6TE IMA LI NOVI ZNE LI NQKOI
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
6TE IMA LI NOVI ZNE LI NQKOI
ILI KOLETO KAKTO KAZA SLED 8 6TE SE RAZBERE TOZI PETKOV PASVA6E ZA6TOTO TOI IGRAE DESEN BEK NO NI6TO KOLETO 6TE NAMERI DRUG .A KAKVO STANA S LATVIECA ZNAE LI NQKOI
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
- Ticha
- Контакти:
Re: 6TE IMA LI NOVI ZNE LI NQKOI
За латвиеца незнам - последно риташе за дубъла. Иначе Мастичката няколко пъти каза, че след 8-ми ще се прави каквото и да е по селекцията, така че нека да почакаме. Аз лично мисля. че е задължително да вземем поне още един класен нападател, щото тоя Фернандес не ми се нрави особено. 

-
- Контакти:
e ima edin siguren zasega - Georgi Kakalov, pone samiq toi kaza, 4e 6te igrae v 4erno more
- LordVOODOO
Махай го тоя нещастник. Какалов може да казва много неща, това не означава, че трябва да му вярваме без резервно. Още преди месец и половина Никола Спасов каза, че бившият ботевист не му е нужен! На Черно Море са нужни класни кадри, а не долнопробните играчи на Ботев! Е видяхме го Какалов - отиде за малко в чужбина - видяха го колко струва - точно 0 и сега се опитват да се отърват от него!

То ако ои доиде по4ти няма да играе,все 6те е изгонен.Наистина дано да намерят някои нападател дето вкарва редовно.Звезди нени трябват.
- Ticha
- Контакти:
И аз не го искам тоя Какалов! Имахме си един подобен навремето - Масена Моке. 

- Ticha
- Контакти:
MOREE написа:ILI KOLETO KAKTO KAZA SLED 8 6TE SE RAZBERE TOZI PETKOV PASVA6E ZA6TOTO TOI IGRAE DESEN BEK NO NI6TO KOLETO 6TE NAMERI DRUG .A KAKVO STANA S LATVIECA ZNAE LI NQKOI
Черно море прибра латвиеца Станислав Пихосчис. Десният бек вече изкара пробен период на "Тича" в края на есенния сезон. Пихосчис ще остане напролет в отбора и ако убеди Никола Спасов, ще подпише контракт. Най-вероятно Станислав ще рита предимно за дубъла.
Както е известно, есента на "Тича" нямаше утвърден десен защитник. В началото на поста се изредиха Рикардо Андре, а после Александър Александров - Сашо, Станислав Стоянов и Михаил Лазаров.