[offtopic]Мачът е в 14-30часа, защото сменяме часовниците, някой да не дойде в 4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plovdivchanina написа:Поредния мач от първенстовото играем срещу Родопа мисля, че проблеми няма да имаме да се надяваме на хубаво време и повече публика. Родопа са горе долу стабилен отбор и не смятам, че ще вкараме повече от 5, но едно 4:0 би било добре. Доста Манчев, Владо Байрев, Пльоко почти сигурно няма да започнат мача, Танчовски и Стефчо Костадинов са трайно контузени, а Антон Огнянов е наказан. Предполагам, че Илиан Енчев ще го замени на левият бек очаквам чиста победа без да допускаме голове. И ни предстои втора поредна сряда, в която няма да има мач.
[offtopic]Мачът е в 14-30часа, защото сменяме часовниците, някой да не дойде в 4[/offtopic]
Един град-един отбор написа:5 номер от защитата на Ботев отново ще си свърши работата за чиста победа с 5 на 0 срещу Родопа пред 5 000 зрители на ст. Христо Ботев в град Пловдив ... колко добре звучи
Един град-един отбор написа:5 номер от защитата на Ботев отново ще си свърши работата за чиста победа с 5 на 0 срещу Родопа пред 5 000 зрители на ст. Христо Ботев в град Пловдив ... колко добре звучи
liany написа:Тея от Гонг защо не са отбелязали на сайта си че ще се играв мегадербито на България Ботев срещу Родопа.
t7h7m7 написа:Аз също съм там приятели ботевисти предлагам утре специално към вратаря Илия Николов да скандираме името му след като в последните два мача той игра страхотно и просто си заслужи похвалите с изявите си на терена,колкото до резултата 1,2-0 ще е добър резултат по-важна е все пак победата
t7h7m7 написа:Аз също съм там приятели ботевисти предлагам утре специално към вратаря Илия Николов да скандираме името му след като в последните два мача той игра страхотно и просто си заслужи похвалите с изявите си на терена,колкото до резултата 1,2-0 ще е добър резултат по-важна е все пак победата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта