Черно море вече си осигури заместник на Карамфил Илчев. На "Тича" привлякоха вратаря Петър Денчев известен с прякора Шмайхела.
Роденият на 16.03.1989 г. страж е бивш юношески национал. Вратарят е висок 190 см и тежи 83 кг. Последният тим, за който игра е Сливен.
Някои инфо за Денчев
Черно море привлече Петър Денчев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море привлече Петър Денчев
Това е невероятна новина, чудя се как не е сред водещите в ГОНГ
Ами наш юноша е на Спартак ПД,много переспективен играч е,когато Сливен го взеха,тъкмо се беше наложил като титуляр ама Сливен така и не му дадоха шанс,тяхна грешка,дано вие поне му дадете такъв,макар че пак не ми се вярва.
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
spartaka написа:Ами наш юноша е на Спартак ПД,много переспективен играч е,когато Сливен го взеха,тъкмо се беше наложил като титуляр ама Сливен така и не му дадоха шанс,тяхна грешка,дано вие поне му дадете такъв,макар че пак не ми се вярва.
Сливен му дадоха шанс но той не се възползва.
grsg написа:spartaka написа:Ами наш юноша е на Спартак ПД,много переспективен играч е,когато Сливен го взеха,тъкмо се беше наложил като титуляр ама Сливен така и не му дадоха шанс,тяхна грешка,дано вие поне му дадете такъв,макар че пак не ми се вярва.
Сливен му дадоха шанс но той не се възползва.
Какъв шанс колега,1-2 мача това шанс ли е,ти за това време искаш да стане като Буфон ли?
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
spartaka написа:Ами наш юноша е на Спартак ПД,много переспективен играч е,когато Сливен го взеха,тъкмо се беше наложил като титуляр ама Сливен така и не му дадоха шанс,тяхна грешка,дано вие поне му дадете такъв,макар че пак не ми се вярва.
Няма как да му се даде шанс при наличието на Илко Пиргов..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
k_oleto написа:Това е невероятна новина, чудя се как не е сред водещите в ГОНГ
Прасе, някой искал ли ти е мнението?!
- Sagittarius
Това момче ми е правил впечатление на голям талант!Трудно ще играе при наличието на страхотен страж като Пиргата,но спокойно,млад е,бъдещето е негово.Дано даде отпор на Илко и конкуренция и успехи с нашия екип.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...