Велизар Попов остава в "Черно море"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Велизар Попов остава в "Черно море"

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 20:29

И би Локо Сф там.Просто младите ни играчи останаха сами без лидери,не бяха обиграни и имахме колебания в началото.После обаче хъса на играчи и Велизар си каза думата.Та ние сме без половината си отбор и мачкаме.Трябваше да бием и Левски,и ЦСКА!Едните ми изравняват ссъс случаен гол от 30 метра и наши ненормални пропуски,другите с 14 човека и наш автогол.Имаме огромен потенциал в този отбор,който Велизар изгради след Кривия и Кольо.В никакъв случай не трябва да се гони Велизар след това което показа срещу водещите отбори!Грешките срещу слабаците ще ги елиминираме с връщането на лидерите и сме готов медалист отново и то не е никак ясно какъв ще е медалът накрая :lol: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 май 2010 20:42

Накъсо:Само от Литекс не е взел точки!Би 2 пъти Локо Сф,2 равни с ЦСКА,би Левски за купата и един равен.....
БЕЗ зимна подготовка,без титуляри....
Успех догодина Вили!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 20:48

и изтупа Балъков два пъти с по 2:0 вкл. и в Бургас
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 09 май 2010 20:50

зелено-бяло написа:Накъсо:Само от Литекс не е взел точки!

Във Варна нали им направихме равен,значи и те не са капо. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 май 2010 21:44

Абе хора!Знаете ли какво ми светна току що?Велизар с пълен състав играчи,липсваше само Данчо,не можа да спечели срещу Своге.А с осакатен отбор,без титуляри мачка наред.Велизар се оправя ПЕРФЕКТНО с играчи които са по млади и по принцип нахъсани.С останалите явно не ставаше.Може и да го отдадем на необиграноста на отбора,но може и да не може да се оправя със звзди като Електричката например.Махна ги и останалите започнаха да играят както иска.Тоест както им се казва,без да се правят на велики.Дано започнат стадиона и да отделят пари за подготовка.Селекцията нека е без пари.Един Мишо Венков,един Еньо и два халфа + доктор и физиотерапевт и сме готови за нещо голямо.Страхотно ми харесва агресията с която играем.Това е което харесват в Меката на футбола.Това е нещото което прави футбола истински.Дори и без особени качества,играещи по този начин ,футболистите радват публиката.Продължавайте така момчета!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 май 2010 21:56

more написа:
зелено-бяло написа:Накъсо:Само от Литекс не е взел точки!

Във Варна нали им направихме равен,значи и те не са капо. ;)

:oops: Ами да. :oops:
И Балъков съм забравил....и това че не могат да ни обвиняват за Димо Момиров също.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 10 май 2010 07:14

Велизар е трениор и то Млад който малко или много си разбира от работата секи прави грешки другия сезон ще се види кой какво може и вече дано нямаме такъв карък и сичко е наред ще виждаме един Чено Море който мачка със 1-2 попълнения сичко ще си дойде на мястото също така ще виждаме 1-2 моряци НАИСТИНА моряци -Румен Николов жив пример.САМО ЧЕРНО МОРЕ!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 10 май 2010 15:54

Радвам се , че с доста хора съм на едно мнение твърдо за Велизар , мисля ,че ако му се даде време ще успее момчето , а това ,че не го сменят, както и че няма да се отделят големи средства за селекция е сигурен знак и че ще строят , дано успеят всички и треньор и собственици и футболисти

Върни се в “Черно море”