ЦСКА - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: ЦСКА - Черно море
В предни позиции трудно можем да разиграваме без много здравия физически Божилов и Юрука.Румен Николов и Тошко Колев са по-скоро крила/леки нападатели и изобщо трябва да играем на контра,това е ясно.Можем обаче да задържаме в средата на терена,където Дани Димов ако повтори последните си мачове центърът е наш!Борносуза и особено Дани Георгиев ще разиграват,задържат и така,дано успеем
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Останаха ни нападатели само от 3-тия отбор и юношите, а на Армията едно голобрадо момче без самочувствие лесно може да бъде смачкано, но и може с много късмет на 3 контри да вкара 3 гола. Все пак си мисля, че по-логичното е да паднем с 2-3 гола.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Резултата ще е същия като от деня, родил хита "Честит рожден ден, Стойчоо!"
cristely написа:Останаха ни нападатели само от 3-тия отбор и юношите, а на Армията едно голобрадо момче без самочувствие лесно може да бъде смачкано, но и може с много късмет на 3 контри да вкара 3 гола. Все пак си мисля, че по-логичното е да паднем с 2-3 гола.
Сус бре! Пепел ти на езика.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Veso1913 написа:зеления написа:Резултата е ясен - 1:2. Пускайте смело тотото!![]()
Пускам фиша.Ако не излезе,ще черпиш!![]()
Всички мачове започват от 0-0.Голяма част завршват и така.Защо и този да не завърши 0-0?С Дани Г в средата,ще имаме възможност малко повече да разиграваме в предни позиции,а това е нещото,което по принцип държи противника по далече от нашето наказателно поле.Аз го виждам хикс мача.Мисля че тази година сме майсторите на равните мачове.
То черпенето е едно на ръка, ама аз наистина имам присантимант, че ще бием с 2:1.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Резултата е ясен - 1:2. Пускайте смело тотото!![]()
От твоята уста в божиите уши!
така ми се изска и тях да си изгърмим в центъра на София ... не знам дали ще ни стигнат силите,обаче съм оптимистично настроена както всеки път де 

имаше 1 ратников-той жив ли е,при нас ли е,играе ли футбол някъде или велизар го отказа? 

GO HARD OR GO HOME!
е играе си той уе,май в дубъла основно ама си играе .. 

botzy написа:имаше 1 ратников-той жив ли е,при нас ли е,играе ли футбол някъде или велизар го отказа?
Оняден като ходих да ритам го засякох близо до стадиона и си бръщолевеше сам нещо под носа