https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/FiledDocumentsDisplay.ra?incguid=a3f946554e054436af54a551677afc6f
Тук са всички документи от проведеното общо събрание на ПФК "Ботев", нов устав на дружеството, списък на лицата записали новите акции за увеличение на капитала на ПФК "Ботев". Наистина са внесени в Агенцията по вписванията, в момента се обработват. Надявам се, че сделката няма да пропадне... Направи ми впечатление, че в протокола от общото събрание в който Кушински пита Христолов дали увеличението на капитала е съгласувано с новите собственици и се оказва, че увеличението на капитала - 1 700 000 лв. е записано в договора с новите собственици.
Документите се обработват в Агенцията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Документите се обработват в Агенцията
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
Re: Документите се обработват в Агенцията
не знам странна работа е цялата тая история , би било доста интересно ,славчо атанасов да коментира така набиращите слухове че е обещал на Ирен Кръстева няколко доста апетитни места из града а след това се е отметнал от обещанията и точно там се крие проблема , друго което ми прави впечетление след като вчера са били пред столичен нотариус ,как така се взима решение че Кръстева се отказва от сделката понеже липсва един документ , много мистерии надявам се да разберем скоро каква е истината около пропадналата сделка ....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Незнам, но според мен все още има някаква надежда Ботев да бъде продаден. Имам чувството, че има някакво притискане и от двете страни по договора, но в крайна сметка времето ще покаже. Прокраднаха се някакви мнения във форума, че Христолов нищо не бил направил, но се оказа, че е внесъл всички документи в Агенцията. Има доста неясни неща... 

БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
факта е един че досега Селския си изпълнява всички точки по договора поне тези за които знаем . събранието и прочие . от вчера все си го мисля дали някой не предаде този път Ботев ? няма човек на земята който да може да ме убеди че готова сделка за милиони ще пропадне за един документ ... и защо този документ след като някой хора се бият по гърдите че правят уникални неща да продадат Ботев не е бил готов понеделник ? защо тогава христолов отива в софия като знае че не всичките документи са изрядни ? не знам ... много въпроси ми изкачат ... сигурно и на вас де . ама ми е интересно дали истината ще излезе наяве ....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Стана доста интересно, май има някаква делавера тука баща ми беше прав.
Ако Митю извади предварителния договор (ако доживее) ще стане една каша
Ако Митю извади предварителния договор (ако доживее) ще стане една каша

Meto_1912 почнах да се съмнявам много дали някой друг не ни предаде . но това не означава че селския не е виновен . виновен е ,той е виновен за дето се е родил .... но това е друга история . след като събранието свършва в петък , вечерта чух че вече документите са били в общината . значи от петък следобед до понеделник са 3 дни , още повече че в събота беше работен ден ... еееееее аджаба какви са тия документи кадето не могат да се обработят за 3 дни . още повече че Славчо само да смигне на съда и там вече са готови с тях . дали пък някой умишлено не забави документите ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:факта е един че досега Селския си изпълнява всички точки по договора поне тези за които знаем . събранието и прочие . от вчера все си го мисля дали някой не предаде този път Ботев ? няма човек на земята който да може да ме убеди че готова сделка за милиони ще пропадне за един документ ... и защо този документ след като някой хора се бият по гърдите че правят уникални неща да продадат Ботев не е бил готов понеделник ? защо тогава христолов отива в софия като знае че не всичките документи са изрядни ? не знам ... много въпроси ми изкачат ... сигурно и на вас де . ама ми е интересно дали истината ще излезе наяве ....
Според мен: 1. Общото събрание е на 18.12.2008; 2. Документите са внесени в Агенцията на 19.12.2008 /петък/; 20.12. и 21.12. са събота и неделя; 3. Вчера 22.12.2008 и днес 23.12.2008 е възможно служителите в Агенцията да не са ги обработили, защото и на мен ми се е случвало да ги чакам за вписване на даден документ доста време. Това го знае всеки, който си има работа с Агенцията, преди в съда ставаше много по-бързо. Мисля, че Ирен Кръстева нещо се е.бава /заради един документ, който е ясно, че неможе да стане за 2-3 дни/. Предполагам, че Ирен Кръстева търси актуално състояние на ПФК "Ботев" с увеличения капитал, но неможе да стане толкова бързо. 100 % предварителен договор с новите собственици има. Въпросът е дали те ще измислят някъв повод да се оттеглят от сделката, незнам...
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
и за къф *** се е срещал Славчо с селския ? какво да го убеждава да има сделка ли ? за какво ? при положение че уж всичко е било готово ( поне ние така знаем) много искам журналист да зададе тези въпроси , ама няма как да стане понеже 99 % са пълни п****

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Сега по БТВ съобщиха по спортните новини, че съществува шанс сделката да бъде финализирана след коледните празници. Пичове остава ни още малко надежда!!!!!!!!!! А и може Христолчето да се е понаакал малко
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!