Днес станахме свидетели на поредната гигапростотия на БФС... Вместо една група с 20 отбора, ще има отново две Б групи с по... 10 отбора.
"Нашата" се очертава със следния състав:
Ботев, Добруджа, Доростол, Любимец, Несебър, Светкавица, Спартак Вн, Черноморец Поморие (ако не влезе в "А" и ако вземе лиценз въобще, и ако остане в "Б" и вземе лиценз за "Б"), Сливен, Спартак Пд (ако решат да участват въобще...)
Ще играем по два мача на разменени гостувания и трети, по жребий.
Аз, лично, нямам думи от подобна глупост, да не говорим за безумната схема за допълване на "А" група, но за сега това не ни касае...
Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора
Не натискайте ТУК!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Безумието на БФС - Източна Б група с 10 отбора
Тоше, ти не знаеш ли, че всичко в БФС се решава на произволен принцип и на по 3 уискита? 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Тоше, ти не знаеш ли, че всичко в БФС се решава на произволен принцип и на по 3 уискита?
Поне малко акъл, Марто, очаквах, ама ей на... Просто нямам думи...
Не натискайте ТУК!
- botev_1912
- Контакти:
А защо трябваше да е една група с 20 отбора?
може би единствено трябваше да се играят по 4 мача в тези 2 групи вместо по 3 за да се тества системата и след няколко години да се приложи в А група!
може би единствено трябваше да се играят по 4 мача в тези 2 групи вместо по 3 за да се тества системата и след няколко години да се приложи в А група!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Пълни дебили ! Наркотиците и алкохола им еб*ха майката 

Няма какво да се тества! Трябва ни "А" група с 8-10 отбора,които да бъдат задължени,да имат стадиони отговарящи на европейските изисквания и също така,да има минимална бройка за чужденци в един отбор(според мен,не повече от 3-4).
Да бъдат задължени,за всеки мач,да включват по 5-6 юноши в групата!Всеки отбор да има по минимум 4 терена за дюш,в отлично състояние! "Б" група с не повече от 14 отбора,както и "В"! От там надолу,да играят в селата.По този начин,ще се избегне постоянното изваждане/отказване на отбори.Лично според мен и качеството на футбола ще се вдигне!
Да бъдат задължени,за всеки мач,да включват по 5-6 юноши в групата!Всеки отбор да има по минимум 4 терена за дюш,в отлично състояние! "Б" група с не повече от 14 отбора,както и "В"! От там надолу,да играят в селата.По този начин,ще се избегне постоянното изваждане/отказване на отбори.Лично според мен и качеството на футбола ще се вдигне!
Шврнц Тпрунков написа:Днес станахме свидетели на поредната гигапростотия на БФС... Вместо една група с 20 отбора, ще има отново две Б групи с по... 10 отбора.
"Нашата" се очертава със следния състав:
Ботев, Добруджа, Доростол, Любимец, Несебър, Светкавица, Спартак Вн, Черноморец Поморие (ако не влезе в "А" и ако вземе лиценз въобще, и ако остане в "Б" и вземе лиценз за "Б"), Сливен, Спартак Пд (ако решат да участват въобще...)
Ще играем по два мача на разменени гостувания и трети, по жребий.
Аз, лично, нямам думи от подобна глупост, да не говорим за безумната схема за допълване на "А" група, но за сега това не ни касае...
Изобщо не е ясно кои ще са отборите.Говори се че:Доростол дава лиценза на Шумен,Несебър/Поморие на Нафтата, Спартак Пд май ще играят във В група,Сливен ще обяви фалит и Лечков ще прави нов частен клуб,Бресник би трябвало да останат,а евентуално Добруджа да изпада.А има възможност Светкавица да играе бараж за А група.Пълен цирк
Последна промяна от v.s. на 09 юни 2011 19:09, променено общо 1 път.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Това с чужденците е много полезно. В Русия има такова. Не трябва да има повече от 6-тима чужденци в стартовите 11 и трябва и има 1 руснак под 22 години. Но при нас няма как да стане, защото сме в ЕС и това против законодателството или поне така четох някъде
biofreeze написа:Няма какво да се тества! Трябва ни "А" група с 8-10 отбора,които да бъдат задължени,да имат стадиони отговарящи на европейските изисквания и също така,да има минимална бройка за чужденци в един отбор(според мен,не повече от 3-4).
заклевам се преди 10 минути написах почти същото мнение във форума на пирин в темата за отнемането на лиценза - всичко, което споменаваш - за чужденците, за юношите и тн...
напълно съм съгласен
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
Аз мисля , че не е кой знае каква драма това за двете Б групи по 10 отбора , вместо една от 20.Ние така или иначе трябва да се стремим да побеждаваме във всеки мач и това ,че съперниците в Източната група евентуално ще са по-силни от тези в западната ,няма никакво значение, защото ако беше една група пак трябваше да се борим с тях за първото място, а ,,слабите '' отбори от западната освен , че може да изненадат непредвидено някой отбор,като са без амбиции за А група могат да завъртят такава търговия , че съвсем не всичко да се решава на терена.Така че според мен е по-добре една група от 10 отбора , като единствено ако за третите мачове се паднем да гостуваме на силните отбори е малко несправедливо , но за отбор с претенции като нас това не би трябвало да е проблем.