Варианта "Берое"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Варианта "Берое"
Драги съфорумници,жълто черни братя,понеже мисля ,че така наречената сделка с италианците няма да стане,нека коментираме варианта за преструкториране на клуба по пример от Берое Стара Загора.Това според мен е най-доброто решение.Като за начало, някой знае ли ,Божо или някой друг, бил ли е в Зарата?
- Alternative
- Контакти:
Re: Варианта "Берое"
Мисля че няма смисъл да лаладжийстваме!
Ако има нещо конкретно нека Ветерани или Дон Румен да го споделят(не знам дали има други "занимаващи се" в този форум).
Ако пък някой има нещо интересно да казва да им го пише на лично...другото е правене на лаф и издаване тайни на врага.
Ако има нещо конкретно нека Ветерани или Дон Румен да го споделят(не знам дали има други "занимаващи се" в този форум).
Ако пък някой има нещо интересно да казва да им го пише на лично...другото е правене на лаф и издаване тайни на врага.
- Alternative
- Контакти:
В същото време се разбра, че част от италианските футболисти на Ботев се връщат изненадващо в България. Масимилиано Брици, французинът Ален Карлет, Фабио Тинаци и още 2-3-ма от Апенините пристигат тия дни.
Дали Ботев ще стартира зимна подготовка е пълна енигма. По плана на Димитър Христолов селекцията трябва да се събере на стадиона на 18 януари. И вчера собственикът на клуба твърдеше, че кандидат-купувачът Антонио Реки идва за края на сделката.
Въпросите са много,дано в понеделник разберем каква е истината.Селският ако с мисли,че пак ще я кара с юноши...да забрави още отсега.
Дали Ботев ще стартира зимна подготовка е пълна енигма. По плана на Димитър Христолов селекцията трябва да се събере на стадиона на 18 януари. И вчера собственикът на клуба твърдеше, че кандидат-купувачът Антонио Реки идва за края на сделката.
Въпросите са много,дано в понеделник разберем каква е истината.Селският ако с мисли,че пак ще я кара с юноши...да забрави още отсега.

Няма какво да се чудите повече и да чакате,направете така като ние и тогава хем ще си вземете лиценза на този отбор хем и Селянина ще си плаща дълговете и всчики ще сте много доволни.Не само на вас ви писна от него и такива като него,хайде успех и дано си спасите отбора и да има силен Ботев,Берое,Локо и пак да мачкаме шопите,че ми писна от смешни отбори без фенове и атмосфера по стадионите.
Аз мисля,че ако Божо или който и да е прави нещо е редно да се дискутира възможно най малко.И враговете четат и си мисля,че им даваме шансове да реагират.Аз лично бих приел да чета и коментирам нещо свършено,а не нещо в проект
- PLOVDIV PEE 1912
Vasko1912 написа:Мисля че няма смисъл да лаладжийстваме!
Мисля ,че е важно всички ние да знаем какво става по въпроса.Ако трябва да помагаме с каквото можем.Това е единствения изход според мен.
Пее,съгласен съм обаче който иска да помага знае къде е студиото.
Alternative написа:В същото време се разбра, че част от италианските футболисти на Ботев се връщат изненадващо в България. Масимилиано Брици, французинът Ален Карлет, Фабио Тинаци и още 2-3-ма от Апенините пристигат тия дни.
Относно тази новина:Те още не са разтрогнали,имат да получават пари,имат действащи договори.Ако не се явят селския има право да ги прецака.
- PLOVDIV PEE 1912
hetfield написа:Аз мисля,че ако Божо или който и да е прави нещо е редно да се дискутира възможно най малко.И враговете четат и си мисля,че им даваме шансове да реагират.Аз лично бих приел да чета и коментирам нещо свършено,а не нещо в проект
Ама да не стане ,никой не прави нищо ,само приказки за пред журналистите????Защото ако не си забелязал минаха десет години.