"Прибрали Жардел от психиатрията
В договора с Черно море пише, че няма да посяга към наркотиците
Марио Жардел ще използва престоя си във Варна, за да пробва окончателно да пребори пристрастията си към дрогата. От 7 години таранът е непрекъснато по клиники за наркозависими, заради което трудно се задържа в един отбор повече от 6-8 месеца. Според бразилските вестници проблеми с дрогата са причина през пролетта Жардел да не запише нито един мач за Фламенго. Откакто падна в плен на белия прах, носителят на Златната обувка е изиграл за 7 години едва 73 мача, в които се е разписал само 14 пъти.
В договора на Черно море с Жардел има специална клауза, която задължава голмайстора да не взима "весели прахчета", докато играе за варненци. За сметка на това пък бразилецът имал правото да си тръгне когато и както иска. На "Тича" били наясно с проблемите на Марио - само месец преди да подпише с Черно море, таранът пак е бил на триседмичен курс за наркозависими. Неслучайно при представянето на бразилската знаменитост от Черно море обявиха, че Жардел идва във Варна не за пари, а за да "търси нов живот, нова среда далеч от проблемите". Престоят в психиатрията обяснява и невероятното наднормено тегло на тарана. В момента Жардел е с 15-ина кила отгоре."
7 дни спорт
Ей това да си журналист от шопландия е голяма работа. И къде ги видяха тези 15 кила?
Черно море представи Жардел!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно море представи Жардел!
Привет от зеления
-
- Контакти:
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Бразилската суперзвезда на Черно море Марио Жардел даде специално интервю за Гонг в края на лагера на „моряците” в Банско. Той сподели своите впечатление от отбора и говори за големите си амбиции в Черно море.
Марио, как се чувстваш след десетдневния лагер в Банско?
Проведохме една много добра подготовка, доволен съм от себе си. Свалих 7 килограма. Треньорът също е доволен от старанието ми в подготовката, което ме радва. Вече започнах да тренирам с топка.
Как намираш отбора на Черно море?
Много здрав отбор. Точно затова горя от желание да се включа възможно най-скоро в игра. Тренирам здраво и вярвам, че ще настъпи момента, в който ще вкарвам както преди. Иска ми се да съм готов още за първия кръг, но в същото време съзнавам, че ми предстои още да тренирам упорито, за да вляза в необходимата форма.
Имаш ли проблеми с адаптацията?
Не, нямам такива. Още повече, че в Черно море играят трима мои сънародници – Ели Маркес, Адемар и Тиаго. Единственото, с което имах проблеми бе сериозната часова разлика с Бразилия.
Как намираш тактиката с трима нападатели, на която залага треньорът в контролите?
Като много добра. Още повече, че съм запознат достатъчно с тази схема и пасва на моя стил на игра, тъй като и в Бразилия доста отбори залагат на трима нападатели в атака. Методите на тренировки на Велизар Попов много ми напомнят на Моуриньо от престоя ми в Порто.
С кой от отбора се сближи най-бързо?
Нормално е да контактувам повече с моите сънародници, тъй като все още не съм научил български. Но вече знам някои думи, като „добро утро”, „приятел” и „дай топка”.
Въпрос на време е да се разбирам с всички, още повече, че аз съм много земен човек и винаги съм бил такъв, независимо от това в кой клуб съм играл или какво съм постигал.
Кога очакваш да пристигне съпругата ти?
Това ще стане още тази вечер, за което съм изключително щастлив. Радвам се, че жена ми Сандра Агиа ще бъде до мен по време на престоя ми във Варна, защото нейното присъствие ще ми помогне още повече да се приспособя възможно най-бързо към обстановката.
Марио, как се чувстваш след десетдневния лагер в Банско?
Проведохме една много добра подготовка, доволен съм от себе си. Свалих 7 килограма. Треньорът също е доволен от старанието ми в подготовката, което ме радва. Вече започнах да тренирам с топка.
Как намираш отбора на Черно море?
Много здрав отбор. Точно затова горя от желание да се включа възможно най-скоро в игра. Тренирам здраво и вярвам, че ще настъпи момента, в който ще вкарвам както преди. Иска ми се да съм готов още за първия кръг, но в същото време съзнавам, че ми предстои още да тренирам упорито, за да вляза в необходимата форма.
Имаш ли проблеми с адаптацията?
Не, нямам такива. Още повече, че в Черно море играят трима мои сънародници – Ели Маркес, Адемар и Тиаго. Единственото, с което имах проблеми бе сериозната часова разлика с Бразилия.
Как намираш тактиката с трима нападатели, на която залага треньорът в контролите?
Като много добра. Още повече, че съм запознат достатъчно с тази схема и пасва на моя стил на игра, тъй като и в Бразилия доста отбори залагат на трима нападатели в атака. Методите на тренировки на Велизар Попов много ми напомнят на Моуриньо от престоя ми в Порто.
С кой от отбора се сближи най-бързо?
Нормално е да контактувам повече с моите сънародници, тъй като все още не съм научил български. Но вече знам някои думи, като „добро утро”, „приятел” и „дай топка”.
Въпрос на време е да се разбирам с всички, още повече, че аз съм много земен човек и винаги съм бил такъв, независимо от това в кой клуб съм играл или какво съм постигал.
Кога очакваш да пристигне съпругата ти?
Това ще стане още тази вечер, за което съм изключително щастлив. Радвам се, че жена ми Сандра Агиа ще бъде до мен по време на престоя ми във Варна, защото нейното присъствие ще ми помогне още повече да се приспособя възможно най-бързо към обстановката.
- The Sailor Man
15 килограма-ох ох не е лесно да си завистлив шопландски-драскач!Жардел е свалил 7 килограма за 10 дена,ако вярваме на шопските писания излиза,че ще е в топ-форма за старта и какво правят тогава?Мажат с вазелина и се молят да не боли много хахахахахаха.Чудя се в каква форма е Джудзепе Акуаро или оня Дъсти Хофман ли беше Мулдер Мюдлер точно не мога да си спомня... 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"