Гаиска Медиета в Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Гаиска Медиета в Черно море?

Мнениеот ЧерноМореВарна » 13 юли 2010 11:31

Labros написа:Що не вземете и оня танцуващия негър Роже Мила или Олег Саленко :?: За вратар може да цаните Питър Шилтън или Дейвид Сиймън... А не, цанете Толдо, той нали сега прекрати кариера...

Joker1601 написа:Що не вземете Роналдо,Дида и Роберто Карлош.Чувам че имат контракти за 1 година ,които може да бъдат прекъснати когато и да е по взаимно съгласие. :) :) :) :) :) :) :lol: :lol:

Благодаря за всички предложения, а вие що не вземете да ...?

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 13 юли 2010 13:34

... да дойда на "Тича" и да се надпиваме :?:

Не става въпрос за това кой ще си е*е майки и бащи или кой ще иска това. Става въпрос, че то рекламата бива. Но не мисля, че "Черно море" е пенсионерски клуб. Щели да научат младите. Младите се учат като имат игрова практика. Тия привличания на дъртаци е напълно възможно да се превърнат в нож с две остриета и от смятан успешен ход, да се случи обратното.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 13 юли 2010 15:11

Това с надпиването може и да свърши работа. :) Но иначе тези които казват че няма да има ефект,повече ми приличат на Лафонтеновци в БГ вариант.НЕ МОЖЕ ДА НЯМА ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ факта че играчи на по 20 години тренират с играч печелил почти всичко на терена.Ефекта с мотивацията вече се видя.Остава да видим как ще работи и в ,,бойни " условия.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 13 юли 2010 17:37

За Гайска МеНдиета съм чувал, но кой ли ще е Медиета !!!!!!!!!!!!!!?????????????? :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 14 юли 2010 16:10

Labros написа:... да дойда на "Тича" и да се надпиваме :?:

Не става въпрос за това кой ще си е*е майки и бащи или кой ще иска това. Става въпрос, че то рекламата бива. Но не мисля, че "Черно море" е пенсионерски клуб. Щели да научат младите. Младите се учат като имат игрова практика. Тия привличания на дъртаци е напълно възможно да се превърнат в нож с две остриета и от смятан успешен ход, да се случи обратното.

Не се впускай в толкова пространствени анализи, очевидно не са силната ти страна.

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 14 юли 2010 19:36

Аве ей тапаци,кви са тези неща дето си измисляте ве? :) Мендиета си живее в североисточна Англия(Милдъсбро) и там смята и да си умре явно! Футбол не играе въобще даже! ;) От къде тръгват тия олигофренски слухове незнам! Някой май се опитва да мъти водата! К*р за него/тях. :mrgreen:
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Върни се в “Черно море”