Мнението ви за емблемата на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вашето мнение за емблемата?

Анкетата завърши на 15 авг 2010 23:10

Страхотна е!!!
44
27%
Добра е, все пак е първата ни емблема
40
24%
Бива, макар че е твърде цветна
16
10%
Не мога да преценя все още
4
2%
Можеше и по-добре да е
24
15%
Определено лош избор, твърде много цветове
16
10%
Да се маха!
9
5%
Мразя Ботев!!!
11
7%

Общо гласове: 164

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

В Ботев одобриха сливането с Металик, избраха и емблемата

Мнениеот Jeff Ament » 25 юли 2010 22:04

В Ботев официално одобриха сливането с Металик (Сопот), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана проведеното тази вечер заседание на клуба. Сливането ще даде възможност на "канарчетата" да започнат от "В" група през новия сезон.
Припомняме ви, че това стана възможно след като в късния петъчен следобед управителния съвет на Металик Сопот прие да се влее в "жълто-черния" клуб и по този начин "канарчетата" да получат право на участие във "В" група за започващия на 15 август сезон.
След формалното одобрение за сливане с Металик (Сопот) на заседанието бяха обсъдени предложените емблеми. Бе взето решение "жълто-черния" футболен клуб да се представя с първата предложена емблема,като логото ще претърпи лека модификация. Изборът се наложи, след като се оказа, че върху досегашната емблема на клуба бившият президент Димитър Христолов притежава авторски права.

Изображение
Приблизително по този начин ще изглежда емблемата на клуба, след като бъде модифицирана. За сега известното е, че към логото от преди години ще бъде добавена годината 1912 в белия кръг под името

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/179992.html#ixzz0uiqyre6w
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
ostora
Контакти:

Re: В Ботев одобриха сливането с Металик, избраха и емблемата

Мнениеот ostora » 25 юли 2010 22:15

Да ни е честита новата-стара емблема! Началото е дадено! От тук нататък - УСПЕХ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!
В добри или в лоши времена
жълто-черната звезда сгрява нашите сърца.
Че няма граници за фенската любов,
верни сме до края - канари до гроб!

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 25 юли 2010 22:20

Jeff Ament написа:В Ботев официално одобриха сливането с Металик (Сопот), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана проведеното тази вечер заседание на клуба. Сливането ще даде възможност на "канарчетата" да започнат от "В" група през новия сезон.
Припомняме ви, че това стана възможно след като в късния петъчен следобед управителния съвет на Металик Сопот прие да се влее в "жълто-черния" клуб и по този начин "канарчетата" да получат право на участие във "В" група за започващия на 15 август сезон.
След формалното одобрение за сливане с Металик (Сопот) на заседанието бяха обсъдени предложените емблеми. Бе взето решение "жълто-черния" футболен клуб да се представя с първата предложена емблема,като логото ще претърпи лека модификация. Изборът се наложи, след като се оказа, че върху досегашната емблема на клуба бившият президент Димитър Христолов притежава авторски права.

Изображение
Приблизително по този начин ще изглежда емблемата на клуба, след като бъде модифицирана. За сега известното е, че към логото от преди години ще бъде добавена годината 1912 в белия кръг под името

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/179992.html#ixzz0uiqyre6w

По точно вливане на Металик в Ботев. Емблемата да ни е честита, хубава или грозна е въпрос на вкус все пак това е емблемата създадена от основателите на Ботев с цветове бяло,зелено,червено и жълто-черен щит.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 юли 2010 22:27

На мен лично ми е грозна, но то е до вкус. Само едно не разбирам - защо ви е това Ъ накрая, верно тогава това е било правописа, но никой не се е казвал БотевЪ. Знам, че ви се иска да изглеждате старинни, но...ваша си работа де, честито ново начало :)

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 25 юли 2010 22:31

Corwin написа:На мен лично ми е грозна, но то е до вкус. Само едно не разбирам - защо ви е това Ъ накрая, верно тогава това е било правописа, но никой не се е казвал БотевЪ. Знам, че ви се иска да изглеждате старинни, но...ваша си работа де, честито ново начало :)

Ами,такава е емблемата бе човек.Пишеш глупости.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
ostora
Контакти:

Мнениеот ostora » 25 юли 2010 22:33

Corwin написа: Само едно не разбирам - защо ви е това Ъ накрая, верно тогава това е било правописа, но никой не се е казвал БотевЪ.

Това "Ъ" не се произнася. Не променя досегашния начин на изговаряне.
Последна промяна от ostora на 25 юли 2010 22:34, променено общо 1 път.
В добри или в лоши времена
жълто-черната звезда сгрява нашите сърца.
Че няма граници за фенската любов,
верни сме до края - канари до гроб!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 юли 2010 22:34

Бяло,зелено,червено - символизиращи Българското знаме
В горната част щит с наклонено райе в цветовете на "Ботев"Пд - жълто-черно
В зеленото надпис "БОТЕВЪ"
Под надписа "Ботевъ"в бялото е годината на създаване на футболния клуб

Честито и много успехи със старата-нова емблема!С нея вече имаме спечелена една шампионска титла!
Последна промяна от nik_bg1 на 25 юли 2010 22:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 юли 2010 22:34

Jeff Ament написа:
Corwin написа:На мен лично ми е грозна, но то е до вкус. Само едно не разбирам - защо ви е това Ъ накрая, верно тогава това е било правописа, но никой не се е казвал БотевЪ. Знам, че ви се иска да изглеждате старинни, но...ваша си работа де, честито ново начало :)

Ами,такава е емблемата бе човек.Пишеш глупости.

Да бе, ясно ми е, че това ви е оригиналната емблема(колко е 'оригинална' е друг въпрос).

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 юли 2010 22:36

WeReWoLf написа:Успех на Ботев Спопот!

Чао приятел.
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”