Искам да се обърна към феновете и по специално към онези които възприемат посещението на мачовете като масто за проява на хулиганско поведение. Отдавна мина времето, в което да рушиш, да се биеш, да вандалстваш бе модерно (може и да се бъркам но така мисля). Всъщност не е въпроса дали е модерно или не, ами нещата опират до нещо друго.
Моля ви всички, колкото и да искате да проявявате лошата страна на характерите си, СПРЕТЕ СЕ. Направете го заради самите вас. Направете го заради отбора който обичате, заради БОТЕВ.
На мен ми писна, заради някой си сульо на 15 години да не мога да гледам мач на моя отбор. Досега поне имаше причина. Ами сега ? КАКВА Е ТЯ? Всеки акт на вандалско поведение рефлектира върху отбора, респективно върху нас самите, защото поне за сега се водим ние собственици на клуба. Задръжте поривите си на недорасла комплексарщина, в името на всички тези които се бръкнаха по 240 лв, в името на всички тези които отдадоха всичко от себе си да работят за възраждането на нашият отбор, във ваше име. Разберете, че БОТЕВ това сме ние! С изцепките се наказваме ние самите. С всяка изцепка само ние ще страдаме а не някой друг!
Това е призив за напред. Защото наистина не искам отбора да страда заради нас, защото аз и както висчки се чувствам част от отбора.
Обръщение към футболните хулигани, които вредят на Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Молба към феновете
Хубава тема,дано има ефект.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
v.s. написа:Хубава тема,дано има ефект.
Хубава ама мислите ли,че хората които вандалстват ще и обърнат и капка внимание???
Аз си мисля че не!!!Автора е прав но...
Мисля,че имаме голям напредък,но трябват още малко усилия.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- rump_shaker
- Контакти:
Ще се говори с ръководни фактотри от фенклубовете. Трябва на всеки фен да стане ясно че всеки лев глоба е 2 лева по-малко в развитието на клуба!

Колега и при нас и при вас ги има тия малоумници и забелязвам , че това са все млади 16-19 годишни болни мозъчета дето просто не знам как ще бъдат отучени да мизерстват....Аз лично съм се мъчил да обясня на мое близко хлапе , как гледахме до скоро заедно мачовете, радвахме се , бъзикахме се , но всичко беше спокойно , ама той бил "Ултрас" и така правели Ултрасите по целия свят...абе малоумщината е пълна!!!
rump_shaker написа:Искам да се обърна към феновете и по специално към онези които възприемат посещението на мачовете като масто за проява на хулиганско поведение. Отдавна мина времето, в което да рушиш, да се биеш, да вандалстваш бе модерно (може и да се бъркам но така мисля). Всъщност не е въпроса дали е модерно или не, ами нещата опират до нещо друго.
Моля ви всички, колкото и да искате да проявявате лошата страна на характерите си, СПРЕТЕ СЕ. Направете го заради самите вас. Направете го заради отбора който обичате, заради БОТЕВ.
На мен ми писна, заради някой си сульо на 15 години да не мога да гледам мач на моя отбор. Досега поне имаше причина. Ами сега ? КАКВА Е ТЯ? Всеки акт на вандалско поведение рефлектира върху отбора, респективно върху нас самите, защото поне за сега се водим ние собственици на клуба. Задръжте поривите си на недорасла комплексарщина, в името на всички тези които се бръкнаха по 240 лв, в името на всички тези които отдадоха всичко от себе си да работят за възраждането на нашият отбор, във ваше име. Разберете, че БОТЕВ това сме ние! С изцепките се наказваме ние самите. С всяка изцепка само ние ще страдаме а не някой друг!
Това е призив за напред. Защото наистина не искам отбора да страда заради нас, защото аз и както висчки се чувствам част от отбора.
Не е моя работа,защото не съм ботевист,но в този сайт не влизат хулигани...ако има сайт където е уместно да я пуснеш,то това е форума на Ботев в сайта на отбора

П.П. Страхотна агитка имате,БРАВО !

И аз мисля , че този форум няма да свърши работа.
- rump_shaker
- Контакти:
ясно ми е че няма да свъши работа, ама покарай нас можем на доста хора да повлияем. Аз като познавам такива хора, мога поне да им втълпя че това е просоттия и няма смисъл. Всеки от нас трябва да го направи. Всички ние сме част от агитката на отбора и познаваме доста от хората там. Ясно е че този форум не е място но да си изкажа виждането 

- ZinedineZidane
- Контакти:
Не съм съгласен! Старанието ти е в положителна насока и дори един да го прочете и осмисли - значи си заслужава! Иначе те подкрепям изцяло! Успех!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!