Зимна селекция в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Зимна селекция в Ботев
За селекцията пишете в тази тема
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Зимна селекция в Ботев
Meto_1912 написа:За селекцията пишете в тази тема
да ще е добре да обсъждаме всичко по въпроса тук
Сензационен трансфер е на път да осъществи Гриша Ганчев.Почти сигурни нови попълнения са любимците на сектор Б Димитър Телкийски и Елин Топузаков.
ЗАЩО АНАДОЛСКАТА КООПЕРАТИВНА БАНКА НЕ ГИ КУПИ , ЗА ДА ИГРАЯТ В СЛАВНИЯ КРУМОВСКИ ТИМ , КОЙТО СЪЗДАДОХ С ТОЛКОВА ЛЮБОВ ?
НАЛИ ВИ ОБЕЩАВАХА ЯКА СЕЛЕКЦИЯ , ЕВРОТУРНИРИ , ТИТЛИ И ВСЯКАКВИ АЛА-БАЛА.
ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА МЕН , ТАКА ДА ЗНАЕТЕ .
ПЪТЕКИ ДО КРУМОВО ЩЕ НАПРАВИТЕ , НО НЯМА ДА СЕ ВЪРНА , КОЛКОТО И ДА МЕ МОЛИТЕ .
ЗАЩО АНАДОЛСКАТА КООПЕРАТИВНА БАНКА НЕ ГИ КУПИ , ЗА ДА ИГРАЯТ В СЛАВНИЯ КРУМОВСКИ ТИМ , КОЙТО СЪЗДАДОХ С ТОЛКОВА ЛЮБОВ ?
НАЛИ ВИ ОБЕЩАВАХА ЯКА СЕЛЕКЦИЯ , ЕВРОТУРНИРИ , ТИТЛИ И ВСЯКАКВИ АЛА-БАЛА.
ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА МЕН , ТАКА ДА ЗНАЕТЕ .
ПЪТЕКИ ДО КРУМОВО ЩЕ НАПРАВИТЕ , НО НЯМА ДА СЕ ВЪРНА , КОЛКОТО И ДА МЕ МОЛИТЕ .
- kassavetov
Много се извинявам, обаче не може ли човек спокойно да си коментира отбора, без разни глупаци от буферския тим да ни драскат във форума?
kassavetov написа:Много се извинявам, обаче не може ли човек спокойно да си коментира отбора, без разни глупаци от буферския тим да ни драскат във форума?
въпрасо ти е много точен, но само като се сетиш , че феновете на локо винаги са мразели повече нас отколкото да си обичат отбора...си отговаряш на въпроса...

-
- Контакти:
през зимата може да се купят само футболисти от почти фалирали отбори(това у нас са локо пд и локо мездра) или
футболисти които стоят резерви или без договори.така че избора не е много голям.но все пак има и стоиностни момчета с качества.
вариантите според мен са:
като вратар -тошко тодоров от литекс(където сего е твърда резерва)
в средата на терена -Илия Илиев от локо мездра(задължително),какалов,георги андонов,задължително караджинов да остане и може би шуменския деко,а може също и коцето видолов за един полусезон(поне да си направи бенефиса).
в атака-чиликов,сакалиев,евгени йорданов или димитър илиев.
в защита въпреки ,че се махат минев и евнтуално дънди имаме много хора.
примерно отдясно може да играе краси кръстев,отляво харизанов,а в центъра апостол и гаро и евентулно ако
някай от тях се контузи васко василев.но като варианти може би -домакинов,георги марков или иван прасков (като по отитни).на българския пазар според мен това са възможностите.
футболисти които стоят резерви или без договори.така че избора не е много голям.но все пак има и стоиностни момчета с качества.
вариантите според мен са:
като вратар -тошко тодоров от литекс(където сего е твърда резерва)
в средата на терена -Илия Илиев от локо мездра(задължително),какалов,георги андонов,задължително караджинов да остане и може би шуменския деко,а може също и коцето видолов за един полусезон(поне да си направи бенефиса).
в атака-чиликов,сакалиев,евгени йорданов или димитър илиев.
в защита въпреки ,че се махат минев и евнтуално дънди имаме много хора.
примерно отдясно може да играе краси кръстев,отляво харизанов,а в центъра апостол и гаро и евентулно ако
някай от тях се контузи васко василев.но като варианти може би -домакинов,георги марков или иван прасков (като по отитни).на българския пазар според мен това са възможностите.
- PLOVDIV PEE 1912
до колко ли е вероятно камбура да се върне?
ГЛАДНА КОКОШКА- ПРОСО СЪНУВА !
ОБРЯЗАН ПАПАГАЛ-СЕЛЕКЦИЯ СЪНУВА !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
- PLOVDIV PEE 1912
ivanjuve написа:ГЛАДНА КОКОШКА- ПРОСО СЪНУВА !
Ей говнар ,теб те питах нещо още снощи и не си ми отговорил още.
ivanjuve написа:ГЛАДНА КОКОШКА- ПРОСО СЪНУВА !
Ах колко жалко е никролог да ти е подписа!Иди да отдадеш почет към мъртвите-недей да пишеш тук за да не последваш съдбата на Снайпериста!22 калибър и чао!Завинаги един от вас!Къде е опелото...?????????????
Един е Ботев!