Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черно Море подписва с бивша перла на ЦСКА
.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:34, променено общо 1 път.
Прав е!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?
furia написа:Izvinqvam se na vsi4ki fenove na morqcite za tova 4e vi izlagah za trasnfera na Nei. Vsa6tnost nqmah nikakva informaciq ot kluba i re6ih da proverq reakciqta na na6ite psevdojurnalisti. Prosto pusnah malvata za Nei i samneniqta mi se potvardiha sled nqkolko dni. Vednaga izlqzoha statii po sportnite saitove 4e Nei ste bade napadatalq. Pove4e nikoga ne vqrvaite na psevdo jurnalist4etata. O6te vednaj se izvinqvam na fenovete vapreki 4e se polu4i edna dosta komentirana tema. Da ni e 4estito novoto popalnenie super Mario. Samo Cherno more.
хаха абе кой беше ти, че не разбрах?! Как така някой си решава ей така да каже "ми ей го на тоа ще играе в Черно море" само за да провери реакциите?! Ти да не би да пишеш някаква дипломна работа по психология?! Модераторите, провеждайте моля ви някакви психо тестове при регистрация бе хора.... То направо не се търпи.... Поне да не си беше признавал след цялата простотия дето я изръси тука...
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Там е работата,че преди да пуснеш мълвата,както се изрази,вече се говореше за Неи.Това е почти от края на сезона.Така че,явно си го чул и преекспонирал.И аз чувам много неща,ама ако взема да пускам тема за всичко дето съм го чул,първо ще спра да чувам,защото хората няма да искат да казват нищо на човек дето бие тъпана и второ ще стана безинтересен от гледна точка на информация-дезинформация.Чувал си за лъжливото овчарче,нали?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Re: Неи или Фуртадо на "Тича"?
furia написа:Greenpeak,
Futbolista e NEI. Bil e pod naem v Kluj i mu e svar6il dogovora za naem i po informaciqta koqto imam si e prekratil dogovora po vzaimno saglasie. Predi malko govorih s 4ovek ot kluba, koito ne moga da kaja koi e, i z mi kaza 4e za Furtado e imalo po princip vazmojnost da bade vzet, no e izniknala i vazmojnostta s NEI.
Как е фурийо, твоя вътрешен човек сигурно е умрял от смях