Една нова, бъдеща традиция, от която се настръхва...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Една нова, бъдеща традиция, от която се настръхва...
Току що се връщам от мача, в който любимия ми отбор игра добре и победи с 6:0. Не това е важното обаче. Когато излезоха играчите зазвуча ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и цялата публика стана и започнахме да пеем. Няма по-уникално чувство от това да чуеш националния химн на любимия си стадион, гледайки любимият си отбор. Не знам чия идея е било това, но беше страхотно! Евала! Само Ботев!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Boksiorcheto
Re: Една нова, бъдеща традиция, от която се настръхва...
Добра инициатива! Дано на всеки български стадион звучи националният химн!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- PLOVDIV PEE 1912
Нека това да стане традиция не само на Колежа.
Наистина беше много яко! Поздравления за този който се е сетил. Дано стане традиция.
Това е хубаво, но когато си домакин трябва да звучи химна на отборът, защото все пак говорим за клубен футбол 

Чувството е наистина невероятно.Спомням си преди няколко години на мача България -Швеция как 44 000 души на стадиона запяхме химна въпреки че губихме с 0-3.Никога няма да забравя този момент.Нямаше освирквания,нямаше псувни и подвиквания към нашите играчи.Такива преживявания са рядкост по нашите стадиони.
Но все пак си мисля,че не трябва химна да се пуска и пее на мачове между български отбори.(ако мога да перифразирам-не споменавай напразно името Господне)
Но все пак си мисля,че не трябва химна да се пуска и пее на мачове между български отбори.(ако мога да перифразирам-не споменавай напразно името Господне)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Химнът преди значими спортни събития е американска традиция. ... принципно е приятно, но от друга страна в отборите отдавна не играят само българи. Честно казано съм раздвоен дали е добре или не.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- black&white
- Контакти:
[offtopic]моде, какво точно в мнението ми беше обидно за Ботев, че го изтри?!? Моля да ми отговориш на лична, зщото аз 100% поддържам това, което написах, и не виждам никакво нарушение на правилата![/offtopic]
- Един град-един отбор
- Контакти:
black&white написа:[offtopic]моде, какво точно в мнението ми беше обидно за Ботев, че го изтри?!? Моля да ми отговориш на лична, зщото аз 100% поддържам това, което написах, и не виждам никакво нарушение на правилата![/offtopic]
[offtopic]Питай същото вашия като дам мнение относно мач на Локомотив /без да нарушавам правилата по никакъв начин/ как мнението ми бива изтрито по най-бързия начин ... само и само да не се вижда жълто-черно във вашия форум

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Колеги, че бием отлично, а как е свършела конкуренцията