Всяка монета има две страни, само в България не!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Всяка монета има две страни, само в България не!

Мнениеот Alternative » 23 апр 2011 23:52

Изображение
Феновете на Ботев Пловдив били до смърт 3 годишни деца. Феновете на Ботев пребили и техните майки, после се нахвърлили на полицията и даже успяли да ги изядат. Насочили се към местните заведения и оглозгали до последно цялото население и гости на Кърджали, след което си тръгнали по живо по здраво. След тях останали само кръв и разруха...

Нещо подобно излезе от голямата медийна тенджера в България. Ври и кипи военно положение в Родопите, а сиирджите какво ли не измислиха и какво ли не съчиниха. Оооо Велики и премъдри пазителю на перото и ти, който имаш клавиатура и отръки пишеш какви ли не глупави коментари. Ти, който сам си създаваш теми, за да те четат и после сам си повдигаш обвиненията - колиш, бесиш и поставяш зад решетките всичко, което мърда. Та чак до геноцид и световен тероризъм го обърна. Не знам откъде да започна, та чак ми идва да се разплача от смях.

Как една "свещена" медия не изгледа от край до край целия мач на живо и не обърна внимание на цялата органзация за тази среща???

Как някой поне не се заинтересува от всичко станало и не отиде да инспектира съоръжения, органи на реда и сигурността? Или някой може би е искал точно така да стане, за да се каже - "Бултрасите биха деца", "Бултрасите създадоха етническо напрежение?" - Срещу кого? Срещу онези, които викаха Ботев е педе**** и Кърджали е Турция ли? Срещу онези, които бяха спукали гумите на половината пловдивчани и замеряха най-много с камъни отбора и феновете в жълто и черно?

Защо има само едната страна на този спор и защо кадрите са монтирани така, че да се виждат само едни действия на над 1000 човека?

Защото в България всичко е политизирано и някои пак се опитват да извлекат дивиденти от това? Но... безпочвени и смешни.

Изображение
Ние ще си замълчим и ще ви гледаме сеира, дотогава докато ви омръзне да си наиграете кючека. Дотогава, до когато излезнете из под масата и си закопчеете циповете. Ние ще сме все още тук, над вас...

А дотогава :

Феновете на Ботев са най-голямото зло и всичко, което е символ на омраза идва от тези пет букви наречено Ботев! Те бият невинни туристи в Кърджали, бият полиция, бият ръководства, бият граждани, даже набили и 2-3 улични котки, ей така за разнообразие. Това е по-страшното - геноцида над невинни създания. Каква ирония само!

Те бият 3 годишни деца и се гаврят с техните майки. Бият ги пред погледите на униформените, които си затварят очите. Бият, ругаят и после ги взимат за еничари. Край

Изображение
(На първата снимка събралите се фенове от Кърджали, настръхнали срещу Бултрасите от Пловдив, докато полицията бие фенове на Ботев - на втората и третата снимка)

bultras.com
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Всяка монета има две страни, само в България не!

Мнениеот ehh » 24 апр 2011 00:12

Че феновете на Ботев не са цвете за мирисане е ясно. Но че и медиите преувеличават - също е ясно.
Истината е някъде по средата в случая "Кърджали".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 апр 2011 00:23

ehh написа:Че феновете на Ботев не са цвете за мирисане е ясно. Но че и медиите преувеличават - също е ясно.
Истината е някъде по средата в случая "Кърджали".

Само не ми е ясно защо пишете в множествено число,все едно сме програмирани.
Със сигурност имаше полицейски произвол и нещата доста се преиначиха по медиите.
Написаното във фен сайта е много на място и го подкрепям.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 апр 2011 00:26

Не съм запознат какво се е случило точно, но ако наистина са викали "Ботев е педе****" и "Кърджали е Турция" добре сте ги насолили ;) Тъпото е, че и немалко невинни сигурно са го отнесли, в такива ситуации така се получава обикновено ... А иначе да удряте полицаи е категорична простотия ;)
Изображение

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 24 апр 2011 01:06

В крайна сметка защо феновете на Ботев са лоши в медиите,защото се опитват да защитят родината ли?Или пък е нормално национален герой да бъде обиждан,ама така е нали сме "толерантна" държава..Ако наистина са скандирали такива неща,ви поздравявам за действията!

