Камбуров в ,,Черно море'' ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Камбуров в ,,Черно море'' ?

Мнениеот I love Black Sea » 19 юни 2010 17:34

Sagittarius написа:Жоро Илиев и Мартин Камбуров бяха архитектите на титлата за Локо Пд през 2004.Просто не искам дори да мечтая,но направо ставаме един отбор-машина,най-желязната защита,страхотна халфова линия,3-4 от най-големите млади таланти на България(единия титуляр и основен играч),ударна мощ в нападение начело с човека зад нападателите-Данчо Юруков и напред Божилов и Камбура,а като се върне Миро Манолов - ей Богу,просто ще мачкаме всичко наред и безмилостно.Дано да стане :!:

+10000 :!:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 юни 2010 17:40

Стрелец, не забравяй, че тази титла беше купена предварително. ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2010 17:45

cristely написа:Стрелец, не забравяй, че тази титла беше купена предварително. ;)

А ти при такава селекция(ако вземем Камбура) какви мислиш ще са нашите цели и амбиции?Не искам да пророкувам,но един катализатор трябва,за да гръмне бомбата,всичко друго е готово,просто един детонатор трябва да направим това,което направи Локомотив преди 6 години
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

POPAY1913
Контакти:

Мнениеот POPAY1913 » 19 юни 2010 19:52

разбрах,че Камбуров в момента се намира във Варна!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 19 юни 2010 20:16

cristely написа:Стрелец, не забравяй, че тази титла беше купена предварително. ;)

И ти ли се водиш по акъла на завистливите шопи, на Литекс също била купена, така ще говорят винаги, когато не стават те шампиони, а техните титли пък сигурно са най-честните...нямат и 1 титла постигната по честен начин
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2010 20:24

Бил във Варна?Ах каква стана тя 8-) .Дано дано :P .Относно купените титли - не знам от кога гледате футбол,но най-пародийните титли с най-много корупция бяха тези на Левски - хеттрик от купени титли между 1999-2002...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 19 юни 2010 20:32

[offtopic]Има си отделна тема, но все пак да поздравя всички с победата на нашите волейболисти. Направиха страхотен мач.[/offtopic]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 юни 2010 23:06

POPAY1913 написа:разбрах,че Камбуров в момента се намира във Варна!

А дано,а дано! :) Ще бъда много щастлив от този факт,ако е верен.Но зная че не приказваш празни приказки,значи това вече е факт.Макар че вчера се видях с един от нашите,който пък беше заедно с един играч и по телефона Камбура лично каза,че няма такова нещо.Еба си мистерията дето се получи. :( На времето чакахме един вратар от Русе,беше нещо подобно.А да дойде,но не би.Че ме е страх да не се получи нещо подобно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 19 юни 2010 23:35

Veso1913 написа:
POPAY1913 написа:разбрах,че Камбуров в момента се намира във Варна!

А дано,а дано! :) Ще бъда много щастлив от този факт,ако е верен.Но зная че не приказваш празни приказки,значи това вече е факт.Макар че вчера се видях с един от нашите,който пък беше заедно с един играч и по телефона Камбура лично каза,че няма такова нещо.Еба си мистерията дето се получи. :( На времето чакахме един вратар от Русе,беше нещо подобно.А да дойде,но не би.Че ме е страх да не се получи нещо подобно.

Подобна история се получи и с Роберт Петров, уж се преговаряше с него, уж беше дошъл във Варна, уж подписваше и накрая се оказа че бил контузен и не го взехме. Дано историята не се повтори и с Камбура

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 20 юни 2010 00:24

Странно е защо пише, че е свободен агент при положение, че има още 1 година договор с Локо Сф, не вярвам да го вземем без пари, едва ли ние сме най-големите тарикати по трансферите
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”