Ръководството на Ботев благодари на феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Ръководството на Ботев благодари на феновете

Мнениеот SHYNE » 09 сеп 2010 16:36

Уважаеми ботевисти,

обръщаме се към Вас, за да Ви благодарим за безрезервната и мощна подкрепа, която давате на "Ботев" Пловдив от началото на футболния шампионат. "Ботев", това сте всички вие, които оставихте в миналото мрачното и безнадеждното, заменяйки ги с огромна любов и вяра в бъдещето. Вие доказахте и продължавате да доказвате, че Пловдив заслужава своя горд и силен "жълто-черен" отбор!

Цяла България става свидетел на уникалната обич, която изпитвате към своя "Ботев". Нито стартът от "В" група, нито изцяло новият отбор, който продължаваме да градим, не намали вашата привързаност към институцията "Ботев" Пловдив!

Стадион "Христо Ботев" вече не е същият! Вие направихте така, че на футболистите да им порастнат криле, да се раздават в името на емблемата, а Пловдив да бъде отново усмихнат!

"Ботев" ще има нужда от Вашата подкрепа във всеки един момент, защото клуб и публика винаги са били едно цяло тогава, когато са се ковяли успехите.

Призоваваме всички Вас - нашите привърженици, да подкрепяте "Ботев" по начина, по който го правите досега. Без бомбички, без агресия и омраза. Тези неща повече нямат място сред нас. Те вредят на реномето на нашия велик клуб. Надяваме се, че всички, които са изразявали обичта си към "Ботев" по подобен начин, вече са разбрали, че да си привърженик на "Ботев" Пловдив е огромна отговорност.
Всички наши гостувания се превръщат в празник за града-домакин. Нека всички наши привърженици бъдат част от този празник и да допринасят за колорита с европейско поведение!
Патронът на клуба, неговите основатели и поддръжници през годините, ни задължават да бъдем достойни техни наследници.

"Ботев" на Пловдив отново е "Красота, вяра, борба"! А вие, привържениците на легендарния клуб, доказахте и сигурни сме ще продължавате да доказвате, че от него наистина няма по-голям!

С уважение и благодарност:

Управителен съвет на "Ботев" Пловдив

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/190351.html#ixzz0z2UlZItM
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Ръководството на Ботев благодари на феновете

Мнениеот Pupper_ » 09 сеп 2010 16:45

И аз благодаря!
Благодаря на целия Управителен съвет, че върна хората обратно на стадиона! Благодаря им, че сбъднаха мечтите на хиляди свити сърца, да видят любимия си отбор - свободен! Благодаря им, че създадоха условия, хиляди хора да ходят на стадиона с една единствена цел, да гледат и подкрепят този велик отбор - Ботев Пд! Благодаря им, че направиха възможно, да заведа сина си на стадиона, където да гледа истински футбол и да се наслади на невероятната атмосфера от двубоя! Благодаря им, че всяка седмица мога да отида на Колежа и да попитам с пълно гърло: "От кой отбор си?", а отсреща хиляди да ми отвърнат: "От Ботев Пловдив!"
Благодаря Ви!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 16:48

Заслужавахте си го! Което си е истина, истина си е! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 сеп 2010 16:48

Pupper_ написа:И аз благодаря!
Благодаря на целия Управителен съвет, че върна хората обратно на стадиона! Благодаря им, че сбъднаха мечтите на хиляди свити сърца, да видят любимия си отбор - свободен! Благодаря им, че създадоха условия, хиляди хора да ходят на стадиона с една единствена цел, да гледат и подкрепят този велик отбор - Ботев Пд! Благодаря им, че направиха възможно, да заведа сина си на стадиона, където да гледа истински футбол и да се наслади на невероятната атмосфера от двубоя! Благодаря им, че всяка седмица мога да отида на Колежа и да попитам с пълно гърло: "От кой отбор си?", а отсреща хиляди да ми отвърнат: "От Ботев Пловдив!"
Благодаря Ви!

+ 1000000000000000000
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 09 сеп 2010 16:51

Pupper_ написа:И аз благодаря!
Благодаря Ви!

+1 От кой отбор си ?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 сеп 2010 16:53

vanchev написа:От кой отбор си ?

От Ботев Пловдив! :)

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 09 сеп 2010 17:12

КЛУБ, РЪКОВОДСТВО И ОТБОР ... В ЕДНО ЦЯЛО ! ТОВА Е БОТЕВ ПЛОВДИВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 09 сеп 2010 17:35

Големи смеееее. Има ли друг отбор,който да е направил подобно обръщение? НЯМА

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 09 сеп 2010 17:37

и аз благодаря на всички 'виновници' за случващото се около любимият ми отбор

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 сеп 2010 18:14

Благодаря на хората възродили Ботев,
благодаря на хората подкрепящи Ботев,
благодаря на хората критикуващи Ботев,
благодаря и на хората мразещи Ботев.

На първите, защото върнаха надеждата на Колежа и водят Ботев към върха.
На вторите, че правят това коета аз не мога да направя, защото съм далеч.
На третите, че са коректив и не позволяват да се стигне до самозалъгване.
На четвъртите, че хора като тях не са от Ботев.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”