Ботевисти,мислех да напиша това в темата за мача в Димитровград но реших че една нова тема би била по добре защото мачът там мина,предстоят други битки по знайни и незнайни стадиони,а е видно че трябва работа с част от нашата публика.Няма смисъл всеки да разказва историите по стадиона,негови комшии и т.н. Време е за действие от наша страна.
Нека всеки който има предложение как да ОЗАПТИМ тези 40-50 човека го сподели и намерим най-добрия вариант.Сигурен съм че всеки обича отбора но нека го направим така че дори и враговете ни да го признаят.Нека неставаме като нашите съграждани-да се обръщаме един срещу друг(с изключение на песента ОТ КОЙ ОТБОР СИ?).
Ето и моето предложение-всички знаете колко фракции има нашата агитка,идеята ми е за всеки отделен мач за охраната вътре в агитката да отговаря дадена фракция.На следващия мач да отговаря друга и така докато всяка мине по реда си.Като за начало предлагам да се започне с Лудата банда-кичюка,като по организирана и т.н. Незнам как ще приемете следното но според мен ако има вандалски прояви допуснати за това да отговаря фракцията която е охранявала мача и ги е допуснала.
Сигурно ще има момчета които няма да приемат написаното от мен,но нали знаете-в спора се ражда истината. САМО БОТЕВ..............................................................
Вече нямаме оправдание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вече нямаме оправдание
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
Re: Вече нямаме оправдание
Не мисля, че това с фракциите ще свърши работа. По добре да има стюарди от агитката, които да отговарят за това.
ЦСКА мисля, имат по голям опит със стюардите, ще е добре ако някой сподели как се получава при тях.
Но при всички положения трябва да направим нещо, щото нещата скоро могат да излязат от контрол, а мастиите от бфс само това чакат, за да ни посекат.
ЦСКА мисля, имат по голям опит със стюардите, ще е добре ако някой сподели как се получава при тях.
Но при всички положения трябва да направим нещо, щото нещата скоро могат да излязат от контрол, а мастиите от бфс само това чакат, за да ни посекат.
..... и нека престанем с малоумните скандирания от рода на - "идваме ще е.ем"
Кой ще е.еш? Баба Гицка от село Ягода ли?
Имаме супер яки песни, другите отбори могат само да мечтаят за такива като нашите, защо трябва да настройваме местните навсякъде срущу себе си, вместо да печелим още превърженици в цяла България.
Кой ще е.еш? Баба Гицка от село Ягода ли?

Имаме супер яки песни, другите отбори могат само да мечтаят за такива като нашите, защо трябва да настройваме местните навсякъде срущу себе си, вместо да печелим още превърженици в цяла България.
- Captain Stottlemeyer
Месершмит написа:Не мисля, че това с фракциите ще свърши работа. По добре да има стюарди от агитката, които да отговарят за това.
Ами те имат "безценен" опит, потвърден на мача в Мездра миналото първенство, когато тяхната публика нахлу на терена да бие своите играчи и те бяха принудени да се крият по тоалетни и в съблекалнята на домакините!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Месершмит написа:Не мисля, че това с фракциите ще свърши работа. По добре да има стюарди от агитката, които да отговарят за това.
Идеята ми е да има персонална отговорност,защото според мен никоя фракция няма да заложи името си и да я кара през пръсти.Иначе без един главен стюард-Челсито няма да минем.
Моето мнение е че от ЦСКА няма какво да вземем-справка мача в мездра.Спор няма,нещо трябва да се направи.
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
- Captain Stottlemeyer
Момчета, искрено симпатизирам на вашия отбор, както и всички пловдивски отбори, по простата причина, ..... че Пловдив е моят роден град, който страшно харесвам и ми остава на сърцето, независимо, че повече от 50 години живея в София.
За съжаление, във всяко стадо има мърша, включително в нашата агитка има "зрънца", които ме карат да се срамувам, че съм левскар. Ще си позволя един съвет: При нас се постигна долу-горе някакво примирие между отделните фракции помежду им и съответно между тях и ръководството на отбора. Мисля, че най-напред "тарторите" на вашата агитка трябва да се обединят и да действат заедно. На второ място, опитайте се със собствени сили да отстраните всеки ваш "фен", дрогиран или пиян още преди мача. Едно гърло повече няма да допринесе за успеха на вашия отбор, но може да навреди непоправимо. Още веднъж, успех и ви чакаме в "А" група, където ви е мястото! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Момчета, искрено симпатизирам на вашия отбор, както и всички пловдивски отбори, по простата причина, ..... че Пловдив е моят роден град, който страшно харесвам и ми остава на сърцето, независимо, че повече от 50 години живея в София.За съжаление, във всяко стадо има мърша, включително в нашата агитка има "зрънца", които ме карат да се срамувам, че съм левскар. Ще си позволя един съвет: При нас се постигна долу-горе някакво примирие между отделните фракции помежду им и съответно между тях и ръководството на отбора. Мисля, че най-напред "тарторите" на вашата агитка трябва да се обединят и да действат заедно. На второ място, опитайте се със собствени сили да отстраните всеки ваш "фен", дрогиран или пиян още преди мача. Едно гърло повече няма да допринесе за успеха на вашия отбор, но може да навреди непоправимо. Още веднъж, успех и ви чакаме в "А" група, където ви е мястото!
Благодаря, там ни е мястото разбира се:)
- bekono
- Контакти:
Месершмит написа:..... и нека престанем с малоумните скандирания от рода на - "идваме ще е.ем"
Кой ще е.еш? Баба Гицка от село Ягода ли?![]()
Тук си много прав. Добре ще е и да не скандирате цигани, по-подходящо за случая е селяни

