Шоу-мач в петък на стадион "Ботев" между мъжете и ветераните
Източник: sport.plovdiv24.bg 11:09 / 10.08.2010 Отпечатай Изпрати
© Plovdiv24.bg
Представителният отбор на Ботев Пловдив ще се изправи в приятелски двубой срещу тима на ветераните този петък, съобщи за Plovdiv24.bg селекционерът на по-опитния тим Иван Занев. Двата отбора ще играят от 19 часа, като допълнително ще се уточни по колко време ще са полувремената и други подробности около срещата. Преди началото на двубоя ще бъде представен тима на ветераните. Мачовете от първенството им ще бъдат в края на този месец. За мача са поканени част от легендите на Ботев, сред които Динко Дерменджиев, Георги Славков, Марин Бакалов, Георги Попов, Костадин Костадинов, Костадин Видолов и други.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/183625.html#ixzz0wCC44gQK
Шоу-мач в петък на стадион "Ботев" между мъжете и ветераните
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Шоу-мач в петък на стадион "Ботев" между мъжете и ветераните
супер идея,а някой знае ли дали са поканени Пашев , Пехливанов и Зехтински
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Vichev
Pacev-Rakov-Mladenov
Koceto-Bakala-Ziko-Vidolov-Gecata
Nasko Pashev-Pehlivana
AJJJJ KAAANAARIII

Pacev-Rakov-Mladenov
Koceto-Bakala-Ziko-Vidolov-Gecata
Nasko Pashev-Pehlivana
AJJJJ KAAANAARIII

Славчо Хорозов и Благо ми се губят.Какво става с тях някой чувал ли е?
там сме!една загрявка преди мача с асеновец 

[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
малко не е по темата, ама все пак да попитам ако някой знае, онзи ден на мача с димитровград видях че имаше хора вече облечени с новите екипи на ереа но бяха без емблема, някои ако може да каже от къде са си ги купили ще съм му благодарен, защото разбрах че фен магазин скоро нямало да има на стадиона поне до нова година, може да ми пишете на лични да не занимаваме хората
Много добра идея.С интерес ще следя единоборствата по крилата между баща и син Костадинови.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
optimista написа:малко не е по темата, ама все пак да попитам ако някой знае, онзи ден на мача с димитровград видях че имаше хора вече облечени с новите екипи на ереа но бяха без емблема, някои ако може да каже от къде са си ги купили ще съм му благодарен, защото разбрах че фен магазин скоро нямало да има на стадиона поне до нова година, може да ми пишете на лични да не занимаваме хората
Ако има нещо такова,нека не е на лична.Ако се продават екипите предполагам много от нас ще се заинтересоват
- nik_bg1
- Контакти:
Прекрасно...там сме !