Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот Veso1913 » 07 май 2010 08:40

MORSKI написа:
МЕЦИ написа:
more написа:Как да ти обясни не виждаш ли,че футбола го играе с плавници.Опитва се да каже нещо,но то излиза нищо. :lol: :mrgreen:

Да де.нали и аз това казах за морето?Опитва се да играе нещо ,а то излиза ...нищо :lol:

Ти си рядко.... срещано създфание, така че не се учудвам на глупавите ти коментари!!!
Един път не си се изказъл нормално по дадена тема- пълен си със злоба....
Може би причината е в плавиниците, които явно ти убиват :| :mrgreen:

Морски!Не се занимавай с това човече.Да не мислиш че му е лесно?Цяла година да стоиш в прахоляка на ,,равното софийско поле" и да си мечтаеш за прохладните води на Черно море.Но както казах-мечти!Аватара му е ясен изказ на желаното от него.Море,пясък,плавници,неопрен,шнорхел и една футболна топка.Не му се сърди!Не е лесно да не можеш да осъществиш мечтите си.И после го обзема една злоба...И започва да я излива в нашия форум.Форума на Черното море,слънцето и пясъка.Форума на лъчезарните хора,посрещащи деня с усмивка.Защото морето ражда хора,силни и свободни,а полето-тикви.Мисля си,че единственото от гореизброените неща които е виждал на живо Меци е футболната топка.Така че повече толерантност към тук пишещите софиянци,моля. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 юни 2010 15:43

И това лято ще мине май, без да се чуе нито за ремонт ,нито за строеж на стадион.Какви евротурнири ще гонят без стадион :?: :(

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 16:46

Не виждам никаква връзка между едното и другото.2 пъти играхме в УЕФА поред без да имаме лицензиран стадион.Крайно време е да играем и в ШЛ без лицензиран стадион.Тази година ще мачкаме
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2010 17:41

Ако сега тръгнат да ремонтират Тича това означава, че ще играем целия сезон в Каварна или Бургас, а това със сигурност ще ни се отрази негативно на представянето, ще сме гости във всички мачове, а навън играем трудно, така че на тоя етап е по-добре да не правят ремонт на Тича, да си почват със строежа на стадион Варна е най-добрия вариант
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 юни 2010 19:54

И аз това казвам.Вие разбирате ли,че този стадион,митичния Тича,буквално хвърля в свиреп ужас всеки наш съперник?Благодарение на Тича Черно Море повежда с 1:0 още преди мача да е почнал!Да,нужен е ремонт,но точно сега-не.Всеки мач на Черно Море във Варна трябва да е на Тича,за да може митичния стадион да всява страх и ужас и да налива безценни точки в сметката ни.От нашите футболисти се иска да направят това,което ни пречи за трофеи-да поиграят малко и извън Варна,да вземат точки навън редовно,а не само от редовните ни абонати като ЦСКА :mrgreen: или някой и друг аутсайдер,трябват точки и победи на Подуяне,на Овчата,Ловеч...или ако не бием,то поне да не падаме там.Също и безумията с изпадащите.....много много рядко се случава да не ни бият 2 от 3-те изпадащи,което е смешно.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 11 юли 2010 14:57

Sagittarius написа:И аз това казвам.Вие разбирате ли,че този стадион,митичния Тича,буквално хвърля в свиреп ужас всеки наш съперник?Благодарение на Тича Черно Море повежда с 1:0 още преди мача да е почнал!Да,нужен е ремонт,но точно сега-не.Всеки мач на Черно Море във Варна трябва да е на Тича,за да може митичния стадион да всява страх и ужас и да налива безценни точки в сметката ни.От нашите футболисти се иска да направят това,което ни пречи за трофеи-да поиграят малко и извън Варна,да вземат точки навън редовно,а не само от редовните ни абонати като ЦСКА :mrgreen: или някой и друг аутсайдер,трябват точки и победи на Подуяне,на Овчата,Ловеч...или ако не бием,то поне да не падаме там.Също и безумията с изпадащите.....много много рядко се случава да не ни бият 2 от 3-те изпадащи,което е смешно.

И тоя си вярва, боже помогни му!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 юли 2010 14:58

Що не бихте в последния си мач на Армията бе?Плюхме на стадиона ви и го закрихме подобаващо 8-)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 11 юли 2010 20:10

niki87 написа:Докато футболистите ви симулират за щяло и нещяло,а феновете ви се опитват със селски номера да помагат на отбора,не чакайте трофей ;)

[offtopic]удари бингото-като 2-ри писал,да ти го подам в устата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”