Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море-Монтана да изпратим футболистите като за последно

Мнениеот MORSKI » 12 май 2010 17:38

ЧерноМореВарна написа:Пичове, Тича ще има лиценз, спокойно ;)

И как по точно ще стане това?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 май 2010 18:46

Как?Ами по добре познатата българска шуробаджанащина,която цари навсякъде в България и деградира държавата.Марин Митев-Изпълком-лиценз....ето ти го начина.Лечков-Изпълком-спасение на слабака Сливен-ето го начина.Да обяснявам ли още?Все пак се надявам,колкото и неприятно да е на висчки ни,но с мисъл за по-добро бъдеще....БФС да ни издърпат ушите хубавичката и да ни принудят да оправим стадиона
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 12 май 2010 19:07

niki87 написа:
difeza написа:Монтана е по класния отбор от Варненци и не би трябва да имат проблеми освен ако не дойдат с юношите.

Прав си.Едните се опитват да играят смислен футбол,а другите я карат само на ръгане,блъскане и бавене,от време на време феновете им хвърлят и топки на терена... ;)

Ти специално много ме забавляваш от доста време:-)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 май 2010 19:29

Прав си.Едните се опитват да играят смислен футбол,а другите я карат само на ръгане,блъскане и бавене,от време на време феновете им хвърлят и топки на терена...

Това е прийом,който феновете на Черно Море са принудени да прилгат когато им гостуват най-диви селяни,които изритват над стадиона всяка втора топка опитвайки се да ритат на боца както у село ритат там в Подуене,но не уцелват добре и топката лети не напред,а в тъч и по 20-30 метра нагоре.Е,нормално е,когато виждаме затруднението на селските бекове в синьо да им подхвърляме топки поради острия недостиг на такива на терена след като на боца сините ритнитопковци зеньосаха един чувал топки в опитите си да ритат.....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 12 май 2010 22:17

MORSKI написа:
ЧерноМореВарна написа:Пичове, Тича ще има лиценз, спокойно ;)

И как по точно ще стане това?

Както всяка година се взима лиценз в България.
Но първо задължително има голяма гюрултия и симулиране, че някой го е еня и върши работа.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2010 12:27

БОЖИЛОВ опериран в коляното, МИШО ЛАЗАРОВ с усукано коляно, дубълът играе срещу "Сливен" за бронза...

varna-sport.com 12.05.2010 19:47
Централният нападател на "Черно море" Георги Божилов бе опериран в Дианабад - вътрешни коленни връзки. Той бе изваден от игра на носилка от дърварите на Бай Ганьо, след като вкара за 1:0 на "Тича". Ще се възстановява поне
месец и след това ще започне тренировки. Мишо Лазаров също може да бъде опериран - усукано коляно, но първо ще мине последен преглед.
В четвъртък от 11 ч на стадиона под Аспарухов мост дубълът на "Черно море" приема "Сливен" в отложен мач от дублиращата група и при победа ще вземе бронза.
Мачът на мъжете срещу "Монтана" е в неделя на "Тича". Преди него Станислав Стоянов ще получи подарък за мач №200 с екипа на "Черно море", а Домакинов може да запише мач №50 с фанелката на "Черно море".

Снимка http://www.varna-sport.com
Изнасят Божилов на носилка, след като касапите на "Левски" го набелязаха като опасен след вкарания гол и го осакатиха.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 13 май 2010 17:25

Спомня ли си името на брадваря?
Тъпкано да им се върне още това лято, не 1:17, а 1:117

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 май 2010 08:42

За радост контузията на Жоро Божилов не е толкова тежка,колкото беше на Юрука и до месец е готов за тренировки,т.е. за подготовката е на линия,което значи,че нищо кой знае какво не губи нито той,нито Черно Море и няма да излиза от строя за 7 месеца и после още 2-3 възстановяване като Данчо.А брадваря от Подуяне който го рендоса беше Ициту Йовов,който направи 3-4 подобни брутални влизания за нарисувани жълти картони,другата такава балтия беше срещу Тошко Колев на аутлинията където щеше да му строши глезена.Е,аз приемам твърдата и груба игра,но с нетърпение очаквам жалките им изпълнения в ЕКТ и да се веселим пак всяка вечер в темата "СПАМ".Мисля,че е крайно време да ядат хурката от чисти аматьори-магазинери и готвачи,които да се гаврят с Ициту Йовов и сините палячовци

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 16 май 2010 11:51

Sagittarius написа:За радост контузията на Жоро Божилов не е толкова тежка,колкото беше на Юрука и до месец е готов за тренировки,т.е. за подготовката е на линия,което значи,че нищо кой знае какво не губи нито той,нито Черно Море и няма да излиза от строя за 7 месеца и после още 2-3 възстановяване като Данчо.А брадваря от Подуяне който го рендоса беше Ициту Йовов,който направи 3-4 подобни брутални влизания за нарисувани жълти картони,другата такава балтия беше срещу Тошко Колев на аутлинията където щеше да му строши глезена.Е,аз приемам твърдата и груба игра,но с нетърпение очаквам жалките им изпълнения в ЕКТ и да се веселим пак всяка вечер в темата "СПАМ".Мисля,че е крайно време да ядат хурката от чисти аматьори-магазинери и готвачи,които да се гаврят с Ициту Йовов и сините палячовци

Аз мисля, че беше оня новия от Словакия/Словения - Петраш :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 май 2010 13:14

Димов защо наказан за картoни,след като на мача с ЦСКА няма картон :?

Върни се в “Черно море”