Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно
Може и да има.Не за друго,а защото в суматохата около измислената дузпа за ЦСКА направи голяма глупост да се подведе по акъла на Юрука и се нахвърли доста яростно с ръкомахания към главния съдия.Същото направи и с Черноморец и общо взето Дани Димов трябва да спре с разправиите и изобщо да се обяснява с реферите.Млад е,не е име във футола,съдиите не го уважават както примерно Жоро Илиев,не го познават и като видят младок като него да се горещи веднага го нашарват с картона 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Sagittarius
Мога да кажа,че днес под дъжда младите моряци и 2-мата завърнали се след контузии Юруков и Дани Георгиев изнесаха един от най-добрите мачове за пролетта.Много движение по терена,на скорост,особено покрай Румен Николов атаката ни е с 1 степен по-скоростна и комбинативна.90 минути мачкане на съперника,като Монтана не е слаб отбор.Много класа и скорост имаме в десния фланг,където този Сашо беройския е същинска ракета и изобщо ако тръгнем на контра за нула време той или Маркес е вече пред противниковия пеналт.Днес вече ми хареса играта,пасовете,но така е,очевидно липсваха Юруков и Георгиев.А като се върнат Жоро и Миро още по-добре ще стане.В този отбор аз виждам едно не слабо,а по-скоро пасивно звено.Бачев не е слаб,но не е достатъчно бърз и пробивен.Вижте отдясно какво става и на каква скорост играят Адемар и Сашо бероето,те са направо неудържими.Вляво ни е нужен такъв бек,какъвто е Сашо отдясно.Мишо Венков идеално би се вписал,така и от двата фланга ще имаме осторота и скорост,а като прибавим и мощния и експлозивен Миро Манолов в центъра просто нападението става жестоко,особено контраатаките ни ще са смъртноносно оръжие.
И две думи за Ратников.Дали да си ходи или не добре трябва да се обмисли.За пореден път видях неща,които съм виждал само в играта на Кривия.Оставете победния гол където показа позициониране и филигранен удар.Неслучайно бележи гол след гол в дубъла.Не знам какъв му е проблема,но просто пак се усети полъх на гениалност в отиграванията му и особено пасовете.Преди няколко дена дубъла ни е бил ЦСКА с 1:0,като според мой човек там Ратников е асистирал за гола след рейд от 60-70 метра и целия мач е бил като същински Марадона.Много внимателно трябва да се мисли,но този естонец да не се окаже Матея Кежман 2 дето Локо Сф го изгонили за некъдърност като бил на 18
И две думи за Ратников.Дали да си ходи или не добре трябва да се обмисли.За пореден път видях неща,които съм виждал само в играта на Кривия.Оставете победния гол където показа позициониране и филигранен удар.Неслучайно бележи гол след гол в дубъла.Не знам какъв му е проблема,но просто пак се усети полъх на гениалност в отиграванията му и особено пасовете.Преди няколко дена дубъла ни е бил ЦСКА с 1:0,като според мой човек там Ратников е асистирал за гола след рейд от 60-70 метра и целия мач е бил като същински Марадона.Много внимателно трябва да се мисли,но този естонец да не се окаже Матея Кежман 2 дето Локо Сф го изгонили за некъдърност като бил на 18
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
-
- Контакти:
Sagittarius написа:
Съгласен съм за Ратников,момчето определено е класа.Каквито и провинения да има ще бъде груба грешка,ако го изгоним.
Ч.Море ще сбъркат,ако освободят Ратников 

Sole написа:Ч.Море ще сбъркат,ако освободят Ратников
+1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Някой най-накрая няма ли да сподели какъв е този негов "проблем"?
В последния кръг само Ч.Море-Монтана се игра
На всички останали мачове - пълен театър. 

- ralimavridov
- Контакти:
Момчето доколкото знам не спазва режим.Просто му трябва жена!
ralimavridov написа:Момчето доколкото знам не спазва режим.Просто му трябва жена!
Не знаеш.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
ralimavridov написа:Момчето доколкото знам не спазва режим.Просто му трябва жена!
или по скоро да му спрат интернета че нещо чух че се увличал по цели нощи..../Румен Николов го коментираше с дружките си на мача на дубъла с Сливен,а аз неволно чух

ПФК ЧЕРНО МОРЕ