http://botev1912.com/nazaem_3.htm
............Лудото момче на българския футбол Георги Какалов се кротна в Беларус. Бившият таран на Ботев има само 1 жълт картон, откакто през юни премина в Динамо (Минск). Лошото е, че Жоро напоследък играе рядко за първия тим на Динамо. "Не съм подготвен, въздухът ми свършва за 15 минути
През лятото не тренирах заради травма в глезена. Последната подготовка, която съм правил, е през януари с Ботев. И треньорът Славолюб Муслин отчита това. Тук разчитат на мен", обяснява Какалов.
Носталгията обаче е натиснала здраво футболиста. Какалов копнее да се прибере в България. "Мечтая си да гледам на живо дербито Ботев - Локо (Пд). Дано да се прибера до края на месеца във ваканция в България", казва Георги. Иначе нападателят крои планове за истинско завръщане в родината, въпреки че договорът му с клуба от Минск е до юни 2011 година. "Имам желание да играя в ЦСКА и никога не съм го крил. Ако пък Христо Стоичков наистина дойде в Ботев, моментално си събирам куфарите", отсича Жоро. .....
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТОВА?
Фен тема за Георги Какалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: КАКАЛОВ ИСКАЛ ДА СЕ ВРЪЩА?
аз лично не ща да го виждам тоя келеш
Не е лош футболист , но е доста труден характер.Колкото може да направи невероятен мач и да разпилее противниковата защита , така може и да провали някой мач ! А и това че иска в чорбата не ми харесва ! В БОТЕВ ни трябват футболисти които милеят за клуба и знаят какво е това да носиш жълто-черната фланелка !
todi73 написа:Не е лош футболист , но е доста труден характер.Колкото може да направи невероятен мач и да разпилее противниковата защита , така може и да провали някой мач ! А и това че иска в чорбата не ми харесва ! В БОТЕВ ни трябват футболисти които милеят за клуба и знаят какво е това да носиш жълто-черната фланелка !
В момента нямаме повече от 2 ма 3 ма такива футболисти, всички останали са или преселници или "Принцове" имено това ме претиснява срещу Локото, че тия глупаци няма да играят със сърце.
А по темата за Кокала мога да кажа че аз сигурно съм най - големия му фен

Последна промяна от Veso_PLD на 16 ное 2008 20:38, променено общо 1 път.

келеш,ама интересен и нестандартен футболист!
- PLOVDIV PEE 1912
todi73 написа:Не е лош футболист , но е доста труден характер.Колкото може да направи невероятен мач и да разпилее противниковата защита , така може и да провали някой мач ! А и това че иска в чорбата не ми харесва ! В БОТЕВ ни трябват футболисти които милеят за клуба и знаят какво е това да носиш жълто-черната фланелка !
именно
PLOVDIV PEE 1912 написа:аз лично не ща да го виждам тоя келеш
Е ,тоя път пък не съм съгласен с теб ...

Така ... по темата ... Каката е много добър футболист ... избухлив характер но добър ... това го забелязаха от Динамо Минск ,това го забеляза и най-големия откривател (ако има такава дума) на таланти - Димитър Пенев . + това ,всеки добър футболист ,ще е добре дошъл за нашия отбор ... Какалов има и друго положително качество - много е бърз ... кажете ми кое наше крило е бързо , Краси Кръстев или Аврама

Така че ,аз съм твърдо ЗА да се върне в БПФК !

- PLOVDIV PEE 1912
За качествата му на футболист нямам нищо против,но е пълен идиот.Забрави ли тениската с надпис цска,забрави ли червените картони,забравили бягството му в сливен и всички останали селянии ,които прави .В сериозен отбор няма място за такива келеши .
PLOVDIV PEE 1912 написа:За качествата му на футболист нямам нищо против,но е пълен идиот.Забрави ли тениската с надпис цска,забрави ли червените картони,забравили бягството му в сливен и всички останали селянии ,които прави .В сериозен отбор няма място за такива келеши .
Не .... аз съм си говорил много пъти с Каката ... Ботев Пд му е в сърцето ... Просто по-това време Селския го е заплашвал и ги е биел (поне такова инфо имам) ,той къвто е луд ,му се е опънал там и той не му е давал заплата 3 месеца ... прикипя му и избяга в Сливен

Не го искам
Много несериозен
Много несериозен