Председателят на сдружение "Ботев (Пловдив)" Марин Бакалов заяви, че до края на месеца БФС ще се произнесе в коя футболна група ще започне възроденият пловдивски клуб.
"Феновете да бъдат спокойни. Нещата се движат в график. Всеки ден се увеличава членската ни маса. Призоваваме всички, които обичат Ботев, да дадат своята лепта от 240 лв. в канцелариите на стадион "Христо Ботев", заяви рекордьорът по мачове в "А" група.
Бакалов добави още, че на 31 май УС на сдружението ще обяви бюджет за първия си състезателен сезон. "Ботев ще го има, само не знаем от коя група ще започнем през есента и с колко пари ще разполагаме. Призоваваме пловдивският бизнес и всички, които милеят за нашия клуб, да ни помогнат с каквото могат", призова председателят на сдружение "ПФК Ботев (Пд)".
Бакалов:Феновете да бъдат спокойни.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: Бакалов:Феновете да бъдат спокойни.
Единствената позитивна новина е, че членовете се увеличават, но парите от тях не са достатъчни и за текущите разходи. Парите от бизнеса, обаче ги няма! И какво правим тогава? Ще се молим или ще се вливаме?
Без аргументи пред БФС, че сме осигурени за догодина, трудно ще започнем по-горе от В група.
Не знам дали да се радвам от тази новина,или да се притеснявам ,че нещата не вървят, щом селския се изживява отново в медиите днес?
Без аргументи пред БФС, че сме осигурени за догодина, трудно ще започнем по-горе от В група.
Не знам дали да се радвам от тази новина,или да се притеснявам ,че нещата не вървят, щом селския се изживява отново в медиите днес?
-
- Контакти:
rabotata e zle , da po4akame do 31 mai
-
- Контакти:
Ние хубаво си чакаме ,но господин Бакалов да каже какво става .... преговарят ли с нови спонсори ,мислят ли за селекция ..?
- Yellow major
- Контакти:
Не съм запознат в детайли ,но май се отива към вариант без основен спонсор, с надеждата по- нататък да се търси такъв. И само с обявен ,но необезпечен бюджет.
За мен е важно да се даде сигнал на БФС, че клубът е готов да отговори на изискванията за професионален клуб.
А лиценза е най-важния елемент от това. За съжаление никой не говори за това и се чудя защо? От кого се крием? Още ли ни преследва сянката на селския бек?
За мен е важно да се даде сигнал на БФС, че клубът е готов да отговори на изискванията за професионален клуб.
А лиценза е най-важния елемент от това. За съжаление никой не говори за това и се чудя защо? От кого се крием? Още ли ни преследва сянката на селския бек?
- vivacanary
- Контакти:
Оффф, майка му да ***! Хем не знаете, хем лаете! Майоре, мислиш че Бакала е малоумен, бе? Според теб дали не е мислено за селекция, при положение че подготвителният период почва след 2-3 седмици? Мислиш ли, че също така ще се разчита единствено на тея 20 000 лева събрани до сега?????
Искам да ми отговориш на едно нещо:
Примерно ти си един бизнесмен, който се нуждае от реклама на фирмата си. Фен си на Ботев. Искаш да рекламираш върху фланелнките им. Обаче не си сигурен дали отборът ще тръгне, и ако тръгне, то от коя група. Искаш да знаеш също така колко хора ще ходят на мачовете. Та при такива условия би ли отишъл да рекламираш върху нещо, което не се знае дали ще го има, или ще изчакаш 1- 2- 3 периода от време?
Милостивия от никой няма да се търси, ние не сме просяци или нещо от сорта!Човекът с парите ще се намери! Да ви имам в ботевистите, дето се отказвате от една идея преди тя да е заработила!
Ботев ще го има и точка на спора!!!
Искам да ми отговориш на едно нещо:
Примерно ти си един бизнесмен, който се нуждае от реклама на фирмата си. Фен си на Ботев. Искаш да рекламираш върху фланелнките им. Обаче не си сигурен дали отборът ще тръгне, и ако тръгне, то от коя група. Искаш да знаеш също така колко хора ще ходят на мачовете. Та при такива условия би ли отишъл да рекламираш върху нещо, което не се знае дали ще го има, или ще изчакаш 1- 2- 3 периода от време?
Милостивия от никой няма да се търси, ние не сме просяци или нещо от сорта!Човекът с парите ще се намери! Да ви имам в ботевистите, дето се отказвате от една идея преди тя да е заработила!
Ботев ще го има и точка на спора!!!
- Yellow major
- Контакти:
Ами кажи нещо, защо се крие всичко? Мислиш ли ,че хората са наивни? Иска се прозрачност, а такава няма.80% от феновете не знаят какво става и какво се прави. Как искаш някой да се довери на неясни апели?
-
- Контакти:
Дано новият Ботев почне от "Б" група, че ако трябва да се почва от "Б" окръжна ще е нужно много време за възраждане на
клуба!
клуба!

според мен засега е най-важно да се разбере от коя група ще почнем 1-както пишеше по-горе,ако си спонсор трябва да знаеш кой и къде ще ти гледо логото и 2-ако си футболист ,няма ли да искаш да знаеш в коя група ще играеш
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
-
- Контакти:
Оставете хората да работят на мира!