Два дни след края на лагера в Трявна старши треньорът на Ботев Пловдив Петър Хубчев сподели впечатленията си от подготвителния период. Бронзовият медалист от САЩ’94 говори за свършеното през изминалите 4 седмици и работата, която предстои пред отбора до началото на първенството на 13 август. Ето какво каза Хубчев пред клубния сайт:
- Доволен ли сте от подготовката до момента?
- Доволен съм, че футболистите бързо разбраха какво искам от тях. Това беше едно от най-важните неща за мен. В тренировките до момента виждам, че момчетата свикват с начина ми на работа, раздават се и опитват да попиват бързо това, което искам от тях.
- Как оценявате представянето на отбора в контролите досега?
- Подготовката на отбора не се влияе от приятелските мачове. Тренировките и етапите в нашата работа са съобразени само и единствено с датата на първия официален мач. Ето защо не могат да се правят кардинални изводи и оценки от тези срещи. Нямам навика да променям натоварванията в тренировките заради предстояща контрола. Като пример мога да посоча, че в деня преди двубоя с Калиакра направихме две доста тежки тренировки. Сутринта на мача се видя, че футболистите усещат умора и за мен бе важно да видя как ще се вложат на терена при тези обстоятелства. Така беше и срещу Видима, а и в предходните срещи. Знам, че за много хора резултатите са важни. Да, те имат значение, но със сигурност не са най-важното на този етап. Целта на подготовката е отборът да е в готов за началото на първенството и ние работим точно по този план.
- Запознахте ли се вече с качествата на играчите?
- Да и мога да кажа, че съм доволен от това, което виждам. Разбира се, има още върху какво да работим. Както на терена, така и извън него. Но вече имам представа за човешките и спортни качества на момчетата и считам, че имаме добра основа, върху която да градим бъдещето на Ботев.
- Сигурно има футболисти, които са ви впечатлили и такива, които към момента се представят под очакванията...
- Индивидуалните оценки ще ги правя в съблекалнята, а не публично. Това, което мога да кажа е, че Ботев има няколко опитни футболисти, от които се очаква да дърпат отбора напред и да му дават необходимото самочувствие. Освен това разполагаме и с едно ядро от млади и много талантливи момчета. Много се радвам, че някои от тях избраха да играят при нас пред това да приемат офертите от „А” група, които имаха.
- Какво предстои до началото на първенството, свърши ли голямото тичане?
- Още няколко дни тренировките ще са по-тежки. След това натоварванията намаляват и ще наблегнем върху изчистването на различните елементи в играта ни.
Дано до първия мач в Добрич отбора наистина да е готов за началото на щурма към А група ! Напред Канари ! От вас играта , от нас подкрепата която ще ви накара да се чувствате пред своя публика.
Хубчев: Подготовката върви по план
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хубчев: Подготовката върви по план
Искам ви о А група тази отбор и агитка не го заслужава това Б 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
убеден съм,че Хубчев ще направи така,че отбора да е напълно готов за първенството.аз лично нямам никакви съмнения относно това,че отбора ще печели и безпроблемно ще влезе в А ГРУПА.
по-интерсно и със заряд ще са мачовете за купата.там очаквам някои от отборите тръгнали с големи кошници,да се подхлъзнат сериозно на КОЛЕЖА
по-интерсно и със заряд ще са мачовете за купата.там очаквам някои от отборите тръгнали с големи кошници,да се подхлъзнат сериозно на КОЛЕЖА

Битката ще е тежка и продължителна, с тези 3 "полусезона"! За това е необходима и здравата подготовка, необходими са и силни резерви! Надява се доста от конкурентите ни да окапят още във втория "полусезон"! Успех, Канари!
ТОЙ НЕ УМИРА

- PLOVDIV PEE 1912
Пак ще кажа ,че винаги съм мечтал в Ботев да дойде такъв треньор.Да им стъпи на вратовете на футболистите и каквото той каже тва да става.Няма вече манекени ,картони,чалги,барове ,питиета и подобни.Честно да си кажа, вече съм му фен на Хубчев.
Като цяло пишем едно и също мнение с различни думи ,нещо от сорта на "Имам 100% доверие на Хубчев ".
Тече подготовка ,а коментарите са преплитат от полу- отчаяни до свръх оптимистични ,накаряа всички завършват с горното "Имам 100% доверие на Хубчев" !
Почти сигурно е ,че Б група няма да я минем както минахме В група без загуба. Май е по-добре квито и да е отценки да се дават поне на полусезона въпреки ,че и това е малко.
Аре да идва първият офицялен мач!
Тече подготовка ,а коментарите са преплитат от полу- отчаяни до свръх оптимистични ,накаряа всички завършват с горното "Имам 100% доверие на Хубчев" !
Почти сигурно е ,че Б група няма да я минем както минахме В група без загуба. Май е по-добре квито и да е отценки да се дават поне на полусезона въпреки ,че и това е малко.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Хубчев доказа че може да води отбор - изведе юношите и резервите на бургаските "акули" до финал за купата с Черноморец Поморие.Интелигентен и обран откъм емоции човек,мисля че ще постигне успехи с Ботев
Успех! ! ! 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
trakia написа:Като цяло пишем едно и също мнение с различни думи ,нещо от сорта на "Имам 100% доверие на Хубчев ".
вероятно да,няма да я минем без загуба,но това не означава,че няма да влезем безапелационно в А ГРУПА.
Аз ще се въздържа за сега от коментар за Хубчев. Ще го направя накрая на първенството. Мога само да му пожелая да стане най успешният треньор на БОТЕВ Пловдив ! Успех Петьо !
- 1912chaflio
- Контакти:
Важното е да влезнем добре подготвени в офицялните мачове и да мачкаме на ред.Не ми дреми контроли -монтроли ,ако ще и с по 3-4 гола да падаме .Нашата единствена цел е А гр.