Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30

Мнениеот Пловдивчанинът » 01 ное 2011 00:19

[center]Изображение[/center]

С нов треньор ще гостуваме на Спартак във Варна мисля, че няма да имаме проблеми и ще победи с 0:3 при дебюта на Радуканов.

ПФК Ботев Пловдив организира екскурзия за привържениците на отбора за гостуването на Спартак (Варна). Двубоят от 11-ия кръг в първенството ще се играе в неделя, 6 ноември, от 14.30 часа в морската столица.

Цената на екскурзията е 5 лева, като тя включва пътни и билет за мача. Записвания се приемат във фен-магазина на стадион „Христо Ботев” от понеделник до четвъртък включително. Часът на потеглянето за Варна ще бъде уточнен допълнително.

botevplovdiv.bg

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив неделя 14:30

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 01 ное 2011 00:30

От Варна съм но влизам при ботевистите просто ви се кефя много и това е идеалната възможност поне един път да бъда един от вас ;)
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

TribuneEast1912
Контакти:

Мнениеот TribuneEast1912 » 01 ное 2011 00:41

Евала мой, добре дошъл си ;) Сигурен съм, че ще си изкараш добре.

Крайно време е да направим едно стабилно гостуване, последното ни такова беше в Бургас преди повече около месец. За мача - лично аз с тези футболисти ако ще и Моуриньо да беше акустирал при нас няма как да очаквам красив и нападателен футбол. Взимаме си всичките мачове с мъка и пролета нов отбор. Това е.

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 01 ное 2011 01:13

Въпреки незавидното положение на Спартак винаги сме правили вълнуващи мачове с тях- те често ни изненадват в Пловдив, а и ние имаме чести успехи във Варна, не бива да ни заблуждава последното им място- те са си с традиции и всяко подценяване ще е фатално! Разбирам, че варненските фенове стягат бойкот- те сега са на нашето положение от края на 2009 год, когато се борихме срещу селския, мисля, че ние най- добре ги разбираме и е добре да ги подкрепим в борбата им .Лично на мен много добро впечатление ми направи агитката на Миньор Перник, когато на мач в Пловдив перничани скандираха против селския престъпник!

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 01 ное 2011 03:38

Там сме!Успех на Радуканов и момчетата!0-2 е моята прогноза!

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 01 ное 2011 05:51

Крайно време е да направим едно стабилно гостуване, последното ни такова беше в Бургас преди повече около месец. За мача - лично аз с тези футболисти ако ще и Моуриньо да беше акустирал при нас няма как да очаквам красив и нападателен футбол. Взимаме си всичките мачове с мъка и пролета нов отбор. Това е.[/quote]
Абсолютно точно мнение. С тези футболисти не трябва да летим в облаците

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 01 ное 2011 06:11

За съжаление, пропускам мача във Варна! Но пожелавам успех на Ботев! На агитката пожелавам да подкрепя отбора, така както само тя може и да подкрепи местните фенове на Спартак в борбата им. А за самият мач, футболистите ни не са лоши, просто до сега не случиха на треньор, нямаха свобода на терена, бяха забравили за красивото във футбола, страхът да не загубят ги сковаваше, така че очаквайте красив и нападателен футбол!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 01 ное 2011 06:58

Едно ще ви кажа само-със сигурност ще сте повече от останалите хора на стадиона.Спартак е трагичен и бойкот наистина има.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 01 ное 2011 07:01

Въпреки очевидната ми клубна принадлежност, ми е тъпо, че "комшиите" изпаднаха в това положение. "Благодарение" на тъпи ръководители, от които час по-скоро трябва да се отърват. Може и по модела на пловдивчани.
В неделя и аз съм на "Коритото", в сектора за гости по покана на мой познат, истински привърженик на "Ботев".
Успех, канари и соколи! "А" група без вас е като... като кафе без цигара :)
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 ное 2011 07:28

И на минимална победа ще съм доволен.Играта ни едва ли ще се промени коренно за пет дни но пък ще видим кои от сегашните ни футболисти имат желание да играят и до година при нас.

Върни се в “Ботев”