Футболист на Черно море със свастики на плажа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

hallford
Контакти:

Re: ФУТБОЛИСТ НА ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА СЪС СВАСТИКИ НА ПЛАЖА!

Мнениеот hallford » 13 юни 2010 21:00

iohan.law написа:
Червен_до_гроб написа:Ако иска може да си татуира на гъза "БРАННИК" ! Вас какво ви бърка кой какво си татуира!? :x :evil:

Всеки може да прави каквото си иска, стига ........да не пречи на другите. Това е най-малкото хулиганство, а ако се "поразровим" може да се окаже и престъпление. Жалкото е, че от "това" футболист няма да стане, тъй като в главата му има всичко друго но не и футбол - какво ще направи ако утре в отборът му дойде да играе например Ели Зизов. За пореден път се оказва, че наистина в провинцията футболистите са тъпи парчета. Правят какво ли не за да са "интересни", а трябва просто да ... играят футбол.

Не знам в случая кой е тъпото парче. Хулиганството си е престъпление чл. 325 от НК- ама явно само си чувал. Тука ако кажеш на някой юрист, че това е "хулиганство" ще звучиш по-тъпо от виц на Къци Вапцаров- с извинение. Ако се "поразровим" и ще отрием едно нищо. Освен ако нямаш някое по-специално място за ровене. Ако ".law" означава че имаш нещо общо с правото, по добре е да не го споделяш никъде или да не се изказваш неподготвен.
Та какво каза за търпите парчета.....???

bai Bradar debili

Re: Футболист на Черно море със свастики на плажа

Мнениеот bai Bradar debili » 13 юни 2010 21:23

Браво, баи брадър ти дава атоматични двеста бона, апартамент в Бусманци с 250 бона задалжения кам общината и Зазката на Зоро

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 юни 2010 23:02

Защо тогава като са "тъпи" ги привличате в софийските си отбори?Така и не видяхме татуировка ли е,нещо нарисувано с мидички и това нещо крайно ли е или просто някаква шега на футболиста.А бе всички се извъдихте големи моралисти.[/quote]
И аз да допълня.iohan.law,футболистите извън провинцията,софиянци,са пример за подражание,нали? :roll: Те не фиркат по заведения,не ги затварят на сутринта(клубове и кръчми),държат се прилично с журналисти и фенове,говорят винаги на журналистите(Татьовото и Благо Георгиев :lol: ),не изоставят бременните си гаджета :( (пак Благо Набожния).Те са цъфнали и вързали,а.Имаш ли нещо да ме коригираш? :lol:[/quote]
Аз няма да те коригирам,но ще опитам да те допълня.Те/софийските играчи които са за пример/не карат пияни,не налитат на бой с полицията,не ги затварят по арестите,не ги съдят,не си бият приятелките когато не им пускат,не си показват задниците на собствената публика,не показват средни пръсти на публиката...Въобще-те са като едни ТИМУРОВЦИ.Винаги готови да помогнат.И най-важното.ТЕ НЕ СЕ ТАТУИРАТ!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 13 юни 2010 23:08

В допълнение: Не ни карат да "духаме супата"

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 13 юни 2010 23:58

football.total написа:Че простотията на българските футболисти понякога е безгранична занем всички. Обикновено става дума я за някоя изцепка по заведенията, я за някоия псувня по журналист итн. Младия "талант" на Черно Море Варна - Румен Николов обаче прекрачва всякакви граници. На снимките публикувани гордо на страницата му във Facebook нападателят доволно се е излегнал със пречупен кръст на гърба! Може би някаква детска шегичка направена от мидички???!? НЕ МИСЛЯ! Безгранична простотия, за която просто нямам думи! Надявам се ръководството на отбора да предприеме необходимите мерки, надявам се това да направи и ръководството на БФС! Недопустимо е български професионален футболист да носи свастики по тялото си макар и по време на лятната си ваканция! Просто нямам думи!!!
А ето ви и снимките, убедете се сами!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 9269170761

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 9269290764

А ето и само самата снимка. Безобразно малоумие на някакво 20 годишно неукрепнало лекенце!
http://footballtotal.snimka.bg/humor/gluposti.509631

На такива хора като теб им се вика "хора без работа".. Нямаш ли си друга занимавка, ами разглеждаш профилите на футболистите? Да ти дам и моя да се поразровиш, да видиш какво има и какво няма.. Аз също съм добавила въпросния футболист към приятелите си, но за да го поздравявам след добра игра, а не да слухтя за нови снимки и клюки.. аман!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 14 юни 2010 00:11

Няма лошо
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 14 юни 2010 00:35

iskrichka написа:
football.total написа:Че простотията на българските футболисти понякога е безгранична занем всички. Обикновено става дума я за някоя изцепка по заведенията, я за някоия псувня по журналист итн. Младия "талант" на Черно Море Варна - Румен Николов обаче прекрачва всякакви граници. На снимките публикувани гордо на страницата му във Facebook нападателят доволно се е излегнал със пречупен кръст на гърба! Може би някаква детска шегичка направена от мидички???!? НЕ МИСЛЯ! Безгранична простотия, за която просто нямам думи! Надявам се ръководството на отбора да предприеме необходимите мерки, надявам се това да направи и ръководството на БФС! Недопустимо е български професионален футболист да носи свастики по тялото си макар и по време на лятната си ваканция! Просто нямам думи!!!
А ето ви и снимките, убедете се сами!

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 9269170761

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 9269290764

А ето и само самата снимка. Безобразно малоумие на някакво 20 годишно неукрепнало лекенце!
http://footballtotal.snimka.bg/humor/gluposti.509631

На такива хора като теб им се вика "хора без работа".. Нямаш ли си друга занимавка, ами разглеждаш профилите на футболистите? Да ти дам и моя да се поразровиш, да видиш какво има и какво няма.. Аз също съм добавила въпросния футболист към приятелите си, но за да го поздравявам след добра игра, а не да слухтя за нови снимки и клюки.. аман!

+1

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 юни 2010 03:43

Авторът на темата май наистина си няма работа и е решил да се прави на интересен за една "свастика" от мидички. Поне като е толкова принципен да беше разучил какво точно е свастиката и в кое си изображение е забранен символ.
Свастиката представлява древен символ, използван в миналото в множество различни религии и култури и изглежда ето така: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... stika1.svg . Тя не е забранен символ. Забранения символ е свастиката, въведена от националсоциалистическата работническа партия в Германия и тя се различава по това, че е поставена под 45 градусов ъгъл: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... astika.svg .
Не виждам какъв е проблема след като тия мидички не са разположени по втория начин, под ъгъл, това не е забранено, а и можеш да откриеш такива символи по много древни орнаменти, включително и в България.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 юни 2010 04:00

aбе ако иска ще си сложи и нещо във формата на конче от мидички или все тая...
Румен има глава на раменете и може да си избира да си сложи каквото иска, още повече, че това с мидичките ще стои применро 1 час и си е като закачка...
Все едно на мен да ми с еправи някой на интересен защо съм си сложил мидичките във формата на емлбемата на клуба примерно :mrgreen: Нека дойде и да се прави на интересен :evil:

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 14 юни 2010 13:44

MORSKI написа:aбе ако иска ще си сложи и нещо във формата на конче от мидички или все тая...
Румен има глава на раменете и може да си избира да си сложи каквото иска, още повече, че това с мидичките ще стои применро 1 час и си е като закачка...
Все едно на мен да ми с еправи някой на интересен защо съм си сложил мидичките във формата на емлбемата на клуба примерно :mrgreen: Нека дойде и да се прави на интересен :evil:

:mrgreen:

Върни се в “Черно море”