Академик започва подготовка в понеделник

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Академик започва подготовка в понеделник

Мнениеот Тони Шумахер » 01 юли 2011 09:44

Yulu_Matondo написа:Що пишете глуости?

Как да отпадне Академик от елита като те този сезон ще играят в Западната Б група?

:) :) :)

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 05 юли 2011 20:55

Изпадналият от "А" група Академик стартира подготовка само със седем футболисти от миналогодишния състав, както и без официално назначен старши треньор. Първото занимание беше водено от шефа на школата Вихър Данчев, както и от треньора на вратарите Николай Чавдаров. Първоначалните очаквания бяха мястото на Самир Селимински да бъде заето от младия специалист Бойко Величков, но той не беше на вчерашното занимание.
Първото занимание беше на един от терените със сгурия на НСА, но отборът така и не направи чисто футболна тренировка с топка, тъй като ръководството на Академията не позволява това да стане заради неизплатени стари задължения. От ръководството са обявили, че ще изчистят задълженията си към Академията и ще използват терен там.
Единственото сигурно ново попълнение към момента изглежда вратарят Божидар Стойчев, който ще бъде преотстъпен от ЦСКА. Останалите седем футболисти от миналата година са вратарят Калоян Михайлов, защитниците Иван Иванов, Кристиян Узунов, както и Лъчезар Манчев, Едис Селимински, Михаил Петров и играещият помощник-треньор Троян Радулов.

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 27 юли 2011 17:24

Другата година сателитите на ЛЕВСКИ и ЦСКА ще влязат в А група ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 27 юли 2011 20:31

hazza написа:Другата година сателитите на ЛЕВСКИ и ЦСКА ще влязат в А група ..

кого визираш?

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 29 юли 2011 21:24

FCH написа:
hazza написа:Другата година сателитите на ЛЕВСКИ и ЦСКА ще влязат в А група ..

кого визираш?

Академик и Симитли ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 юли 2011 23:41

Съмнявам се... Не са ни нужни повече циркове в Стил Конелиано и Поморие!

Потребителски аватар
АКАДЕМИК София
Контакти:

Мнениеот АКАДЕМИК София » 30 юли 2011 03:20

Целта на Академик поне в предстоящия сезон няма да бъде атака на местата за "А" група. Както знаете след минало годишното класиране на Академик в "А" група, отборът бе налегнат от сериозна финансова криза, която все още не е отшумяла напълно. Макар и да има леко стабилизиране при "студентите", определено нямаме отбор за първите места в групата. Според мен класиране между 3-5 място би било доста добре поне засега. ;)
Изображение

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 09 авг 2011 13:53

Еми то вече групата ви стана много слаба след напускането на ЕТЪР 1924 и Ботев Враца. Сигурно шоколадите ще са първи , но не трябва да забравяме ,че може отборите да нямат пари за А група .
[offtopic]Да не се получи така , че клубовете да се бият кой да остане в Б група :)[/offtopic]

Върни се в “Академик София”