Публиката , Караджинов и още нещо ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Публиката , Караджинов и още нещо ...

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 18 ное 2008 12:44

Здравейте ! В тази тема можем да обсъждаме играта на Калоян Караджинов и по-точно агресивността му на терена ... забелязал съм , че почти всеки мач 9-ката си изкарва жълти картони и имам лошо предчувствие ,че са 4 ... при евентуален срещу Вихрен го губим за мача буферите , а това не ми харесва ... дано да имам грешка в сметките ! Другото , което ми се иска да обсъдим , или по-точно да ПРИЗОВА доколкото мога ... за една публика , която БОТЕВ ПЛОВДИВ заслужава на мача с Локомотив ! Нека покажем кои са господарите на Пловдив и коя е най-здравата агитка в България ! Доколкото разбрах се очакват знамена по метър и 60-70 ... призовавам всички фенове на Ботев да дойдат на трибуна изток и да направим едно истинско представление както на гостите , така и на цяла България , защото мачът ще бъде предаван по Канал 1 ! А сега чакам и вашите мнения ! ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Публиката , Караджинов и още нещо ...

Мнениеот Meto_1912 » 18 ное 2008 12:52

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 ное 2008 13:25

Botev1912PlovdivFan написа:Здравейте ! В тази тема можем да обсъждаме играта на Калоян Караджинов и по-точно агресивността му на терена ... забелязал съм , че почти всеки мач 9-ката си изкарва жълти картони и имам лошо предчувствие ,че са 4 ... при евентуален срещу Вихрен го губим за мача буферите , а това не ми харесва ... дано да имам грешка в сметките ! Другото , което ми се иска да обсъдим , или по-точно да ПРИЗОВА доколкото мога ... за една публика , която БОТЕВ ПЛОВДИВ заслужава на мача с Локомотив ! Нека покажем кои са господарите на Пловдив и коя е най-здравата агитка в България ! Доколкото разбрах се очакват знамена по метър и 60-70 ... призовавам всички фенове на Ботев да дойдат на трибуна изток и да направим едно истинско представление както на гостите , така и на цяла България , защото мачът ще бъде предаван по Канал 1 ! А сега чакам и вашите мнения ! ;)

Тоя Караджинов е толкова слаб че ще се радвам да го загубим завинаги а не само за мача с буферите!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

lokosf_fan

Мнениеот lokosf_fan » 18 ное 2008 14:11

abe karajinkata si i mnogo polezen futbolist toi zavinagi ostava edin ot nas. edin e kaio!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 18 ное 2008 14:57

На Караджинов работата не му е да вкарва ,бе !!! Разберете го !!! Той е единствения в Ботев Пловдив ,който раздава и задържа топката. Само той и Лимона могат да дадат един свестен дълъг пас. Караджинов е имал възможност да се върне в Локо Сф на голяма заплата ,но е избрал да дойде при нас , на много по малка заплата ,точно заради нас - ФЕНОВЕТЕ НА БПФК. И сега ако го плюем при това (мога да го нареча) саможертване от финансова гледна точка ,щото и той има да изхранва семейство ! Единственото ,което му липсва е физическата подготовка ,НО зимата ще я навакса. В Локо Сф. вкарваше всеки мач . НЕ ПЛЮЙТЕ КАЬО ,ТОЙ Е ДОБЪР ИГРАЧ , и съм сигурен ,че ще ви го покаже другия полу-сезон ! ;)
Изображение

Изображение

lokosf_fan

Мнениеот lokosf_fan » 18 ное 2008 15:37

izob6to ne edo6ul pri vas zaradi publikata.toi e lokomotivec v 4ervata i takuv 6te si ostane,predi da stane futbolist be6e edin ot nas fenovete i nai mnogo mrazi levski

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 18 ное 2008 15:40

Искам само да ви кажа,че Караджинов все пак трябва да играе с някой,а с кой?Мисля,че Караджинов ще се развива с течение на времето,той е боец(лично го познавам),той гори в играта,непримирим е и дано вземем свестни нови играчи с които да може да комбинира,да се развива както неговата игра,така и Ботев да трупа победи и самочувствие.
Един е Ботев!

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 18 ное 2008 15:43

lokosf_fan написа:izob6to ne edo6ul pri vas zaradi publikata.toi e lokomotivec v 4ervata i takuv 6te si ostane,predi da stane futbolist be6e edin ot nas fenovete i nai mnogo mrazi levski

Наистна е така,той си е израснал в Надежда,но е от хората,които се раздават и борят до последния съдийски сигнал и може да е много полезен в Ботев!
Един е Ботев!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 ное 2008 15:49

Имам чувството, че и Гатузо да вземем, пак псуващите от централната трибуна ще го емнат като не вкара 15 гола първия полусезон :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

EBA4A_NA_GALTI

Мнениеот EBA4A_NA_GALTI » 18 ное 2008 18:06

Botev1912PlovdivFan написа:Здравейте ! В тази тема можем да обсъждаме играта на Калоян Караджинов и по-точно агресивността му на терена ... забелязал съм , че почти всеки мач 9-ката си изкарва жълти картони и имам лошо предчувствие ,че са 4 ... при евентуален срещу Вихрен го губим за мача буферите , а това не ми харесва ... дано да имам грешка в сметките ! Другото , което ми се иска да обсъдим , или по-точно да ПРИЗОВА доколкото мога ... за една публика , която БОТЕВ ПЛОВДИВ заслужава на мача с Локомотив ! Нека покажем кои са господарите на Пловдив и коя е най-здравата агитка в България ! Доколкото разбрах се очакват знамена по метър и 60-70 ... призовавам всички фенове на Ботев да дойдат на трибуна изток и да направим едно истинско представление както на гостите , така и на цяла България , защото мачът ще бъде предаван по Канал 1 ! А сега чакам и вашите мнения ! ;)

NALI MA4A S BUFERITE NE VI INTERESUVA WE JALTI PODLOGI DOLNI MRASNI???!!!???

Върни се в “Ботев”