greenpeak написа:ЧерноМореВарна написа:greenpeak написа:На чужд имот ли, ПФК "Черно Море" АД да трави ремонт бе Sole?
1.Бойко, тъпия пожарникар даде стадион "Тича" на онази шматка областния управител.
2.Областният глупак, пък трябва да го даде на ОСК "Черно Море" начело с Варчев.
3.ПФК "Черно Море" АД не е част от ОСК "Черно Море", така че, какво правим???.
Какво толкова абсурдно има да направят ремонт на чужд имот?
А ми води се самооправство и е незаконно.
Личното ми мнение е че, Бойко трябваше да даде "Тича" направо на община Варна, а от там директно на футболния клуб по най бързичт начин.
Сега ще чакаме Варчев и компания да се наомуват какво ще правят с целия комплекс, включително и стадиона.
Не знам дали знаете но до новия стадион Варна в прилежащите територии, ТИМ ще строят два 40 етажни небостъргача.
Интерестно е да видим реакцията след общото събрание на дружеството, представител на общината трябвало да е бил Красимир Узунов.
Виж сега, изобщо не е незаконно. Въпрос на желание, приоритети. Безкрайна е темата..
Законно ли получиха Разрешение за строеж пет терена от проекта "Алея първа"? Лично министъра каза, че е направо втрещен от действията на Общината, въпреки забраната. Стой та гледай с какви темпове ще закипи строителството там! Истината е, че (само можем да гадаем за причините), в момента не им пука нито за Тича, нито за ст. Варна. Проблема с терените около бъдещия стадион е напълно уреден. Ако някой помни, това беше и основната причина да се забави началото на проекта с повече от две години.
И още нещо - прави ми впечатление, че много народ си мисли, че новия стадион ще е на Черно море. Нищо подобно! Дайте да слезем на земята. Това е получастен, полуобщински спортен комплекс в съотношение 2:1. Не забравяйте, че всъщност така чакания стадион, се нарича "Спортен комплекс Варна". Ще се практикуват всевъзможни спортове + бизнес и търговски център.