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Четох преди време че освен за отбора,тази година е много важна и за нас феновете.
Важна за нас за да изкореним едни вредни навици придобити от нас ревностните привърженици на Ботев Пд през последните 10 години.
Придобити заради обстоятелства който ни караха да пренебрегваме подкрепата и все повече омразата,псувните,нахлуванията на терена,злобните закани,хвърлените бомбичкит,запалки,бутилки да преобладават на нашия стадион и при гостуванията.
Тогава имахме причина,имахме зло към което всички се целехме със тези бутилки и бомбички.Макар да се хвърляха по терена,всеки искаше да уцели едно чучело което днес ме е гнус и да спомена само.
Всяка глоба или наказание беше като "мехлем"(малко горчив защото все пак така се замесваше и името на любимия ни отбор) за нас защото това бъркаше в джоба на палячото ръководещ ни тогава.
Далеч съм от мисълта че за един ден ще се "самовъзпитаме" .Винаги съм се чудил защо трябва да се губи енергия в скандирането на"селяни"(като в тая страна всички се оказва че са граждани),"цигани","боклуци".
Песните и призивите с който подкрепяме нашия отбор са много по-силна мотивация и за играчите ни отколкото те да чуват как пеем псувайки за другия отбор.Нали да си е фен е... да обичаш и подкрепяш твоя отбор а не да ходиш на мач с идеята "идваме да Е..ем" космати футболисти и грозни фенове с бирени шкембета.
В Димитровград,хората отишли на мач да гледат футбол,Ботев я дойде пак да играе там я не.Отбора им излезнал да играе колкото може футбол.Вместо на тия хора да им създадем празник(песни ,димки... атмосфера),Да им покажем малко хубав футбол,да бием и джентълменски да си тръгнем от града им.И хората да си кажат :"ейййй големи са Ботев беее,и фенове и отбор.Евала"
Хвърляне на терена,нахлуване... съдията ни бил крив,дразнел публиката. Ние сме БОТЕВ и във ''В'' група с/у отбор като Димитровград да оправдаем такива неща със съдията можем само ако изгони половината ни отбор.Останалото е само Лумпенщина с която трябва да се приборим някак.
Важна за нас за да изкореним едни вредни навици придобити от нас ревностните привърженици на Ботев Пд през последните 10 години.
Придобити заради обстоятелства който ни караха да пренебрегваме подкрепата и все повече омразата,псувните,нахлуванията на терена,злобните закани,хвърлените бомбичкит,запалки,бутилки да преобладават на нашия стадион и при гостуванията.
Тогава имахме причина,имахме зло към което всички се целехме със тези бутилки и бомбички.Макар да се хвърляха по терена,всеки искаше да уцели едно чучело което днес ме е гнус и да спомена само.
Всяка глоба или наказание беше като "мехлем"(малко горчив защото все пак така се замесваше и името на любимия ни отбор) за нас защото това бъркаше в джоба на палячото ръководещ ни тогава.
Далеч съм от мисълта че за един ден ще се "самовъзпитаме" .Винаги съм се чудил защо трябва да се губи енергия в скандирането на"селяни"(като в тая страна всички се оказва че са граждани),"цигани","боклуци".
Песните и призивите с който подкрепяме нашия отбор са много по-силна мотивация и за играчите ни отколкото те да чуват как пеем псувайки за другия отбор.Нали да си е фен е... да обичаш и подкрепяш твоя отбор а не да ходиш на мач с идеята "идваме да Е..ем" космати футболисти и грозни фенове с бирени шкембета.
В Димитровград,хората отишли на мач да гледат футбол,Ботев я дойде пак да играе там я не.Отбора им излезнал да играе колкото може футбол.Вместо на тия хора да им създадем празник(песни ,димки... атмосфера),Да им покажем малко хубав футбол,да бием и джентълменски да си тръгнем от града им.И хората да си кажат :"ейййй големи са Ботев беее,и фенове и отбор.Евала"
Хвърляне на терена,нахлуване... съдията ни бил крив,дразнел публиката. Ние сме БОТЕВ и във ''В'' група с/у отбор като Димитровград да оправдаем такива неща със съдията можем само ако изгони половината ни отбор.Останалото е само Лумпенщина с която трябва да се приборим някак.

drogooo написа:Четох преди време че освен за отбора,тази година е много важна и за нас феновете...
+1