Търпението е част от философията на ботевистите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Търпението е част от философията на ботевистите!
Публикувам тази тема, не за да пусна поредните патетични слова за нашия Ботев и колко уникален е той, защото той е уникален и в тва спор няма. Искам само да отбележа едно от най важните качества в източната философия и конг фу, а именно ТЪРПЕНИЕТО. Още повече когато си заслужава, а нашият Ботев мисля, че го заслужава повече от всякога. Искам да кажа , че нямам търпение Ботев да се върне в А група и да участва в евротурнири, НО с радост гледам нашия отбор как израства на всички нива и това за мен е благословия. Ние заедно излезнахме от пътят на безвремието и сме на пътя на търпението. В този смисъл искам да направя една съпоставка. В момента си готвя манджа и я правя с любов на бавен огън( всеки знае , че най хубавата манджа се прави на бавен огън, както и каква е разликата между нея и аламинутите или бургерите или купената храна) и виждам как нашия Ботев си го правим на бавен огън с много грижи. Трябват много грижи и бъркане за да стане. Не трябва да обръщаме внимание на кой написал хубава или лоша статия за нас или дали Левски или Цска ни уважават или не знам какво още. Имаме си Ботев за който са нужни много грижи от всички Ботевисти и най вече търпение за да направим това което все още съм сигурен , че само ние си го разбираме какво е то. Нека всеки който е готов на търпение и любов за нашия Ботев да го покаже сега.
Re: Пътят на търпението
Ами успех да се завърнте по -скоро в А група защото има нужда от отбори като ботев, но и да не успеете тази година не се притеснявайте, може да купите и лиценза на Академик и хоп в А група ( това на шега )
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- rump_shaker
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Ами успех да се завърнте по -скоро в А група защото има нужда от отбори като ботев, но и да не успеете тази година не се притеснявайте, може да купите и лиценза на Академик и хоп в А група ( това на шега )
Шега шега ма си го каза нали!!! И Ботев се пише с главна буква!

Като става дума за бойни изкуства предпочитам Киокушинкай на Масутацу Ояма.
Говедото търчи към теб - един мощен в челото между рогата и ... остава на място.
"През 1950 година, Ояма започва да тества силата си върху бикове. Тези демонстрации били много зрелищни - от общо 52 бика, 3 умират веднага, а на останалите 49 отсекъл рогата с удар на ръката си."
Името на стила идва от Kyoku (краен, пределен, върховен), Shin (истина) и Kai (организация).
Говедото търчи към теб - един мощен в челото между рогата и ... остава на място.

"През 1950 година, Ояма започва да тества силата си върху бикове. Тези демонстрации били много зрелищни - от общо 52 бика, 3 умират веднага, а на останалите 49 отсекъл рогата с удар на ръката си."
Името на стила идва от Kyoku (краен, пределен, върховен), Shin (истина) и Kai (организация).
105 години / 4 поколения ботевисти!
Re: Търпението е част от философията на ботевистите!
Съгласен съм с автора. Отборът върви напред, но пътят е дълъг. Нокой не трябва да очаква догодина да влезем в А група и после евентуално в Европа. Иска се търпение. Доизграждането на отбора е много важно. Не да се напъваме за А група и там да сме кръводарители.
И да завърша лирически ... Засадили сме красиво дърво в градината и трябват много грижи и време, преди да започнем да берем плодовете на нашия* труд.
*нашия - под нашия имам предвид на всички фенове
И да завърша лирически ... Засадили сме красиво дърво в градината и трябват много грижи и време, преди да започнем да берем плодовете на нашия* труд.
*нашия - под нашия имам предвид на всички фенове