За честта на Легендата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

"Легендите"

Мнениеот botev_1912 » 23 дек 2009 22:14

От доста време си мисля за нашите легенди и искам да споделя, че ме е гнус от всички които са живи в момента, и ще им простя, чак слад като се споминат!
Не ги ли е срам, те са хората които без проблеми можеха и все още могат да създадът огромно медиино напрежение върху селяка! Те са хората които можеха да застанат като лице на нашият протест и да му придадът по-голяма тежест!
Но НЕ те се скриха в мишите си дупки /изключение прави Марин Бакалов/ и се крият в тях, даже някои гнуси муцуни като им се даде трибуна да кажат какво е състоянието на отбора, на бряговеца казват г-н Хсдйгхсал /да не му пиша името/ - тук за гомното Чико става въпрос!

Така, че драги ми приятели ботевисти, за мен Ботев Пловдив няма живи легенди /изключение прави Марин Бакалов/ и когато се отървем от селяка, а това рано или късно ЩЕ СТАНЕ, никой друг освен бат' Марин няма да има място в отбора!

И преди да ми се нахвърлите с "те колкото са дали на Ботев, ти толкова ......." то замислете се колко е лесно да си част от нещо което за мемента е на върха, и колко е трудно да бъдеш част от същото това нещо когато е на дъното?
Последна промяна от botev_1912 на 23 дек 2009 22:24, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: "Легандите"

Мнениеот niki87 » 23 дек 2009 22:22

[offtopic]Вън СЕЛСКИЯ от Ботев :!:[/offtopic]
Последна промяна от niki87 на 23 дек 2009 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 22:25

Факт е,че нищо не правят,но доста крайни мнения си написал за тях-не трябва. :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 22:25

niki87 написа:[offtopic]Oправи заглавието-ЛегЕндите ;)[/offtopic]

[offtopic]ironic[/offtopic]
Изображение
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 дек 2009 22:27

стига глупости?кой да им даде думата на легендите?не виждате ли как за всичко трябва да си платиш?защо според вас отбори с по една кола фенове като литекс и локо сф са толкова отразявани?разбира се ,защото гонг(конкретно онзи табаков)лижат задника на гигов и гришата за пари.та легендите просто няма какво да направят.единствените който правят нещо са Боби Димитров,барека и андреев със сайтовете им,което пак не е малко.само ме е яд на тези путки от пловдив24 ,които миналата година феновете на Ботев им разработихме сайта,а толкова време нямат дори 1 думичка срешу селския :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: "Легендите"

Мнениеот botev_1912 » 23 дек 2009 22:33

plovdivesamona6 написа:стига глупости?кой да им даде думата на легендите?не виждате ли как за всичко трябва да си платиш?защо според вас отбори с по една кола фенове като литекс и локо сф са толкова отразявани?разбира се ,защото гонг(конкретно онзи табаков)лижат задника на гигов и гришата за пари.та легендите просто няма какво да направят.единствените който правят нещо са Боби Димитров,барека и андреев със сайтовете им,което пак не е малко.само ме е яд на тези путки от пловдив24 ,които миналата година феновете на Ботев им разработихме сайта,а толкова време нямат дори 1 думичка срешу селския :evil: :evil: :evil:

Абе Велизар на кой е плащал, че съм му гледал една торба интервюта? Ако бяха мъже на място могат за 30 минути да си организират една среща с лидерите ни и от там нататък вместо Велизар тази интервюта да бяха дадени от Чиковци, Жоро Славковци и т.н. - сещаш се какъв щеше да е отзвука нали?
100
покривни прозорци

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 23 дек 2009 22:44

Георги Славков е давал веднъж интервю против Христолов + това всички бивши легенди , включително Каратанчев , Славков Марин Бакалов и и и...пуснаха декларация в медийното пространство , че са против Христолов и той трябва да си върви...

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 дек 2009 22:52

botev_1912 написа:
plovdivesamona6 написа:стига глупости?кой да им даде думата на легендите?не виждате ли как за всичко трябва да си платиш?защо според вас отбори с по една кола фенове като литекс и локо сф са толкова отразявани?разбира се ,защото гонг(конкретно онзи табаков)лижат задника на гигов и гришата за пари.та легендите просто няма какво да направят.единствените който правят нещо са Боби Димитров,барека и андреев със сайтовете им,което пак не е малко.само ме е яд на тези путки от пловдив24 ,които миналата година феновете на Ботев им разработихме сайта,а толкова време нямат дори 1 думичка срешу селския :evil: :evil: :evil:

Абе Велизар на кой е плащал, че съм му гледал една торба интервюта? Ако бяха мъже на място могат за 30 минути да си организират една среща с лидерите ни и от там нататък вместо Велизар тази интервюта да бяха дадени от Чиковци, Жоро Славковци и т.н. - сещаш се какъв щеше да е отзвука нали?

и на кой е дал толкова интервюта велизар?на любо апостолов и след това го е черпил по една ракия.пак повтарям всичко става с пари,особено при медиите.сега ирена кръстева купувала 24часа и труд след това на ред е дарик радио.и като сложат бареков шеф на томислав ще видиш как по цял час само за нас ще говори.но до тогава нищо не можем да очакваме,който и да иска да говори

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 дек 2009 22:54

Който иска - търси начини, който не иска - търси оправдания!!!
100
покривни прозорци

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 23 дек 2009 23:07

факт е че нашите легенди би трябвало да упражняват непрекъснат натиск върху селяка да се проявят като истински мъже и да застанат с нас заедно срещу бряговското изчадие!една написана декларация колкото да се отбие номера беше за мен!това е БОТЕВ този отбор им е дал толкова мн те са длъжни да бранят честта му докрай ноо......... :(
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Върни се в “Ботев”