ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

зелено-бяло
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот зелено-бяло » 09 май 2010 21:51

garfild8 написа:
bober написа:Има кратък репортаж от мача в sportal.bg. След автогола на Домакинов си мислех, че едва ли може да има по-нелеп гол, но уви съм бъркал...

Току-що гледах репортажа по Канал 3.Е,по-измислена дузпа за ЦСКА,няма.Измислените дузпи за Локо Сф,бяха много ''по-истински''. :) А пък за автогола...е няма такъв автогол.Браво,че отмъкнахме точка и от Армията и вкарахме последния гол,вкарван на ''Българска армия''. :)

+10000
Какъв гол само,а?
Ей,този Адемар Жуниор много ме кефи.Още лятото когато го привлякохме,очаквах да е трансферен удар,добре че не го махнаха през паузата.
А дузпата за ЦСКА е почти идентична с тази за Левски.И двете-изтървани,хихихи. :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 май 2010 22:12

Супер измислена дузпа за ЦСКА-топката се удари в гърдите на Димов,при такъв силен шут от 1-2 метра при прибрани ръце, дори и топката да удари ръка на играч -дузпа не се свири! А, дузпата за Ч.Море по чиста по нашите терени рядко се вижда-и спестен червен картон на Трифонов.
P.S. Най-големия парадокс в БГ футбола е как Левски се докопа до ЛЕ :!: Това е един отбор без истинска победа в шампионата!/само с подарени или съдийски/В кой мач те успяха да победят без чужда намеса!? В мачовете,които Левски бе принуден да играе или губеха или се докопваха до 1 точка!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 май 2010 22:57

Трябваше да бием ЦСКА в последния им мач на армията, ама трудно с такава съдийска подкрепа.... все пак съм много доволен аз и другия сезон като се оправят контузените очаквам повече :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”