Черно море - Черноморец (Поморие)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно море - Черноморец (Поморие)
Точно така.Набор на Тошко Колев и Дани Димов.Мисля,че от балчишките единствено Владо Костадинов ще остане,а другите-пак ще ги преотстъпят.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Като за първи мач играхме доста прилично. На мен лично първото полувреме ми хареса повече въпреки, че през второто паднаха и трите гола. На Дани попадението беше уникално, рядко се вижда такъв гол. Общо взето показахме страхотна ефективност в атака. Адемар направо ме изумява. Все едно за него сезона не е прекъсвал и е нямало почивка от един месец. Юруков също беше активен.
От новите Димитър Петков игра стабилно мисля, че няма да се усети напускането на Борносузов. Тиаго игра рядко с топката, а и нямаше много работа в защита. Дончо беше незабележим. Денчев също нямаше почти работа на вратата.
След дълго лекуване на контузия Милен Петков се върна на терена (не знам дали това е добра новина
). Общо взето това е. Към края Румен Николов бе заменен от някакво момче, което е на проби. Нападател, бил юноша на ЦСКА, май идва от Загорец Нова Загора.
Колкото за Янчо Андреев - той е юноша на Черно море, през миналия сезон игра като преотстъпен в Черноморец Балчик. Играе като офанзивен халф или втори нападател.
От новите Димитър Петков игра стабилно мисля, че няма да се усети напускането на Борносузов. Тиаго игра рядко с топката, а и нямаше много работа в защита. Дончо беше незабележим. Денчев също нямаше почти работа на вратата.
След дълго лекуване на контузия Милен Петков се върна на терена (не знам дали това е добра новина

Колкото за Янчо Андреев - той е юноша на Черно море, през миналия сезон игра като преотстъпен в Черноморец Балчик. Играе като офанзивен халф или втори нападател.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
След трактористи,скиори,ел техници и т.н.,ето,че изгря и звездата на хората от пазара
Търгу Муреш
Данни
Окръг: Муреш
Население: 145 943 (2007)
Надм. височина: 320 м
Геогр. положение: 46° 32' 44" сев. ш.
24° 33' 45" изт. д.
Търгу Муреш (на румънски: Târgu Mureş, на немски: Neumarkt am Mieresch, Ноймаркт ам Миреш, на унгарски: Marosvásárhely, Марошвашархей) е град в Румъния, в историческата област Трансилвания, административен център на окръг Муреш. Румънското, немското и унгарското название се превеждат като „пазар край река Муреш“.
P.S. Пазарът хората сбира.

Търгу Муреш
Данни
Окръг: Муреш
Население: 145 943 (2007)
Надм. височина: 320 м
Геогр. положение: 46° 32' 44" сев. ш.
24° 33' 45" изт. д.
Търгу Муреш (на румънски: Târgu Mureş, на немски: Neumarkt am Mieresch, Ноймаркт ам Миреш, на унгарски: Marosvásárhely, Марошвашархей) е град в Румъния, в историческата област Трансилвания, административен център на окръг Муреш. Румънското, немското и унгарското название се превеждат като „пазар край река Муреш“.
P.S. Пазарът хората сбира.

- Sagittarius
Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката
А,това, семкаджийчето Роман от Пазар Муреш е много добро.

Sole написа:Sagittarius написа:Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката

Само Черно море.
garfild8 написа:Sole написа:Sagittarius написа:Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката
Ами да си го вземат.Като им гледам нападатели и ми се плаче от мъка
И не само нападението им.
Що не го вземем ние? Поне ще има кой да гони топките извън игрището. Щом момчето е вкарало 2 гола на левски смятам, че ще се справи с тази задача.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Абе, тези от Дъндалк явно са от някой цирк.Я, вижте какви номера знаят 
http://www.dundalkfc.com/teamandstaff.asp

http://www.dundalkfc.com/teamandstaff.asp
зеления написа:garfild8 написа:Ами да си го вземат.Като им гледам нападатели и ми се плаче от мъка
И не само нападението им.
Що не го вземем ние? Поне ще има кой да гони топките извън игрището. Щом момчето е вкарало 2 гола на левски смятам, че ще се справи с тази задача.![]()
![]()
![]()

Само Черно море.
Една дузина футболни личности гледаха играта на "Черно море“ при успеха с 3:0 над "Черноморец Поморие“ в първата му контрола на стадион "Черноморец“ в Бургас. На трибуните бяха Красимир Балъков, Фреди Бобич, Димитър Димитров-Херо, Пламен Гетов и треньорът на домакините Петър Хубчев.
"За нас това бе тренировка. В първите 2 - 3 контроли всички почват от равен старт и ще играят по 45 мин. После започвам да избистрям състава за новия сезон“, заяви за "Народно дело“ Велизар Попов.
"За нас това бе тренировка. В първите 2 - 3 контроли всички почват от равен старт и ще играят по 45 мин. После започвам да избистрям състава за новия сезон“, заяви за "Народно дело“ Велизар Попов.