ЧЕРНО МОРЕ - СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНО МОРЕ - СЛАВИЯ
браво бре машини,въпреки че е контрола точно така трябва да се действа-с две думи "никаква аванта",да им се взима страха на някой прехвалени отборчета още в контролите,да не си и мислят въобще че ще създават проблеми в първенството,пс-много добри попълнения ще се окажат новите момчета,като дялан камък са в отбора-все едно са играли с години на Тича

HASTA DE LA VICTORIA
Не забравяйте, че това ни е първата нормална лятна подготовка от три години. Предходните три лета всичко беше изключително форсирано, буквално ненормална работа, заради евротурнирите.
За търви път мога да кажа, че съм доволен от селекцията с оглед на родната футболна действителност. Във всяка една линия сме двойно та дори и тройно подсигурени. Може би ние и Литекс сме единствените два отбора в БГ с такава селекция.
Остава само да се възстановят Миро, двамата Жоровци, а и Жардел да влезе в час и мачкаме на ред.
За търви път мога да кажа, че съм доволен от селекцията с оглед на родната футболна действителност. Във всяка една линия сме двойно та дори и тройно подсигурени. Може би ние и Литекс сме единствените два отбора в БГ с такава селекция.
Остава само да се възстановят Миро, двамата Жоровци, а и Жардел да влезе в час и мачкаме на ред.
- Sagittarius
Е,да,Домакина не е класа като Сашко,но малко не преиграваме ли тука ситуацията за някаква си контрола?Ами първо-Сашко може да е имал проблеми с кондицията.Второ-ако Домакина не играе в контролите като се контузят Дяков или Сашко(или ги накажат) и влезе да играе какво ще покаже?Ами грешки,от несработване,липса на подготовка и т.н.В контролите играят всички,отработват се всякакви варианти на състава
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
smallmouse
- Контакти:
m0rqKa_95 написа:Само не мога да зазбера защо играе трагедиятя Домакинов ,а не Александров ,че даже не го и сменят.
И аз се чудя каккво толкова му харесват на тоя,куп грешки и автоголове направи.
Сашко го бяха ударили на последната контрола във Варна.Може и да е следствие на това.А и всеки играч трябва да натрупа повечко игрови минути,за да може после да помага когато се налага.Очаквам много сериозна вариативност в отбора тази година.А най важното е че се усеща влиянието на Жардел.Кога сме вкарвали толкова голове и то при липсата на основните ни играчи в нападение?Надявам се че като се върнат и останалите,ще сме готови вече за постигане на нещо по голямо.А и да не забравяме Идва 2013 година и с нея обещаното лично от Марин Митев.Единственото което е обещал откакто е в клуба.Вярвам че ще си изпълни обещанието!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Сашко го бяха ударили на последната контрола във Варна.Може и да е следствие на това.А и всеки играч трябва да натрупа повечко игрови минути,за да може после да помага когато се налага.Очаквам много сериозна вариативност в отбора тази година.А най важното е че се усеща влиянието на Жардел.Кога сме вкарвали толкова голове и то при липсата на основните ни играчи в нападение?Надявам се че като се върнат и останалите,ще сме готови вече за постигане на нещо по голямо.А и да не забравяме Идва 2013 година и с нея обещаното лично от Марин Митев.Единственото което е обещал откакто е в клуба.Вярвам че ще си изпълни обещанието!
Аааа наборе, аз не мисля, че ще чакаме 2013 година. На мен ми звучи добре и 2011година.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Аз си търся обещаното,като завещано.
Затова казвам че годината е 2013!А ако стане по рано,ще плача,но от радост.Но ако продължават да работят по този начин си мисля че ще си получим обещаното.Все пак варненец го обеща.Ако беше някой друг,нямаше да вярвам много,но сега съм убеден че ще стане.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
МАШИНАТА "Черно море" мина с 3:0 през "Славия"! ВЕЛИЗАР: Тренираме здраво всеки ден, ЖАРДЕЛ ще го пусна в сряда!
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1278787142
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1278787142
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Sagittarius написа:Нормално,Даниел Гоергиев е класен играч,но не се вписва в концепцията за "железния" Черно Море.Просто си пада малко...."кокона"
Дани не е коконата, която беше! Това "нежно" момче, изнесе супер тежки мачове, особено ранната пролет, след мача с левски за Купата имаше кал и райграс и в ушите и в носа и бяс в очите.
-
Green Beast
Стрелецо,зелен-тука ли сте?Чукнете едно ЛС като влезете,че има май промяна в никовете.