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 24 апр 2011 02:28

Не харесвам особено Ботев Пловдив, даже никак, но се смях от сърце като го четох това.Утре сигурно ще правите жертвоприношения на центъра на терена в името на Сатаната, ако вярваме на всичко, което четем.Не знам какво се е случило там, 100 на 100 нито една страна не е напълно виновна или напълно невинна, в агитките, полицията и медиите могат да се намерят едни от най-гнусните представители на човешката раса.Според мен първата грешка е, че се допуска да съществуват отбори като Левски и Ботев, феновете на които после могат да кажат "ама те обиждаха национален герой на България, нямаше как да не ги набием".И това го казвам точно с цел не да атакувам двата отбора, а просто отбелязвам, че имената им, сами по себе си, водят до напрежение.После, полицията и изцяло охраната на мачовете в България е пародия по всеки един параграф.Те ако си знаят правата и задълженията и ги изпълняват съвестно, никой няма да посмее копче да им каже.За Кърджали, бил съм няколко пъти, не мисля че е нормално в български град, в заведенията и магазините да те заговарят първо на турски и като си поискаш пепелник да те гледат като голям камък, понеже да не знаят какво значи думата.Но това не е оправдание....в общи линии за нищо.Медиите, там какво да говорим, девиза им сигурно е "на кой му пука за истината като се вдига шум".В крайна сметка, никой член на футболна агитка не може да каже, че в цялата агитка няма тъпанари, достойни за директен разстрел, никой полицай не може да каже с чиста съвест, че колегите му са си свършили добре работата, никой журналист не може да каже, че медията му в публикувала нещата такива, каквито са.Проблема е във всички нас, всички ние трябва да се стремим да бъдем по-добри.Ако агитките се научат да преглъщат обстоятелствата и да се държат като хора, ако полицаите осъзнаят че с/у тях стоят такива, ами то тогава и медиите няма да имат какво да си изсмучат от пръстите.Според мен просто някой трябва да даде пример, две агитки да седнат една до друга и да си направят празник, полицаите от нямане какво да правят да празнуват с тях, журналистите, изумени да се чудят как да опишат случващото се.Ееех, размечтах се :) Както и да е, мисля че изразих становището си по въпроса, мир вам...
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 24 апр 2011 07:53

Чудя се кой, здравомислещ българин, би допуснал да го нарекат "гяурин" в собствената му държава..дали толерантния министър Цветанов, защото това става пред очите на служителите му! Чудя се и защо местните фенове са толкова убедени, че Кърджали е Турция, защо служителите на реда не им подсказаха, че играят в БГ, първенство? Разгледайте малко видео-клипове от мача...заслушайте се в непонятната реч...! А за вандалщини не ми се говори. значи кой нормален човек би стоял под обстрела на камъните и гледайки как му трошат колата, ще се радва на победата на любимия си отбор! Ненормални условия в ненормална държава! А за глупавите писания на пишещите братя, е те с това си изкарват хляба, а ние ходим по стадионите за удоволствие и защото обичаме футбола и любимият си отбор, а не за да се бием , да обиждаме някого и да псуваме! Винаги сме уважавали противниците си и много пъти сме изпращали с ръкопляскания и адмирации противниковите отбори и публика!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 24 апр 2011 08:33

Вчера отидох да се поразходя до два манастира. Като минавах през Асеновград и като видях каква огромна джамия и с две минарета се строи там, направо съжалих хората, които живеят в близост до това нещо. Животът им ще се превърне в ад като почнат да вият и да се носят циганиите над половината град. Кой дава милиони за такива строежи? Надявам се, че не е държавата, но няма ли някакви ограничения, някакви норми, които да се спазват? Това нещо е оргомно, направо ми се доповръща! За съжаление тая държава няма да я бъде... Не искам да си представям какво е да си българин, живеещ в т.нар. "смесени" региони! Кърджали може и да не е Турция ВСЕ ОЩЕ, но с темповете, с които се топим и това ще стане до няколко десетилетия...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 24 апр 2011 08:45

По вероятно е да пише някъде как децата, майките и хората в парка ни се радваха и ни поздравяваха! Дори на път към стадиона са подарени няколко шалчета и шапки на дечицата! ..... А за другото не разбрахте ли, че са долни инсимулации, родени от някой болен мозък и насочени срещу Ботев!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Ботев”