Черно море - Черноморец (Поморие)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море - Черноморец (Поморие)

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 22:21

Точно така.Набор на Тошко Колев и Дани Димов.Мисля,че от балчишките единствено Владо Костадинов ще остане,а другите-пак ще ги преотстъпят.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 30 юни 2010 22:22

Като за първи мач играхме доста прилично. На мен лично първото полувреме ми хареса повече въпреки, че през второто паднаха и трите гола. На Дани попадението беше уникално, рядко се вижда такъв гол. Общо взето показахме страхотна ефективност в атака. Адемар направо ме изумява. Все едно за него сезона не е прекъсвал и е нямало почивка от един месец. Юруков също беше активен.

От новите Димитър Петков игра стабилно мисля, че няма да се усети напускането на Борносузов. Тиаго игра рядко с топката, а и нямаше много работа в защита. Дончо беше незабележим. Денчев също нямаше почти работа на вратата.

След дълго лекуване на контузия Милен Петков се върна на терена (не знам дали това е добра новина :) ). Общо взето това е. Към края Румен Николов бе заменен от някакво момче, което е на проби. Нападател, бил юноша на ЦСКА, май идва от Загорец Нова Загора.

Колкото за Янчо Андреев - той е юноша на Черно море, през миналия сезон игра като преотстъпен в Черноморец Балчик. Играе като офанзивен халф или втори нападател.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 юни 2010 22:32

След трактористи,скиори,ел техници и т.н.,ето,че изгря и звездата на хората от пазара :lol:
Търгу Муреш
Данни
Окръг: Муреш
Население: 145 943 (2007)
Надм. височина: 320 м
Геогр. положение: 46° 32' 44" сев. ш.
24° 33' 45" изт. д.
Търгу Муреш (на румънски: Târgu Mureş, на немски: Neumarkt am Mieresch, Ноймаркт ам Миреш, на унгарски: Marosvásárhely, Марошвашархей) е град в Румъния, в историческата област Трансилвания, административен център на окръг Муреш. Румънското, немското и унгарското название се превеждат като „пазар край река Муреш“.
P.S. Пазарът хората сбира. 8-)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 22:39

Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 юни 2010 22:43

Sagittarius написа:Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката :mrgreen:

А,това, семкаджийчето Роман от Пазар Муреш е много добро. :?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 юни 2010 23:01

Sole написа:
Sagittarius написа:Чудесно,лавкаджиите,цветарите и останалите приятели от битака са им скрили топката :mrgreen:

:lol: Ами да си го вземат.Като им гледам нападатели и ми се плаче от мъка :mrgreen: И не само нападението им. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 юни 2010 23:44

garfild8 написа:
Sole написа:

:lol: Ами да си го вземат.Като им гледам нападатели и ми се плаче от мъка :mrgreen: И не само нападението им. :lol:

Що не го вземем ние? Поне ще има кой да гони топките извън игрището. Щом момчето е вкарало 2 гола на левски смятам, че ще се справи с тази задача. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 юли 2010 10:14

Абе, тези от Дъндалк явно са от някой цирк.Я, вижте какви номера знаят :lol:
http://www.dundalkfc.com/teamandstaff.asp

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юли 2010 20:14

зеления написа:
garfild8 написа: :lol: Ами да си го вземат.Като им гледам нападатели и ми се плаче от мъка :mrgreen: И не само нападението им. :lol:

Що не го вземем ние? Поне ще има кой да гони топките извън игрището. Щом момчето е вкарало 2 гола на левски смятам, че ще се справи с тази задача. :lol: :lol: :lol:

:lol: Зелен,ние и сега си имаме един дето им бележи на Левски,независимо в кой отбор играе. :lol: Жалко само,че го контузиха идиотите на Гонзо. :( Ама той ще се върне и заедно с Жардел,пак ще ги пори.Като готвач,прясна риба ще ги пори. :lol:
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юли 2010 11:27

Една дузина футболни личности гледаха играта на "Черно море“ при успеха с 3:0 над "Черноморец Поморие“ в първата му контрола на стадион "Черноморец“ в Бургас. На трибуните бяха Красимир Балъков, Фреди Бобич, Димитър Димитров-Херо, Пламен Гетов и треньорът на домакините Петър Хубчев.
"За нас това бе тренировка. В първите 2 - 3 контроли всички почват от равен старт и ще играят по 45 мин. После започвам да избистрям състава за новия сезон“, заяви за "Народно дело“ Велизар Попов.

Върни се в “Черно море”