Дани Кики на ''Тича'' ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Дани Кики на ''Тича'' ?

Мнениеот smallmouse » 06 юли 2010 13:06

shamana1912 написа:Момчета,понеже аз съм от Пловдив,мога да ви кажа за какво става въпрос.Тоя даникики за нищо не става!!!Занимава се с всичко друго,освен с футбол.Миналата година приятелката му(която е някаква мис,ама каква точно и тя не знае)го беше зарязала нещо и тоя герой изпадна 2 месеца в луда депресия!Заряза и тренировки и футбол и хукна да я гони.Като се върна при него-още 1 месец празнуване!Пак без футбол!В дербито на Пловдив се опита да забие черно-бял парцал в центъра на терена на стадион "Христо Ботев"!!!Наложи се да го понабият малко.Наказаха го за 8 мача.После половин Пловдив го търсеше,а него го беше страх да си покаже носа навън.Нарязаха му гумите на колата,а той взе че се и контузи на всичкото отгоре!!!И пак няма футбол!После не беше във форма,а сега тръгнал да продава номера на Зума!А зимата не иска да иде в ЦСКА,защото Локо Пд бил по-голям отбор :mrgreen: Както се казва-честит ви нов футболист!!! :lol: :lol: :lol:

Мерси за инфото.Имаме достачно класни футболисти,които стоят резерви.За какъв ни е тоя?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юли 2010 13:38

Ами ние си върнахме Владко Костадинов,който показва че вече е помъдрял и сякаш ще успее да се наложи на най специфичния пост във футбола-плеймейкър.Точно сега след контузията на Жоро е момента да се докаже и да грабне шанса си,защото и ако сега не успее,ще трябва да обикаля селата,този път завинаги.А не е по лош от Дани Кики,даже в организацията на играта го превъзхожда в пъти.Единствен недостатък е че е малко мек,но се надявам да е изчистил този проблем.Поне е възпитано момче и няма да прави зулумите на екс националчето.И е моряк на всичко отгоре,а този ваш олигофрен май не знае сам какъв е.Ако питат мен,не го искам.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2010 18:58

Владо Костадинов разбира се.Какви Кики-та?Искам ясно да се разбере(защото съм гледал контроли,тренировки,юношески мачове)....Владо Костадинов има уникален талант.Той е роден плеймейкър,а този пост,това умение е призвание,то не се придобива,такъв се раждаш.В нашата школа след Илиан Илиев само Владо е такъв.Не можа да пробие първия път защото беше мекушав,страхлив от единоборства,от конкуренция,липса на хъс и воля....но имаше страхотна техника,ювелирен пас и дяволски добър поглед над играта.Според Велизар сега Владо се бори мъжки с хъс и злоба,раздава се,а това беше единственото което му липсваше.Междудругото според вас случайно ли е,че на всяка контрола създаваме по 20-тина чисти положения и дали не са дело именно на пасовете и играва на Владо?Пак казвам,ако към таланта си прибави хъс то Владо ще е титуляр не само при отсъствието на Жоро Илиев,а винаги ще е титуляр,несменяем титуляр,защото както няма друг такъв мотор като Дани Димов,така аз не съм виждал друг такъв техник и подавач като Владо,който просто бродира на терена...и по-добре,има чудесна левачка,отличен изпълнител на преки свободни удари....И дума не може да става за сравнение между Кики(който е по-скоро атакуващ халф като Даниел Георгиев и Юрука) и Владо...с 2 ръце за нашето момче,22 годишен е само и трябва да го върнем в голямата игра,просто защото такива като него се появяват рядко...веднъж на 20-тина години
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юли 2010 17:58

Mourinio написа:
Предполагам, че ще има доста негативни мнения относно неспазването на режим, но това не е вярвам да е непоправим проблем, освен това имаме нужда от атакуващ халф, тъй като Жоро Илиев още не е почнал пълноценни тренировки и се възстановява от травмата

Дани Кики вече не е на 15 години за да си оправя характера. Бъди сигурен, че неговият характер няма да се оправи. Няма как, човек на тази възраст да има плоски интереси като, запои, боища и прочие и ти да очкаваш да излезне нещо. Кики е по скоро за някоя психиатрична клиника, защото не само че характера му е непоправим, ами е лабилен психически. Бонев си каза: " на това момче не му се играе футбол "... Това е човек без никакви ценност и малък умствен багаж. По-добре да си окачи футболните обувки, независимо от това колко талант има. Просто по този начин по който разсъждава няма да прокопса!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юли 2010 20:32

Стига сме коментирали този псевдо футболист. Къш от ВАРНА!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”