично болно говедо,марш в обора и да се изнасяш от форума ни :!: Недей говори какво щяло да става ,Варна не е Перник,питай другарите си от Ултра Варна за справка :lol: Кой те знае от кое шопско село си :lol: Не ми се занимава с теб,ама от коментарите ти лчии,че си безмозъчно изчадие,като повечето ти събратя говедари.
Пролетта във Варна ще видим какво ще става,няма да ти се заканвам,защото не съм на твоето ниво,но е ясно едно нещо,ако не си дойдете със съдията както винаги,ще си тръгнете ******и от Варна :!:

Стига с тези съдии бе :lol: :lol: Вие сте големи клоуни :lol: Много ме радвате, на теб Morski ти обяснявах как са стояли нещата преди 1989 година, но явно не разбираш. Да вярно е, че Варна не е Перник, те имат много по-голяма агитка от вас. Нали знаете, че вие никога не може, а няма и да имате агитка и да сте град като Пловдив. Това просто е заложено в цялата жалка история на отборчетата на Варна, както и на самия град. Харесва ми като град, но за футбол сте далече от истината.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 яну 2009 22:15

Power_Play написа:
sedem_!_dva написа:Ако имахте малко срам нямаше да говорите така за Левски, защото на аватара на greenway виждам един човек, който е един от най-големите левскари, а и в момента той ви носи на гърба си.

Da no tozi talant ne e trygnal ot uefski, vie nikoga ne stei izkarvali nito edin mlad talanat......Ilian Iliev ne vi li e nosil na gyrba ve govedo?ama toi e trygnal ot 4erno more, Alex e trygnal ot Marica, kakto vsi4kite vi biv6i zvezdi ne sa trygvali ot podhuqne, vie ne mojete da izkarate nito edin talant

:lol: :lol: Няма какво да ти пиша за всички футболисти, които играят в момента в А група и са юноши на Левски. За по-старите също няма какво да пиша, само ще спомена Гунди и всичко трябва да ти е ясно.
NON MOLLARE MAI

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 22 яну 2009 22:16

Стига с тези съдии бе :lol: :lol: Вие сте големи клоуни :lol: Много ме радвате, на теб Morski ти обяснявах как са стояли нещата преди 1989 година, но явно не разбираш. Да вярно е, че Варна не е Перник, те имат много по-голяма агитка от вас. Нали знаете, че вие никога не може, а няма и да имате агитка и да сте град като Пловдив. Това просто е заложено в цялата жалка история на отборчетата на Варна, както и на самия град. Харесва ми като град, но за футбол сте далече от истината.

Abe ne znam koi radvame, ama ti opredeleni cepi6 mraka s mneniqta si :lol: a tuk kogato se e igralo futbol vie s mainite ste brali tikvi na poleta, kakvoto iska6 govori za Varna - horata go kazvat, 4e e nai-dobriq grad za jiveene i nali znae6 koi e kazal, za moreto i provinciqta, aide za doma6no ti go ostavqm da si obogati6 tele6kata kulutra malko

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 22 яну 2009 22:17

sedem_!_dva написа:
Power_Play написа:

:lol: :lol: Няма какво да ти пиша за всички футболисти, които играят в момента в А група и са юноши на Левски. За по-старите също няма какво да пиша, само ще спомена Гунди и всичко трябва да ти е ясно.

za koi govori6 ve telence za Rodopa li :lol:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 яну 2009 22:20

Power_Play написа:

Abe ne znam koi radvame, ama ti opredeleni cepi6 mraka s mneniqta si :lol: a tuk kogato se e igralo futbol vie s mainite ste brali tikvi na poleta, kakvoto iska6 govori za Varna - horata go kazvat, 4e e nai-dobriq grad za jiveene i nali znae6 koi e kazal, za moreto i provinciqta, aide za doma6no ti go ostavqm da si obogati6 tele6kata kulutra malko

