Днес изгледах мача и след дълбок размисъл съм по-скоро задоволен от колкото притеснен за Ботев. Ако погледнем от една страна, с досегашните ни критерии, поводи за радост малко. Но като се има предвид че ще играем на ниво В група, нещата са повече от добре.
Вртатри: Нямаха никаква работа
Защита: Перфектна според мен. Васко и Байрев играха чудесно. Витанката от дясно направи много силен мач. Може би беше един от най-добрите. Недко от ляво вдъхваше спокойствие и рутина.
Халфове: Малко повече очаквах от Танчовски. Карамтев ми хареса много, особено в дефанзивен план където на няколко пъти направи решителни намеси. Краси Кръстев си игра стандартната игра. Като че ли Байрев малко се позагуби, или поне на мен ненаправи впечетление. От дясно Стефчо.... ами Стефчо, кво да кажа. Толкоз си може и май само тичането му е останало.
Нападение: Запрян Иванов - имам много забележки към него. На няколко пъти забави топката при необходимост от скоростно нахлуване към вратата. Единственото което направи бе, пропуска първото полувреме.
Резерви: Бях изключително впечетлен от резервите. За Байрактаров е ясно че има талант, макр че не го показа в пълна степен. Най-силно ми направи впечетление момчето което влезна заедно с Тодор Неделев. Те двамата играха много надахано. Мисля че и двамата бяха с бели калеври. Но Неделев е тоя по-русичкия.
В крайна сметка Атакта ще ние проблемното звено. В дефанзивен план мисля че ще сме много добре. Както сами се убедихме, вратаря нямаше никаква работа.
Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Над 3 000 посрещнаха тима в първа контрола
Ха
От Танчовски ако не си доволен ....

- Pride_of_London
- Контакти:
Играта е на ниво.Няма какво повече да искаме, за десет дни.По ме притесни поведението на публиката.Вярно, че големите отсъстваха, но това което се случи днес е недопустимо.Изцепките на вишката и с бомбичките идват в повече.Време е тарторите да се намесят и да озаптят лумпените.Дали с по силни думи, дали с шамар зад врата, дали тук, във форума.Просто е хубаво коренно да променим отношението си.Айде, ако е за мач с буферите ок, ама не и по другите срещи,където това няма да се толерира.Хубавото е, че когато топката падна отвъд стената се чу неодобрението на цялата ТИ, към лицето което явно се почуства гордо от забавянето на играта.
Последна промяна от Pride_of_London на 10 юли 2010 16:03, променено общо 1 път.
rump_shaker написа:Днес изгледах мача и след дълбок размисъл съм по-скоро задоволен от колкото притеснен за Ботев. Ако погледнем от една страна, с досегашните ни критерии, поводи за радост малко. Но като се има предвид че ще играем на ниво В група, нещата са повече от добре.
Вртатри: Нямаха никаква работа
Защита: Перфектна според мен. Васко и Байрев играха чудесно. Витанката от дясно направи много силен мач. Може би беше един от най-добрите. Недко от ляво вдъхваше спокойствие и рутина.
Халфове: Малко повече очаквах от Танчовски. Карамтев ми хареса много, особено в дефанзивен план където на няколко пъти направи решителни намеси. Краси Кръстев си игра стандартната игра. Като че ли Байрев малко се позагуби, или поне на мен ненаправи впечетление. От дясно Стефчо.... ами Стефчо, кво да кажа. Толкоз си може и май само тичането му е останало.
Нападение: Запрян Иванов - имам много забележки към него. На няколко пъти забави топката при необходимост от скоростно нахлуване към вратата. Единственото което направи бе, пропуска първото полувреме.
Резерви: Бях изключително впечетлен от резервите. За Байрактаров е ясно че има талант, макр че не го показа в пълна степен. Най-силно ми направи впечетление момчето което влезна заедно с Тодор Неделев. Те двамата играха много надахано. Мисля че и двамата бяха с бели калеври. Но Неделев е тоя по-русичкия.
В крайна сметка Атакта ще ние проблемното звено. В дефанзивен план мисля че ще сме много добре. Както сами се убедихме, вратаря нямаше никаква работа.
Момчето е Асенов,беше от Спартак,добро футболистче е!
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Най важното е че има настроение и голямо желание за игра. Резултати ще има, с този треньорски дует Марин Бакалов и Коцето Видолов отборът ще израстне много. Пожелавам успехи и много да ни радват!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Pride_of_London написа:Играта е на ниво.Няма какво повече да искаме, за десет дни.По ме притесни поведението на публиката.Вярно, че големите отсъстваха, но това което се случи днес е недопустимо.Изцепките на вишката и с бомбичките идват в повече.Време е тарторите да се намесят и да озаптят лумпените.Дали с по силни думи, дали с шамар зад врата, дали тук, във форума.Просто е хубаво коренно да променим отношението си.Айде, ако е за мач с буферите ок, ама не и по другите срещи,където това няма да се толерира.Хубавото е, че когато топката падна отвъд стената се чу неодобрението на цялата ТИ, към лицето което явно се почуства гордо от забавянето на играта.
Съгласен с теб. Явно има хора, които не са разбрали, че не става дума за "вадене на глоби" на урода, и че става дума вече за нашия Ботев. Това, на приятелска среща да лупнеш бомба по страничния съдия, или някакъв лумпен да не връща топката, за да замери ушеви с нея си е чиста проба простотия...
За самия мач 9 постараха се момците, но си има още доста работа, и всеки, който си мисли, че ще "мачкаме" едва ли не само заради името, да се замисли. Факт е, че имаше много добри моменти, както и доста голяма доза борбеност и хъс, но трябва малко и по отношение нападението да се поработи. Имахме ситуации, при които да решим мача, но прословутия завършващ пас просто няма кой да го даде, или дори и да го даде някой - няма кой да го реализира.
Това, което ми направи добро впечатление, е практически редовната преса при изнасянето на Брестник, както и доста стабилната борба с отбор, достоен участник в "Б" група. Да се надяваме, че треньорския щаб си е извадил поуките от този мач

