Не харесвам особено Ботев Пловдив, даже никак, но се смях от сърце като го четох това.Утре сигурно ще правите жертвоприношения на центъра на терена в името на Сатаната, ако вярваме на всичко, което четем.Не знам какво се е случило там, 100 на 100 нито една страна не е напълно виновна или напълно невинна, в агитките, полицията и медиите могат да се намерят едни от най-гнусните представители на човешката раса.Според мен първата грешка е, че се допуска да съществуват отбори като Левски и Ботев, феновете на които после могат да кажат "ама те обиждаха национален герой на България, нямаше как да не ги набием".И това го казвам точно с цел не да атакувам двата отбора, а просто отбелязвам, че имената им, сами по себе си, водят до напрежение.После, полицията и изцяло охраната на мачовете в България е пародия по всеки един параграф.Те ако си знаят правата и задълженията и ги изпълняват съвестно, никой няма да посмее копче да им каже.За Кърджали, бил съм няколко пъти, не мисля че е нормално в български град, в заведенията и магазините да те заговарят първо на турски и като си поискаш пепелник да те гледат като голям камък, понеже да не знаят какво значи думата.Но това не е оправдание....в общи линии за нищо.Медиите, там какво да говорим, девиза им сигурно е "на кой му пука за истината като се вдига шум".В крайна сметка, никой член на футболна агитка не може да каже, че в цялата агитка няма тъпанари, достойни за директен разстрел, никой полицай не може да каже с чиста съвест, че колегите му са си свършили добре работата, никой журналист не може да каже, че медията му в публикувала нещата такива, каквито са.Проблема е във всички нас, всички ние трябва да се стремим да бъдем по-добри.Ако агитките се научат да преглъщат обстоятелствата и да се държат като хора, ако полицаите осъзнаят че с/у тях стоят такива, ами то тогава и медиите няма да имат какво да си изсмучат от пръстите.Според мен просто някой трябва да даде пример, две агитки да седнат една до друга и да си направят празник, полицаите от нямане какво да правят да празнуват с тях, журналистите, изумени да се чудят как да опишат случващото се.Ееех, размечтах се

Както и да е, мисля че изразих становището си по въпроса, мир вам...