Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Правят бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот nib » 05 май 2011 00:58

Ръководството на Ботев е решило да направи бенефис на Костадин Видолов на 5 юни, когато е и последният мач на канарчетата от първенството с Нефтохимик. Сегашният старши- треньор на Ботев ще бъде картотекиран в БФС за този мач. Видолов е един от любимците на жълто-черната публика, който им е донесъл много радост със своята игра и головете, които е отбелязъл. Очаква се стадиона да бъде пълен с което феновете на Ботев ще изразят своята благодарност към Видолов. На този мач се очаква да присъства и новият собственик Цветан Василев, което още повече ще повдигне настроението на стадион "Христо Ботев".

tempo-bg.com

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Re: Правят бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Мнениеот irriducibile1936 » 05 май 2011 01:58

Не знам знае ли се, не се ли знае ама аз лично като оставя напатките мога да кажа, че Коцето беше много голям... евала.
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 май 2011 02:16

irriducibile1936 написа:Не знам знае ли се, не се ли знае ама аз лично като оставя напатките мога да кажа, че Коцето беше много голям... евала.

Така е.Коцето беше голям футболист.Удоволствие беше да се наблюдават неговите пасове и финтове с топката. Няма нужда от напаДки. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 май 2011 05:59

BultraStyle написа:Това се знае от преди 100 години . Не виждам смисъл от подобна тема .

Аз лично не знаех...

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 05 май 2011 08:13

Аз също незнаех,но е чудесно точно на мача с Нафтата да се направи,и ако наистина напълним стадиона за пореден път ще покажем нашата безгранична любов към отбора ,независимо ,че играем във В гр.А ако наистина присъства и Ц.В,човека ще разбере защо си дава парите.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 05 май 2011 08:45

Аз също не знаех и много се радвам, че това ще стане, надявам се на пълен стадион и празник за града ни!
Пети юни е точно след месец. ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 май 2011 08:53

Щом са решили 5 юни, значи ще е 5 юни. Там сме :)
По мое мнение, Коцето заслужава свой собствен бенефис. Коцето с ветераните на Ботев в един отбор, срещу сборен отбор от България. Поне да гледаме на живо още веднъж истински български футбол. Но явно е планирано отбора да излезе във ваканция веднага след края на първенството и да се започне с ремонта на стадиона.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 05 май 2011 10:03

Коцето е голям футболист

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 май 2011 10:39

В кратък период от десетте мрачни години на безвремие едно явление стопляше сърцата на изтерзаните жълто-черни фенове.
Един брилянтен футболист играеше последните си мачове с фланелката на любимия си отбор.Големият Костадин Видолов,Магьосника.Последният голям любимец на жълто-черната агитка.Футболистът,който ще остане завинаги в сърцата ни.
И както върху целия ни отбор,така и върху него падна сянката на лицето ДХС.Прокуден от некадърното управление,финансовия колапс и личното неуважение от страна на гореспоменатото същество,Коцето беше принуден да напусне Колежа и да приключи кариерата си като футболист далече от публиката,която го боготвори.
Времената се промениха-"Ботев" е свободен и възроден.Усмивките се върнаха върху лицата на феновете.Мечтите оживяха.
Завърна се и Магьосникът.Днес той е част от треньорския щаб и предава уменията си на младите ни футболисти.
Като всеки голям артист(а той несъмнено беше такъв на футболния терен)Коцето има право на последна роля,преди да слезе от сцената.

През своята кариера освен в "Ботев" той игра за още няколко български клуба-"Локомотив"-Пловдив,"ЦСКА","Левски","Спартак"-Пловдив и "Берое".
Сигурен съм,че навсякъде,където е играл, е оставил прекрасни впечатления у феновете със своето футболно майсторство и пословичната си скромност.
В едно интервю на въпроса:"Защо избрахте да се завърнете в "Ботев"?" Коцето отговори:За това решение надделя фактът,че съм БОТЕВИСТ.Най-добрите ми години са минали в този отбор.Признанието на феновете също изигра роля."
Тези думи ни дават правото,привилегията и ни задължават последната роля да му я дадем ние,да я изиграе с жълто-черната фланелка.
Коце Видолов доскоро беше активен състезател,а като треньор съм сигурен,че поддържа добра форма.Това ме кара да вярвам,че най-добрият вариант за прощален мач и последен спектакъл на Магьосника е предстоящият пролетен полусезон,и по-точно в мача с "Нефтохимик".Това е последният ни мач,в който ще празнуваме първото място.Зрителският интерес ще е огромен,предполагам,че ще има много представители на медиите,изобщо атмосферата ще е страхотна.
За осъществяването на тази идея е необходимо само
ръководството да я обмисли и ако я одобри, да я анонсира своевременно.
А това,което се иска от нас-ще го направим.Ще бъдем на Колежа,ще разпънем фланелката на сектора до Трибуна Изток,ще станем на крака, ще се поклоним на Магьосника при стъпването му на терена и ще го вдигнем на ръце при слизането му от сцената.
Коце,върни се на терена.Подари ни последните 90 минути наслада.Ние го заслужаваме,защото те обичаме и боготворим.
А ти го заслужаваш най-много!!!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 05 май 2011 13:52

botevforever -страхотно написано и много вярно.
Колкото до мача на 5 юни-шоуто на Магьосника е с гарантирано качество но дано по-младите футболисти от нашия отбор попият и частица от него :!:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Ботев”