Колеги, поразмърдайте се малко, стига сте спали! Концерта свърши преди 12 часа.
Среща в Одаята преди последния кръг?
Среща на привърженици на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Среща на привърженици на Черно море
cristely написа:Колеги, поразмърдайте се малко, стига сте спали! Концерта свърши преди 12 часа.
Среща в Одаята преди последния кръг?
16:00h

А преди това, ако днес форума се класира за следващия кръг в "Каменица фен купа", утре в 14:00h ще играят пак под Аспаруховия мост

А днес от 16:00h пак там, се надявам да не съм единствената, която ще ги подкрепя

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Единствената ще си, за съжаление, но ти благдаря сърдечно
Ще си като за 10 

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Ще ми се всичките да ви познавам лично, вероятно ще сваря едва за мача.
Успех утре и наздраве!
Успех утре и наздраве!
Хайде отново в одаята.16 часа на чаша...кой каквото пие.Надявам се да сме двама.
Хем ще направим разбор на първенството,хем може да направим и селекцията за новия сезон.Ако знаете как ми липсват срещите пред бившето тото на Мусала. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Ще направя всичко възможно да дойда, но не мога да обещая, защото този път до последно няма да знам дали ще мога да посетя мача (финансови причини)...
П.П. : Билета, ще е 4 лв, нали?
Ros3n4o написа:Ще направя всичко възможно да дойда, но не мога да обещая, защото този път до последно няма да знам дали ще мога да посетя мача (финансови причини)...
Би трябвало да е толкова.. Следващия път вземи карта

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Абе аз принципно други сезони си вземам, ама този сезон не си взех, защото нямах възможност да ходя на всички мачове (ся 12-ти клас, изпити, матури едно др. ...) и така
Айде дано да стане да дойда :}

Който дошъл - дошъл. На печелившите - честито. На останалите - завиждайте 

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/