Това ти казвам, че Варна като град ми харесва, но за футбол не ми говори, защото никога не сте били фактор, нито като публика, нито като отбори. Това е и колкото да се мъчите да го промените с едно участие в УЕФА и един равен с Щутгарт няма да стане. Има още много боб да ядете, докато постигнете това, което правят агитките на Левски, Ботев, ЦСКА, Ботев. Феновете на Перник единствено се доближават, но те са получовеци. Айде със здраве.
NON MOLLARE MAI

Power_Play
Контакти:

Мнениеот Power_Play » 22 яну 2009 22:23

sedem_!_dva написа:
Power_Play написа:

Това ти казвам, че Варна като град ми харесва, но за футбол не ми говори, защото никога не сте били фактор, нито като публика, нито като отбори. Това е и колкото да се мъчите да го промените с едно участие в УЕФА и един равен с Щутгарт няма да стане. Има още много боб да ядете, докато постигнете това, което правят агитките на Левски, Ботев, ЦСКА, Ботев. Феновете на Перник единствено се доближават, но те са получовеци. Айде със здраве.

ne6to si zabravi 4ernite bukvi i gledam Botev ne6to mnogo sa ti v ustata
което правят агитките на Левски, Ботев, ЦСКА, Ботев.
ako te sa kriterii za agitka ne znam po-dobre si zamyl4i ili zamUuUu4I a Varna vi e dala igrata futbol na vsi4ki goveda 4orbari papagali i t n i ne da mi obqsnqva6, 4e ne sme faktor kato publika pri polojenie, 4e kogato igraete s Belasica na stadiona vi edvam ima 300 4oveka, futbola ne e samo ma4ove s Tampere i Bate tigava da pylnite stadion :lol:

Потребителски аватар
Greenway

Мнениеот Greenway » 22 яну 2009 22:27

Започвам да изпитвам съжаление към жалката ти чифтокопитна особа :o.Ако ние сме смешни....би ли ми казал вие говедата какви сте като уж сте 4 млн. фена,живеете в 2 млн. град който уж бил футболен и бил лефскарски :?: .Че вие имате по 500 човека на мач бе капут,ние толкова малко даже на предсезонните контроли нямаме :!:,а в официални мачове срещу такива като Сливен минимум 5 000 :!: .Знаеш ли колко ме е*е мене,че имате една тумба мангали и наркомани,селяндури и отрепки в повече и ги наричате агитка?Че нали лично вие в София викахте по тези утайки,които сега ги изтъкваш като превъзхождащ фактор СЕЛЯНИ СЕЛЯНИ?Абе разбери го веднъж завинаги - СМЕШНИ СТЕ,ЖАЛКИ СТЕ,колкото и всякакви медии да ви раздуват помиярската публика или циганския отбор.
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 яну 2009 22:28

Power_Play написа:

Ивелин Попов, Бандаловски са най-известните имена, а ако се интересуваше малко повече от футбол щеше да знаеш, че в почти всеки отбор от А група има юноши на Левски, за тези по Европа няма какво да говоря-Курдов, Домо, Ники Михайлов...... Нищо не може да се говори за школата на клуба, защото в момента тя е една от най-продуктивните в България.

Power_Play написа:ako te sa kriterii za agitka ne znam po-dobre si zamyl4i ili zamUuUu4I a Varna vi e dala igrata futbol na vsi4ki goveda 4orbari papagali i t n i ne da mi obqsnqva6, 4e ne sme faktor kato publika pri polojenie, 4e kogato igraete s Belasica na stadiona vi edvam ima 300 4oveka, futbola ne e samo ma4ove s Tampere i Bate tigava da pylnite stadion

Има статистика, която показва колко е посещаемостта по стадионите, а да си говорим за отделни мачове мисля, че няма смисъл. Да не говорим преди година или две, как ви пускаха безплатен вход на дербитата, за да напълните стадиона :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Черно море”