Надявам се да ви хареса тази тема моля модераторите да я закачат и след всеки мач ще пишем кой е играч на мача.
За вчеращният мач бих отличил четирима футболисти:
Антон Огнянов-намерихме чудесен ляв бек в негово лице до сега или Васко Гуджев или Недко Миленов бяха пробвани на този пост до някъде успешно, но определено те са по-полезни в халфовата линия. Тони направи много добър мач като най-вече през второто полувреме почти всички атаки минаваха през него направи и няколко добри центрирания и добри пробиви.
Стефан Костадинов-Приятно бях изненадан на Вълка игра много нахъсано и с голямо желание направи няколко атаки удари и две греди.
Васил Гуджев-Васко за пореден път доказа, че ще има много голямо бъдеще игра много добре доста атаки минаха през него.
Ридван Хаджифейзула-Ридван влезе като резерва, но вкара така важния втори гол, който ни донесе трите точки определено е доста добър нападател и може и в следващият мач с Левски Карлово той да излезе на върха на атаката.
Играч на мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Играч на мача
За мен Стефан беше най-добър.Огнянов също в офанзивен план игра прекрасно,но и за двете им атаки направи уникални грешки-или беше стреснат,или просто не трябва да играе бек.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
-
- Контакти:
Стефан Костадинов.
- Ванката1912
- Контакти:
Не му знам името
, но 17ти номер ми направи впечатление ... Добри включвания по крилата , бори се за всяка топка , задържа добре .. Хареса ми това момче .. !!

-
- Контакти:
Ванката1912 написа:Не му знам името, но 17ти номер ми направи впечатление ... Добри включвания по крилата , бори се за всяка топка , задържа добре .. Хареса ми това момче .. !!
Петко Фанев се казва.
- bai Momchil
- Контакти:
Номер 5, ако не се лъжа би трябвало да е Рахов - страхотно впечетление ми направи. Много е стабилен.
Чак играч на мача надали ама ми хареса момчето.
Чак играч на мача надали ама ми хареса момчето.
Играч на мача беше оная димка второто полувреме на Трибуна Изток.Спор няма ! 

За мен играч на мача или Гуджев, или Вълка. Също Рахов и Огнянов направиха страхотно впечатление, като Огнянов особено накрая като ги правеше да си барат ушите по лявото крило - много пробивен! Пльоко най-слаб днес, което е странно с оглед, че през контролите се скъса да бележи, което ми напомня, че много ме издразни точно зад мен имаше двама, които не спряха да го псуват (тихо де, без подвиквания, но го обсъждаха че "няма как да вкара гол някога"). Дано следващия мач се развихри пак и покаже какво може.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- емо73канар
- Контакти:
Фанев,определено ми направи страхотно впечатление,да но продължава по същият начин.
Стефан Костадинов