Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна.
някой знае ли мотивите защо си тръгва байрактаров поне като чета се е преставял добре а за площаков дали само подържа форма или вече е с договор нека някой по навътре сподели.напред канари
Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна
селски вземи си скункса не се сърди
Re: Площаков почна с Ботев, Байрактаров си тръгна
не знам защо си е тръгнал, но пльоко е добър нападател, гледал съм го в някои мачове на спартак, става за тази година поне, иначе за договорите мисля че още никой не е подписал, до 25 няма как да стане юридически просто
наистина тези двамата ,които са освободени,играха добре срещу брестник.но също така е истина ,че не подаваха топката и играха само индивидуално.сигурно не са спазвали указанията на бакалов или наистина не са се влагали в тренировките.а тоя площаков не съм го чувал досега и нищо не мога да кажа.
Супер за Площаков, определено си трябва още един нападател, ако Запрян не навлезе в добра форма и младите не успеят да се наложат (Зайцев, Богданов..)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Супер за Площаков, но жалко за Спас ... талантливо момче е! Втори нападател е задължителен! И дано днес да се поздравим с една победа или поне добра игра, защото ми писна от безличие ... Пацата от Биг Брадър щял да е титуляр 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Тоя Площаков играеше при нас в Смолян(Родопа като играеше в "А" група ) и уж някъв талант го водеха
, но полсе Спартак Варна го откраднаха и от тогава му загубих дирята . Най-вероятно ще ви свърши работа за "В" и "Б" група 

ако не се лъжа пред няколко години беше на проби в порто, а след това изигра един полусезон в цска при йешич.нападател с отлична физика,а и е местно момче.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
gin написа:ако не се лъжа пред няколко години беше на проби в порто, а след това изигра един полусезон в цска при йешич.нападател с отлична физика,а и е местно момче.
kaкво порто бе игра в някъв отбор от 3 или 4 италианска дивизия миналата пролет
селски вземи си скункса не се сърди
-
- Контакти:
Площаков е супер за "В" група,дори за "Б" групата.
Много се радвам , имаме двама тежки нападателя Иван Площаков и Запрян Иванов , крилови нападатели като Красимир Кръстев , Стефан Костадинов , Петко Фанев и Петър Иванов... както и младите Благовест Зайцев , Костадин Богданов , Светослав Асенов ... така че вече сме екстра!
Имаме достатъчно силен отбор!
Много се радвам , имаме двама тежки нападателя Иван Площаков и Запрян Иванов , крилови нападатели като Красимир Кръстев , Стефан Костадинов , Петко Фанев и Петър Иванов... както и младите Благовест Зайцев , Костадин Богданов , Светослав Асенов ... така че вече сме екстра!
Имаме достатъчно силен отбор!
[offtopic]Петко Фанев не играеше ли в Хебър Пазарджик
[/offtopic]