Камбуров в ,,Черно море'' ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Камбуров в ,,Черно море'' ?

Мнениеот Mourinio » 23 юни 2010 20:08

aide_morqci написа:както и очаквах няма да е Камбуров."Тима" не харчат пари за трансфери
Нападателя ще е от чужбина ;)

Черно море очаква нов чуждестранен нападател
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=142085

По-добре, няма смисъл да пълним джоба на Гигов при положение, че взе Камбуров без пари и сега му иска минимум 500 000 евро, изпуснахме си шанса да го вземем преди година и половина, когато Кольо предпочете Какалов пред Камбуров....а новият чуждестранен нападател може да се окаже и по-добър, след като идва без пробен период и бил доказан, според мен ще е някой от Португалия
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 23 юни 2010 20:38

Andy1 написа:Аве тоя нерез искал 12 хилки на месец! Как очаквате да стане сделката! :)

Проблема не е в 12000 евро а ,трансфера на стойност 300000 Е.......

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 24 юни 2010 03:04

aide_morqci написа:както и очаквах няма да е Камбуров."Тима" не харчат пари за трансфери
Нападателя ще е от чужбина ;)

Черно море очаква нов чуждестранен нападател
http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=142085

пич виж в гонга интервюто на Попов какво казва "аз съм говорил с него и той ми е обещал я сега си удари въпросителния.. до последно няма да знаем предпочитам камбура пред подобия на моке, джалма, фабиньо и така на татака нека не ги изреждаме...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 24 юни 2010 07:03

Никъде в интервюто на Велизар не чух да споменава че нападателят ще бъде чужденец както изписаха всички сайтове. Човека казва "говорил сам с доказан централен нападател който ми е обещал, но ще видим какво ще стане". Отново журналистически интерпретации на свободна тема.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 24 юни 2010 12:26

Наистина не казва нищо за чужденец човека.Освен след пресконференцията да е давал някакви пояснения.Много странно?! :?:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 юни 2010 13:48

Тука пише,че има европейски паспорт което навежда на мисълта,че не европеец (по рождение и играе(л) в чужбина) и е познато име в първенството ни.Остава само да гадаем?
http://pozvanete.bg/news.php?id=70919
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”