Не натискайте ТУК!
не трябва да се заблуждаваме от този мач,че отбора бил добър и т.н.за цял мач имахме 2 свястни атаки(през първото полувреме пропуска и през второто засадата дето вдигна оня педал).вярно е ,че второто полувреме тези които влезнаха наложиха териториален натиск,но трябва да се вземе предвид,че брестник също направиха смени и при тях влезнаха да играят куцо,кьораво и сакато.а брестник даже и положение нямаха.за цял мач нямат удар във вратата.за какво дойдоха да играят контрола,така и не разбрах.незнам президента на брестник за какво държи масларя след като хал-хабер няма представа от тази игра.
- nik_bg1
- Контакти:
Като за първи мач,супер...Имам впредвид,че повечето футболисти за пръв път играят заедно но се вижда,че има заряд в тях.Бакалов и Магьосника имат доста работа в обиграването на отбора...но затова са тренировките.
За феновете:
1.Радва ме това,че цялата ТИ скочи на онова момченце което замери с топка,полицаите.
2.Това с питането от ТИ и отговора на централната трибуна...много готино.
Понеже не бях ходил на мач 6-7 год. ми казаха,че за пръв път това са го правили с агитката на "Миньор"Пк,срещу лицето Христолов.Предполагам когато има повече публика ще стане върховно...
3.Това с бомбите,засега без коментар.
п.п.
Виждам светлина в тунела...
САМО "БОТЕВ"Пд !!!
За феновете:
1.Радва ме това,че цялата ТИ скочи на онова момченце което замери с топка,полицаите.
2.Това с питането от ТИ и отговора на централната трибуна...много готино.
Понеже не бях ходил на мач 6-7 год. ми казаха,че за пръв път това са го правили с агитката на "Миньор"Пк,срещу лицето Христолов.Предполагам когато има повече публика ще стане върховно...
3.Това с бомбите,засега без коментар.
п.п.
Виждам светлина в тунела...
САМО "БОТЕВ"Пд !!!
- rump_shaker
- Контакти:
BultraStyle написа:ХаОт Танчовски ако не си доволен ....
Доволен съм но очаквах повече....

- Един град-един отбор
- Контакти:
Младичките показаха хъс за игра и това е хубаво! Баавно, но славно се надигаме, защото сме заедно! Скоро ще се върнем на върха 

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!